שלום לכולם!
דבר ראשון, תודה רבה לסליק על המספר.
הלכתי השבוע למאיה החמודה.
רשמיי דומים סה"כ לכל מי שכתב לפניי, אני רק ארשום אותם במילותיי שלי.
ניסיתי לתפוס אותה כמה פעמים בטלפון ולא היתה תשובה, ועד שכבר התייאשתי והחלטתי לנסוע הביתה, להפתעתי היא חזרה אלי.
קבענו לחצי שעה לאחר השיחה. הגעתי לרחוב, קצת בעיה למצוא חניה אבל הסתדרתי בסוף.
נכנסתי לדירה, מאיה ממש חמודה לטעמי, מהסוג של החברה ולא הביץ'. היא מאד נשית ועדינה וזה כנראה מה
שמכפר על העובדה שהיא מתקתקת, כי סה"כ אני מאד נהניתי.
מובילה לחדר, מבקשת 250 ש"ח, לא שאלתי על מסלולים, אני גם ככה לא בקטע של לגמור פעמיים כ"כ מהר עם מישהי שאני לא מכיר. משלם, מתפשט, נשכב על הבטן על המיטה, היא גם מתפשטת לגמרי ומתחילה בעיסוי סתמי של הגב עם שמן. החמיאה לי על התחת עם תיפוף קל עליו שזה היה נחמד :)
אחרי כ 5-10 דקות מבקשת להתהפך ואז שמה קונדום ומחילה למצוץ בצורה מאד נעימה, אחרי 2 דקות עולה על הזין ומתחילה
לרכב עליו עדינות, יש לה כוס מאד נעים. אחרי עוד 2 דקות עברנו לדוגי שהיה מאד כיף, יש לה בכלל גוף נורא נעים. היא מתקתקת ודי שומרת מרחק ולא מתנשקת, אבל המגע שלה מאד נעים. תוך כדי הדוגי היא מבינה שיש לי כלשונה condom problem (בכלל , היא מדברת מין מיקס של עברית, אנגלית ורוסית), כי באמת קשה לי לגמור עם קונדום, ואז היא הורידה לי את הקונדום ועשתה לי ביד עד הגמירה המיוחלת וזזה היה ממש נעים.
שואלת על מקלחת, מובילה מהר אליה עם מגבת. אחרי שהתקלחתי והתלבשתי שאלה אם היה טוב, אמרתי לה שכן, בטח.
וסתם עוד משהו שאותי הדליק: כשבאתי ללכת, היא התלבשה ונשארה עם ג'ינס קצר ובלי חלק עליון וככה נפרדה ממני בנשיקה לשלום. כמו שאמרתי חמודה וסקסית. אני יצאתי עם הרגשה של סטוץ מוצלח ולא של ביקור אצל זונה.
אני אשמח לחזור אליה, אבל כמו שכתבו כאן, היא כנראה תשחק מהר בזמן הקרוב עם כל החרמנים שמגיעים אליה בעקבות הביקורות הטובות.
תהנו ודווחו!