דירה אכן בכתובת המדוברת. דירה סבבה יחסית. מראה הבת של השכן מתאר אותה טוב, לא איזה משהו מיוחד. צעירה יחסית, מלאונת, בלונדינית עם חזה נעים. GFE די טוב ומתמסרת אך רק בטווח הגבולות שלה שהוא די רחב. מציצה מקונדמת ולא נותנת לגמור עליה. התחילה בנגיעות ונישוקים של אזורי הגוף ושלב מסויים אפילו התעסקה לי בפטמה והביאה איזו נשיכה. המיסיונרי איתה היה חוויה. זיינה אותי יותר מאשר אני זיינתי אותה, עם תנועות אגן וקונטרות טובות, ממש הצמידה את כל הגוף שלי לשלה. פעילה מאוד. זזה, גונחת, מנשקת, מלטפת, נוגעת ואפילו שורטת מעט. נראה כאילו היא ממש נהנת מכל הסיפור. עברנו לדוגי שהיה לא משהו ואז ביקשתי ממנה לרכוב עליי. רוכבת מעולה, הבעיה שמתעייפת מהר. התחילה ברכיבה רגילה, אחר כך רכבה תוך כדי שהיא מצמידה את החזה שלה לשלי ודי מהר התעייפה גם מזה. היה די חבל כי התחלתי להרגיש ממש טוב מהרכיבה.
לאחר מכן הלחיצה בזמן שזה היה די מבאס, התחילה להביא לי ביד תוך כדי שהיא משחקת לי בביצים. גם זה לא נמשך זמן רב ובשלב מסויים לקחה את היד שלי ונתנה לי לתפעל את העסק. תוך כדי העבירה לי יד אחת בביצים ואת היד השנייה העבירה בפלג הגוף העליון שלי, בחזה ובפטמה, עיסויים נעימים. כמו שכתבתי מקודם לא נותנת לגמור עליה אז גמרתי לה ביד. לקחה מגבונים לנגב אותי ואותה ולאחר מכן ביקשתי מקלחת. המקלחת יחסית אחלה חוץ מהדוש שאין בו כל כך זרם.
פותח האשכול, לא קיבלתי ממך אישית את הטלפון ובכל זאת זכית לדיווח מושקע, תהנה.