כ מרינה, בלונדינית מדהימה בירושלים ב 600 לשעה מליאה - דף 2 - סקס אדיר

מרינה, בלונדינית מדהימה בירושלים ב 600 לשעה מליאה

13
היא מאפשרת כמעט הכל, חוץ מסקס, והיא לא יורדת, כמובן שיש הרפיה, העיסוי שלה טוב מאוד מרגש ודי מקצועי, טיפול כזה עולה באיזור המרכז כ 500 שקל, זה כמו שאווה מהרצליה תתן לך שעה מליאה של מה שהיא נותנת ב 13 דקות אחרונות, והיא נראית הרבה יותר טוב מאווה ומאפשרת הרבה יותר
מאווה.
זה לא לעניין שאתן כאן פירוט מה היא נתנה לי כי יתכן והיא לא נותנת את זה לכולם.
היא נראית מדהים. היא לא מושלמת. יש לה חזה בינוני וגוף חבלז

14
הייתי ,

גוף ומראה כללי של דוגמנית ממש. גם הפנים, החיוך העמידה שלה הכל וגוף....
היא מטופחת, מריחה טוב, היתה איתי מאוד ליברלית (לא אפרט) .
העיסוי שלה נוטף אירוטיקה
היא חמודה מאוד, כזו שלא רק בא לזיין אלא גם להזמין לדייט.
אין סקס במחיר הנקוב
יש לה המון ניסיון, לא פעם ראשונה שלה בארץ. מנסה להעלות מחירים בהדרגה . כנראה שזו גם הסיבה שנמצאת בירושלים אף על פי שמבקרת ומנסה את מזלה גם באזור המרכז.
והיא לא צעירה

כל אחד יעשה חושבים אם כדאי לו או לא.
אני לקוח חוזר .

15
יש מרינה בירושלים שמספרה מסתיים ב-8637.האם זו היא? מדובמדובר בבחורה יפה שהייתה מקבלת לפני כשלוש שנים בבת ים ברחוב ירושלים. לפני כשנתיים חזרה וקיבלה בתחילה בעיר ירושלים ואחר כך עברה לבת ים. עכשיו באה בשלישית ומקבלת בירושלים. היה גם סקס, כך שאני לא בטוח שזו היא.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

17
היא יפה, איכותית ולא ליברלית. בזמנו שילמתי 500 לשעה, עיסוי ארוך ונעים, מציצה מקונדמת וסקס רגיל. היא כנראה החליטה להעלות את המחיר ולצמצם את השירות. כנראה הבינה שאנחנו פרייערים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

19
מרינה מרינה אכן בלונדינית מדהימה . גוף סקסי עם שדיים מרהיבות. בחורה מטופחת . מסז״ ארוטי ארוטי מקצועי בכל הגוף
הייתי וניהניתי לא מתחרט.
יש לה פנים מדהימות שרות מדהים . אם לא תנסו לא תדעו, חוויה חוויה . מיוחדת לירושלמים .
SOME ONE WHO KNOW
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”