כ המדריך המלא לעיסוי האירוטי עבור החרמן הארצישראלי - דף 2 - סקס אדיר

המדריך המלא לעיסוי האירוטי עבור החרמן הארצישראלי

11
גם אני מוסיף את ברכתי והערכתי לפוסט המושקע של סליק ריק (אגב - לא מצליח להבין את השם...).
גם כתוב מפורט וברור וגם תרומה חשובה למתחילים, מחבר ותיק ומנוסה.
מסכים גם לתוספות של לשונאי.
(כבר כמה שנים שלא הלכתי לעיסוי, אבל המטרייה מוכרת לי).

אני אגב לא נכנס עם ארנק כי מפחד מאד לשכוח אותו. מעדיף את "הסיכון" של השארתו מוסלק ברכב.

ואחרי כל זה אני מרשה לעצמי בכל זאת להוסיף את הסתייגותי מהשימוש של סליק במילה "סחורה" (בלי מרכאות).
לטעמי ולעניות דעתי, זו מילה שאינה מכבדת. לא את נותנות השירות וגם לא אותנו המקבלים.
אני לא איזה אנין טעם, אבל אישית קשה לי מאד לקרוא את המילה הזו מיוחסת לבן/בת אדם.

אחלה סופ"ש לכולם

אבוד

12
חייב לציין שממרום שנותיי נראה קצת פרנואידי הפוסט היפה והמושקע הזה. ההמלצה העיקרית שאני חותם עליה היא להכנס עם הכסף בדיוק (פלוס אולי קצת מעל המחיר למקרה של אקסטרות) בלי ארנק כי באמת החשש העיקרי זה שיעלימו כסף או תעודות כאשר אני במקלחת. אם נכנסתי עם ארנק, אני לוקח את המכנסיים איתי למקלחת. ההמלצה להכנס עם הטלפון המבצעי עשויה לדעתי להיות בעייתית למי שנמצא בזוגיות ואין לו תירוץ טוב להסביר לבת הזוג למה הוא לא היה זמין חצי שעה. חחחחח

16
לכל החברים החוששים שיגנבו להם את הכסף מהארנק:
אני משתמש כבד ותמיד משאיר את הארנק בכיס המכנסיים. ביקרתי במכונים, בדירות משותפות ובדירות פרטיות ומעולם לא נגנב ממני שקל. מדובר במאות ביקורים במהלך 15 השנים האחרונות, כך שאי אפשר לקרוא לזה "מזל של מתחילים".
טרם איבדתי את האמונה באדם - בכל אדם (תמים, הה?)
יופיה אינו ידוע

17
תודה לכולם, כולל אלו שחושבים אחרת (ופחות פרנואידים).

החברים יוסי, לשונאי, אבוד והלקוח - לקחתי חלק מהתובנות/הערות שלכם ושיכתבתי את הטקסט. תודה על הביקורת הבונה.
אשמח לעוד הצעות לשיפור מיתר החברים.

לגבי הניק - זה בכלל Slick Rick, אין כל קשר למילה "סליק" בעברית - ראפר חביב למדי עם יציאות (/יצירות) שאני ממש אוהב.

19
חבר ובקו היקר
שמח בשבילך שזה לא קרה לך
אך לצערי זה קרה לי (פעם אחת מתוך הרבה ביקורים)
נגנב לי מהארנק בכיס 700 שח
בזמן שהייתי במקלחת
וזה הרגשה מחורבנת
כמובן שהבחורה הכחישה
ושיחקה שמחפשת
אז לכן כמו האימרה באנגלית
שעדיף להיזהר מאשר להצטער
ובתקווה שאני אהיה הקורבן
האחרון (חחחחחח כן כמו שחולמים שיהיה שלום)
החיים קצרים תנצלו אותם

20
הכותב שכח לציין כמובן שלגבי שלבים 1 עד 4 (כולל) - הם מומלצים עבור כולם,
אלא אם כן אתה חרמן123 ואז ההמלצה היא לפעול בדיוק הפוך.

לגבי שלב 5 - עזוב, עדיף שלא...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”