תודה ל zzz על המספר.
סגרנו על 500 ל45 דק , אבל משום מה לא הייתי סגור על זה סופית . מכירים את ההרגשה הזו שאתה לא
בטוח אם כדאי להשקיע ולקבל יחס שאתה מצפה לתמורה ואז יוצא מבואס ?
לאחר שקבענו ביקשה שאקדים בחצי שעה ולא הסתדר לי, ניצלתי את ההזדמנות ואמרתי לה שנבטל ובתכלס
אני שמח על זה. המחיר יקר בעיניי.
המלכה אן
13טוב אז קיבלתי תמונות משופצות אכושילינג בווטסאף פנים נאות מינוס לא משהו להתרגש ממנו נראת שווה אבל כוסית לא ניתן לקרוא לה הורדתי לה יפה תמחיר וזאת הסיבה היחידה שאני חושב לבדוק לה תתחת אם ניקיטה לא תענה אז נבדוק את זאת
היא פרנואידית מאוד שולחת 100 תמונות ומוחקת לאחר שנייה את כל המאה...
יש לי הרגשה שאני הולך ליפול על חולה כמו שאר החולות שדגמתי נו מה לעשות כנראה שזה גורלי
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
המלכה אן
15אני מתייחס "לבנות" שאני פוגש כמו שצריך זה שאני מדבר קצת מלוכלך זה כי החיים שלי קשים אין לך מה להטיף לי בלי שתבדוק את מה שרשמתי על דיווחי, עד היום לא היתה אחת שתקתקה אותי אני יודע לדבר איתן אני יודע להתנהג איתן. אבל זונות זה זונות תפסיק לחשוב שהן רואות בך בן אדם אתה סתם כסף מהלך וזה שאתה מאוהב בה סבבה זכותך, אז אני לא ידבר עליה כדי שלא תעלב סבבה? זה שהבאת לה אוכל ושתייה וליקקת לה ונתת כמה קומפלימנטים זולים וקיבלת חוויה, כל הכבוד לך, אני לא קונה לזונות ולא מלקק לזונות כי אני משלם להן.
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
המלכה אן
18תודה ל-ZZZ הגבר על המספר
התכתבתי איתה והיא כתבה שהיא דורשת 700 לשעה לא כולל אנאלי, ואז שלחה כמה תמונות שלא הספקתי לראות (כי היא ישר מוחקת כל פעם).
בתגובה שלחתי לה "שעתיים ב-1,200" וישר מחקתי את ההודעה :)
התכתבתי איתה והיא כתבה שהיא דורשת 700 לשעה לא כולל אנאלי, ואז שלחה כמה תמונות שלא הספקתי לראות (כי היא ישר מוחקת כל פעם).
בתגובה שלחתי לה "שעתיים ב-1,200" וישר מחקתי את ההודעה :)
מה שהכי עצוב זה שהיא אישרה ואפילו אמרה שתזרוק אנאלי...
סורי, פחות התאים לי, היה מוזר מדי
סורי, פחות התאים לי, היה מוזר מדי