כ נוסע לפראג לבד - דף 2 - סקס אדיר

נוסע לפראג לבד

11
[QUOTE=kurt.c]מתי אתה מתכוון לטוס?
אני כבר סגרתי הכל לסוף נובמבר כזה, גם מתלהב לאן ללכת עדיין, חחח.
נראה לי שבסוף אקפוץ יום 1 לshowpark רק לחוויה. ואזמין מישהי למתון פעם 1 (או יותר תלוי כמה כסף ישאיר לי, חח)
יש עוד מקום שקורים לו AAA שזה יותר לכיוון מסאג', בארת נראה מצויין, חבר פה כתב לי שקצת יותר חשוך מ הרגיל וזה לא בדיוק כמו בארת, אבל שהיה ולא קרה לו כלום כאילו (בקטע של "מסוכן" הכוונה, פשוא הבנות כנראה פחות לטעם שלו).
אז לא החלטתי אם אלך לשם או לא עדיין.
אשמח שתספר איפה היית בסוף
[/QUOTE]

אמצע אוקטובר. 13 יום, 6 ימים בפראג ו-7 ימים בבודפשט. לגבי בודפשט אני לא בטוח, אני ממתין לקבל תשובה כאן מהחבר'ה לשאלתי מהו המראה הממוצע של הבנות שם, אני חושש להתאכזב מהלוק, מחפש לוק כמה שיותר בהיר/ לבן ואני לא יודע אם זהו היעד בשבילי.

לא יודע לאן אלך עדיין, השאיפה היא להכיר מקומיות בכל אופן ולהשאיר את אופציית הליווי כמוצא אחרון.

נוסע לפראג לבד

12
[QUOTE=אוהב סקס 23]
[QUOTE=kurt.c]מתי אתה מתכוון לטוס?
אני כבר סגרתי הכל לסוף נובמבר כזה, גם מתלהב לאן ללכת עדיין, חחח.
נראה לי שבסוף אקפוץ יום 1 לshowpark רק לחוויה. ואזמין מישהי למתון פעם 1 (או יותר תלוי כמה כסף ישאיר לי, חח)
יש עוד מקום שקורים לו AAA שזה יותר לכיוון מסאג', בארת נראה מצויין, חבר פה כתב לי שקצת יותר חשוך מ הרגיל וזה לא בדיוק כמו בארת, אבל שהיה ולא קרה לו כלום כאילו (בקטע של "מסוכן" הכוונה, פשוא הבנות כנראה פחות לטעם שלו).
אז לא החלטתי אם אלך לשם או לא עדיין.
אשמח שתספר איפה היית בסוף
[/QUOTE]

אמצע אוקטובר. 13 יום, 6 ימים בפראג ו-7 ימים בבודפשט. לגבי בודפשט אני לא בטוח, אני ממתין לקבל תשובה כאן מהחבר'ה לשאלתי מהו המראה הממוצע של הבנות שם, אני חושש להתאכזב מהלוק, מחפש לוק כמה שיותר בהיר/ לבן ואני לא יודע אם זהו היעד בשבילי.

לא יודע לאן אלך עדיין, השאיפה היא להכיר מקומיות בכל אופן ולהשאיר את אופציית הליווי כמוצא אחרון.
[/QUOTE]

הרבה זמן לא נכנסתי, יותר מידי עבודה, אשמח אם תעדכן כאשר אתה חוזר, אני טס אחריך.

נוסע לפראג לבד

13
אין כמו להכיר מקומית בפראג או בודפשט. זול יחסית לבלות כזוג (ברים מסעדות וכו' )
יש בלונדיוניות ובהירות בשני הערים והכל עיניין של מזל.

לי יצא להכיר בלונדיוניות בשתי הערים והיה מדהים.

אגב - בפראג יש המון דירות מוסתרות כאלה לסקס במחירים סבירים
ויש שם לא מעט מציאות במיוחד בשעות הצהריים

נוסע לפראג לבד

14
[QUOTE=MAKO]אין כמו להכיר מקומית בפראג או בודפשט. זול יחסית לבלות כזוג (ברים מסעדות וכו' )
יש בלונדיוניות ובהירות בשני הערים והכל עיניין של מזל.

לי יצא להכיר בלונדיוניות בשתי הערים והיה מדהים.

אגב - בפראג יש המון דירות מוסתרות כאלה לסקס במחירים סבירים
ויש שם לא מעט מציאות במיוחד בשעות הצהריים

[/QUOTE]

זו הייתה מטרת העל שלי ולכן גם חזרתי כ"כ מאוכזב, זה יותר מבאס מהנפילות בליווי. המטרה הייתה להכיר מקומיות. הייתי בסוף בפראג ובפולין לא בבודפשט. הפולניות הן הנשים היפות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, השפע שם הוא עצום ובלתי נתפס, קשה למצוא מכוערת ברחוב, הן מאוד עדינות ונשיות (בניגוד מוחלט לישראליות).

בשנייה שנחתתי בארץ הבנתי את הפרופורציות המטורפות ושקעתי לדיכאון בכי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”