כ פרטית בת 24 מעלפת - דף 2 - סקס אדיר

פרטית בת 24 מעלפת

14
אני מציע שהמנהלים ינעלו את הפוסט הזה ולהבא, מי שמתכוון לפרסם דיווחים מצונזרים, שידווח מלכתחילה בהודעות פרטיות לאלו שממילא רק אליהם הוא מתכוון לשלוח דרכי התקשרות ו/או פרטי זיהוי. אחרת זה לא יותר מאשר סיפור פנטזיה (ולכך יש פורומים אחרים).

פרטית בת 24 מעלפת

16
[QUOTE=rook]לא הבנתי, אז עכשיו הפכנו לפורום שבמקום שמשתף הוא מסתיר בחורות אחד מהשני,
וואלה אחלה, עם הגישה הזו אני מקווה שיסגרו לנו את הפורום.
[/QUOTE]

אתה כולה חודש בפורום .. העפתי מבט בהודעות שלך .. 90% זה בקשות של מספרים ובקשות של תן לי ותראה לי ותעשה לי .. 10% נוספים בהם אתה שופט ויוצא על אנשים כאן שרשמו תגובה שלא לטעמך האישי ושלא מופנת אלייך בכלל.. על אנשים שתורמים ומדווחים .
ואתה עוד בא בטענות??
דפדף בשירשורים ותראה כמה אני מדווח בלי לקבל על זה תמורה . בדיווח האחרון שלי לפניי הדיווח הקיים. אפילו לא דגמתי את הבחורה כי היא לא לטעמי ורק חילקתי את המספר שלה לפרגן לחבר'ה . וכן , זהו דיווח ראשון שאני לא נותן לכולם את הפרטים כי לא קיבלתי אישור מהבחורה לכך . למרות שיש כאלה שקיבלו את כל המידע כבר מהבוקר .
ותתפלא .. גם אני פונה לפעמים לאנשים ולא מקבל מספרים .

כשהזין עומד השכל בתחת !

פרטית בת 24 מעלפת

18
אולי להבא כשאתם מגיעים לבחורה כזאת פשוט תשאלו אותה אם היא מעונינת להתפרסם ואם כן אז שתפתח איזה מייל בג'מייל ותסנן מי שהא לה ואיך שבא לה וככה לא יפוצצו לכם את התיבה ולא יצטרכו לשגע אותכם עם בקשות

פרטית בת 24 מעלפת

19
סליחה שאני מתערב בוויכוח.
לא שאני בא לזלזל בדעה של מישהו כאן אבל לדעתי יש כאן איזשהו אבועלי על הבנאדם.
ראשית לעניות דעתי לאף אחד אין מונופול על התוויית הדרך של הפורום הזה.
כאן זהו מקום שבו אנשים יכולים לפרוק ולספר ולשתף אחרים בחוויותיהם. במידה ומעוניינים לשתף,מה גם שאני בעד זה,וגם אני שלחתי בקשה בפרטי אך לא קיבלתי טלפון.. ונכון לא רק פה אלא בכמה מקומות. זה יגרום לי לצאת על מישהו? זה יגרום לי לבוא ולהגיד שהוא לא ממלא את חובתו לפורום? עם כל הכבוד כל אחד כאן וזה אולי המקום היחיד שכולנו יכולים לבוא ולכתוב ולפרוק את מה שלמרבית המקרים אנחנו מסתירים מהקרובים לנו מכל, אשה מכרים קרובים ואפילו חלקנו הגדול לדעתי מכולם.
אם אדם החליט לדווח ולו איזה דיווח שייבחר לתת זה לדעתי מבורך. צאו מנודת הנחה שלאף אחד אין התחייבות כאן עם הצטרפותו לפורום להעלות אפילו דיווח. מה שכן ובאמת מצחיק אבל במרבית המקרים (ואני לא מדבר על חח"ע או אחרים שכן מדווחים) אלא על הרוב המכריע של מבקשי הטלפון בפומבי באמת לא מדווחים בכלל או משתפים ואני יכול להבין מדוע מישהו לא יהיה מעוניין לחלוק.

פרטית בת 24 מעלפת

20
[QUOTE=Altazuzu]כאן זהו מקום שבו אנשים יכולים לפרוק ולספר ולשתף אחרים בחוויותיהם.[/QUOTE]
תסלח לי אבל נראה שאתה לא מבין את מהות תת-הפורום הזה. יש כאן תתי-פורומים אחרים ל-קשקשת. הזמן שלי (כמו גם של אחרים) יקר ואין סיבה שאבזבז זמן לקרוא דיווחים שבבסיסם חסרי תועלת (באופן אובייקטיבי).
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”