כ פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!! - דף 2 - סקס אדיר

פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!!

12
[QUOTE=Eliadir92]אתחיל בתודה לסליק ריק על המספר
הייתי עכשיו אין אפשרות לקבוע שעה ולהגיע, הבחורה עמוסה חיכיתי בחוץ כ30 דקות קחו בחשבון קצת קשה למצוא חנייה אבל זה רחוב מגורים לא עמוס כל-כך אז פשוט לוקח 5-10 דקות לחנות .
יש לה 2 מסלול גמירה אחת 250 שתי גמירות 350.
נראית סבבה לא יפייפיה גוף מתוח ציצים יפים קטנים תחת מושלם אל תפספבו את הדוגי.
מריחה טוב ,נקייה , נחמדה ,לא נהנהת בכלל מאוד מכנית .
אבל הרגשה של תקתוק קצת על ספידים הכול מהר לא נותנת זמן לנשום בין הגמירות יש כל רגע טלפון הבחורה עמוסה בטירוף תוך שבוע היא תגמר .
בגדול נהנתי לא הרבה כסף לתמורה אבל קצת תקתוק .

[/QUOTE]

כבר העלתה ל350?? ינעל אביה. טוב אני בתור לקוח חוזר אולי אקבל הטבת ותיק של 300...
עדיין, לדעתי ב350 לשני אקטים בפול סרוויס משתלמת.
כמו שציינת, זה מבצע מוגבל בזמן. לדעתי תוך שבועיים עד חודש הבחורה נשחקת. בנתיים העברתי ל-35 חברים את הטלפון ורק דיווח אחד...
מהרו לפני שייגמר.

13
ראשית תודה לסליק על הפירגון והטלפון

ביקרתי את מאיה ובגדול נהניתי
מדובר בבחורה צעירה ומאוד נחמדה נותנת שירות של חצי שעה שכולל מסג' קצר, מציצה לא חשופה אך עמוקה וסקס ב 250 ₪ בלבד
באמת אחלה עסקה בימינו..
החיסרון היחידי וקצת מורגש הוא התחושה העדינה והאלגנטית של התקתוק
מלמד זה אכן עסקה טובה
אה ולא מתנשקת ..
תהנו !
בריאות לפני הכל..

14
שלום לכולם!
דבר ראשון, תודה רבה לסליק על המספר.
הלכתי השבוע למאיה החמודה.
רשמיי דומים סה"כ לכל מי שכתב לפניי, אני רק ארשום אותם במילותיי שלי.
ניסיתי לתפוס אותה כמה פעמים בטלפון ולא היתה תשובה, ועד שכבר התייאשתי והחלטתי לנסוע הביתה, להפתעתי היא חזרה אלי.
קבענו לחצי שעה לאחר השיחה. הגעתי לרחוב, קצת בעיה למצוא חניה אבל הסתדרתי בסוף.
נכנסתי לדירה, מאיה ממש חמודה לטעמי, מהסוג של החברה ולא הביץ'. היא מאד נשית ועדינה וזה כנראה מה
שמכפר על העובדה שהיא מתקתקת, כי סה"כ אני מאד נהניתי.
מובילה לחדר, מבקשת 250 ש"ח, לא שאלתי על מסלולים, אני גם ככה לא בקטע של לגמור פעמיים כ"כ מהר עם מישהי שאני לא מכיר. משלם, מתפשט, נשכב על הבטן על המיטה, היא גם מתפשטת לגמרי ומתחילה בעיסוי סתמי של הגב עם שמן. החמיאה לי על התחת עם תיפוף קל עליו שזה היה נחמד :)
אחרי כ 5-10 דקות מבקשת להתהפך ואז שמה קונדום ומחילה למצוץ בצורה מאד נעימה, אחרי 2 דקות עולה על הזין ומתחילה
לרכב עליו עדינות, יש לה כוס מאד נעים. אחרי עוד 2 דקות עברנו לדוגי שהיה מאד כיף, יש לה בכלל גוף נורא נעים. היא מתקתקת ודי שומרת מרחק ולא מתנשקת, אבל המגע שלה מאד נעים. תוך כדי הדוגי היא מבינה שיש לי כלשונה condom problem (בכלל , היא מדברת מין מיקס של עברית, אנגלית ורוסית), כי באמת קשה לי לגמור עם קונדום, ואז היא הורידה לי את הקונדום ועשתה לי ביד עד הגמירה המיוחלת וזזה היה ממש נעים.
שואלת על מקלחת, מובילה מהר אליה עם מגבת. אחרי שהתקלחתי והתלבשתי שאלה אם היה טוב, אמרתי לה שכן, בטח.
וסתם עוד משהו שאותי הדליק: כשבאתי ללכת, היא התלבשה ונשארה עם ג'ינס קצר ובלי חלק עליון וככה נפרדה ממני בנשיקה לשלום. כמו שאמרתי חמודה וסקסית. אני יצאתי עם הרגשה של סטוץ מוצלח ולא של ביקור אצל זונה.
אני אשמח לחזור אליה, אבל כמו שכתבו כאן, היא כנראה תשחק מהר בזמן הקרוב עם כל החרמנים שמגיעים אליה בעקבות הביקורות הטובות.
תהנו ודווחו!

15
טוב התיאור מדויק
קשה לחנות
בחורה סבירה בסה"כ במראה
נחמדה מאוד
דירה נקייה
היציע רק אופציה של גמירה 1 כאשר היא תיקתקה אותי
כמו שלא עשו את זה בעבר אבל עושה את זה בצורה נחמדה
ולא עם תחושה שהיא עקצה אותך
לא אחזור מכני מדיי מהר מדיי לא מספיקים כלום חוץ ממציצה מהירה וסקס מהיר גם כן

16
סליחה על הדיווח המאוחר
תודה לסליק ריק על הפירגון לחבר חדש
אז ככה לא אכביר במילים
הייתי באיזור במקרה לקח לי שעה וחצי להשיג אותה
וקבענו בעוד 30 דקות
בחורה נשית וחביבה כל הרשום לעייל נכון
אני יצאתי בהרגשה טובה
החיים קצרים תנצלו אותם

19
תודה לסליק על התגלית ועל השיתוף.

התקשרתי באמצע היום וענתה לי הפקידה מיד ובנחמדות. כמו שנאמר אי אפשר לקבוע ממש מראש - היא אמרה להתקשר כשאני במקום ומוכן להכנס. זאת אומרת שיש סוג של הימור כי אולי לא תהיה פנויה באותו רגע. אבל היתה פנויה במקרה.

בחורה דוברת רוסית וקצת אנגלית + כמה מילים בעברית. נחמדה. לא הייתי מסובב אחריה את הראש אבל נראית סבבה לגמרי בפנים. שאלתי מה בתכנית היום והיא אמרה מסז' סקס. בפועל היה רק סקס. הודיעה מראש שאין נשיקות ושהמציצה רק בחליפה. לי זה מתאים. רק אחרי שהתפשטה התברר שהחזה לא לגמרי עומד. יש סימני מתיחה והוא בדרך לשקיות שוקו. הבטן טיפה רופסת. אבל כשנצמדים לא רואים. חיוך
אחר כך התברר שהמנוע לא צר. אבל הגוף שלה נעים והטוסיק יפה ומתוח. תנוחה מומלצת: דוגי.

יש הרגשה של תקתוק. זה לא באמת תיקתוק כי היא נותנת את חצי השעה המובטחת אבל היא באוירה של למהר. מדי פעם אומרת דוואי בשביל לזרז בקטנה. אחרי שגמרתי נשמה לרווחה.

לא הציעה מקלחת לפני. במקרה לא הייתי צריך כי הייתי נקי אבל היא לא יכלה לדעת. כן הציעה אחרי.
הייתי בדירה מכניסה עד יציאה 24 דקות בדיוק. 250 לחצי שעה סיבוב אחד.
היה נחמד למשהו לא מתוכנן באמצע היום. לא יותר. טוב האמת שיחסית לפתח תקווה זה היה מדהים ברמות.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”