היפיפיות מהלבן
12אהלן חברים
דיווח על האלקסה
https://www.sexforum2.com/forum_posts.asp?TID=65024
אני אישית לא דגמתי כי לפני חודש היא ביקשה 700לשעה! ועכשיו בכלל 800 שעה. . שתחפש 

היפיפיות מהלבן
13[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=YosiE] חפוז רשמתי אלכס מהלבן מקבלת בתל אביב מספר טלפון מסתיים ב 6208 ומספר ID 260739 תמונה פרופיל בחזיה שחורה בתמונות נראית אשש[/QUOTE]
אה, זאת. אז לשאלתך: אין כל סיכוי, הזונה לא זזה מ-800.[/QUOTE]
800 זה מוגזם 600 הייתי משלם
אה, זאת. אז לשאלתך: אין כל סיכוי, הזונה לא זזה מ-800.[/QUOTE]
800 זה מוגזם 600 הייתי משלם
♥️חזה סיליקון♥️
היפיפיות מהלבן
14שמישהו רשם שקוראים לה סשה חיפשתי בפורום וראיתי את הדיווח הזה ולא הייתי סגור שזה עליה,אחלה דיווח תמונות אמיתיות ושרות לא רע ,רק שתוריד את המחיר ואני ידגום אותה,תודה רבה sandbox
♥️חזה סיליקון♥️
היפיפיות מהלבן
16באסה שהיא לא מוכנה לרדת אפילו קצת במחיר, אולי אני יילך על ויקה שלדעתי נראית לא רע בתמונות קצת מבוגרת
♥️חזה סיליקון♥️
היפיפיות מהלבן
17[QUOTE=YosiE]אולי אני יילך על ויקה שלדעתי נראית לא רע בתמונות קצת מבוגרת[/QUOTE]
סבלנות חבר, ללכת בשלב הזה יהיה טעות:
[QUOTE=החפוז המכני]
ויקה הסכימה לרדת ל-450, אך נראית מבוגרת, הצעתי 400 לשעה (כן, כך זה היה עד לא מזמן ואין סיבה שלא יחזור להיות) - ענתה שנדבר שוב בעוד כמה ימים, כלומר תלוי בביקוש.[/QUOTE]
סבלנות חבר, ללכת בשלב הזה יהיה טעות:
[QUOTE=החפוז המכני]
ויקה הסכימה לרדת ל-450, אך נראית מבוגרת, הצעתי 400 לשעה (כן, כך זה היה עד לא מזמן ואין סיבה שלא יחזור להיות) - ענתה שנדבר שוב בעוד כמה ימים, כלומר תלוי בביקוש.[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
היפיפיות מהלבן
20יש איזה 5 ויקה בלבן אבל רשמתי,לך להודעה הראשונה שרשמתי בשרשור הזה יש שם את המספר
♥️חזה סיליקון♥️