חברים אנה היא ממתק אמתי.
לא ברור לי למה היא בחרה את התמונות ששמה באתר , אולי חושבת שהיא נראית בהן יותר זנותית. לטעמי יותר יפה מהתמונות למרות שלא ניתן להגדיר אותה כדוגמנית על אבל בהחלט נאה.
בנין חדש ודירה מטופחת ברח יונה הנביא אבל מה שחשוב זה מה שהיא עושה .
נכון להיום (עקב ההעלמות של ליזה) היא לטעמי השרות הטוב ביותר בעיר . הייתי מעניק לה את מדלית הזהב במציצה . מעניקה גרון עמוק מהסרטים במגוון תנוחות וליקוקים בכל מקום שאפשר.
אנה חדשה
18ואוו ואוו ואוו
הייתי היום אצל אנה שמפרסמת בתמונות אמיתיות והייתה לי חוויה שלא הייתה לי הרבה זמן.
האחרונה שעשתה לי את זה ככה הייתה קלי למי שזוכר.
אז קבענו לצהריים אחרי שהיא עשתה לעצמה בוקר בים (איכשהו אני תמיד נופל עליהן בימים של ים) והיא גם תפסה צבע אז בכלל היה שווה לחכות.
מקבלת ברחוב אלנבי בדירה מושקעת עם מקלחת גדולה בסטנדרט גבוה.
היא מדברת אנגלית טובה אז קל לתקשר איתה וממש כיף גם לדבר איתה באופן כללי.
היא יותר יפה במציאות מהתמונות והזכירה לי קצת את חאליסי (טוב טיפה נסחפתי) עם שיער בלונדיני ארוך גולש.
הבחורה רזה, עם עור חלק ונעים, חזה בינוני, זקוף ונעים למגע, תחת שווה ופנים יפות. בערך בגובה 1.7 וגיל להערכתי 27-8. סיפרה שכל הזמן מתחילים איתה בים ובצדק. אין אחד פה שלא היה מסובב את הראש אחריה.
אז הלכתי להתקלח והיא חיכתה לי ערומה במיטה הגדולה והמפנקת. התחלנו להתנשק והיא כמו חברה עם GFE אמיתי, מתנשקת ברכות ומשחקת עם הלשון והשפתיים ותוך כדי כבר שולחת לי יד למטה.
המציצה שלה זה אחד הדברים הנדירים שחוויתי. חוץ מגרון עמוק וליקוקי ביצים, היא פשוט מפנקת אותך ויכולה בקלות להביא אותך לגמירה בשנייה. פשוט שולטת במקצוע. אלופה!!
אחר כך ירדתי לה והיא גונחת ומתפתלת ואתה מרגיש בסצינה של סרט פורנו. פחדתי באיזה שלב שהשכנים יבואו מרוב העוצמה של הגניחות. יכול להיות שחלק מזה הצגה, אבל לא איכפת לי כי זה הרגיש אותנטי. ותוך כדי היא לוקחת את הידיים שלי ומניחה על הפטמות שלה שגם הן מגיבות ורגישות למגע.
מרוב שהיה לי כיף לא רציתי ישר לחדור והמשכתי לשכב לידה ולהתנשק איתה ותוך כדי לעשות לה ביד. הבחורה מרטיבה ועובדה שלא היה צורך בשום ג'ל או חומר סיכה.
הלבישה לי חליפה והתיישבה עלי והתחליה לרכב תוך כדי נשיקות וליקוקי פטמות וכמובן גניחות בעוצמה. הסתובבנו כשאני עוד בתוכה למסיונרית ביד אחד שלי מרים אותה טיפה אלי להגברת ההרגשה. בשלב הזה היא כנראה גמרה כי הגניחות היו בשיאן. לאחר מכן הסתובבנו על הצד כשאני מאחוריה ויד אחת שלי מתחת לראש שלה על החזה והיד השניה עושה לה ביד. בשלב הזה נכנסתי לפמפום עצבני ולא יכולתי להחזיק יותר והתפוצצתי בתוכה.
בדרך כלל מעדיף לגמור במציצה/עבודה ידנית אבל פשוט לא החזקתי.
עוד המשכנו לשכב כמה דקות ולהתלטף בלי לחץ ולדבר על הא ודא. סיפרה שהיא מרוסיה כמובן, פה בפעם השנייה ותיהיה עד סוף יוני.
היא באמת מדהימה ולמרות שאני אוהב את הגיוון בדרך כלל אני אחזור בטוח.
גובה אגב 600 לשעה ו-400 לחצי שעה (אני הלכתי על הקצר) ולגבי רוורס לא שאלתי כי אני פחות בקטע.
תהנו ממנה, היא באמת ואוו.
אנה חדשה
20[QUOTE=massaginator] https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=61832
[/QUOTE]
צודק, לא שמתי לב שזאת אותה אחת. אפילו התכתבתי איתה בטלפון שפירסמה בלבן, אבל לא דגמתי בסוף (יש לי אפילו תגובה בשרשור הקודם על המחיר).
אדמין, נא לאחד בבקשה.
[/QUOTE]
צודק, לא שמתי לב שזאת אותה אחת. אפילו התכתבתי איתה בטלפון שפירסמה בלבן, אבל לא דגמתי בסוף (יש לי אפילו תגובה בשרשור הקודם על המחיר).
אדמין, נא לאחד בבקשה.