כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - דף 2 - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

12

גם אני היתי אצלה.

45 דקות על השעון. עיסוי בסדר אך לא יותר. אצלי לא עבדה על הפרוסטטה אלה באצבעות מיומנות עבדה מסביב בעדינות שהעבירה צמרמורת בגוף. לא ראיתי סטרפ און או כל דבר דומה והיא לא התפשטה לגמרי. נישארה עם תחתונים וחזיה. לא הפריע לי כי היא מבוגרת מאוד והגוף שלה לא משהוא. אבל עבודת הידיים משהוא משהוא. והמחיר 150 ש"ח.

15

הייתי אצלה ביום ראשון

בת 40 +

ממש נעימה לא מלחיצה בזמן מסאז ממש טוב פלוס מציצה עם קונדום

הטלפון מנותק למרות שהתקשיתי בגמירה לא וויתרה ולא התלוננה כמו שהתרגלתי כבר מבנות אחרות שפשוט מלחיצות.

בקיצור אומנם לא צעירה ויפה כמו אחרות אבל זולה משקיעה ונעימה

אני ממליץ בחום.

16

טוב אז בעקבות המלצותיכם אזרתי אומץ וסרתי אל הגברת, אחרי שתקופה ארוכה מאד אני מפנטז על זיון בסטרפאון.

אשה חביבה מאד, בערך בת 45, נאה ומטופחת, עמוסה - לא היה פשוט לתפוס אותה, הייתה מאד אדיבה וחייכנית בטלפון, מה שכבר הסיר אצלי חששות.

הדירה במבט ראשון מבהילה (יורדים במדרגות ישנות) אבל החדר עצמו נעים, נקי ומריח טוב, והמצעים נקיים.

המעסה התפשטה ונותרה בתחתונים וחזיה.

העיסוי מתבצע על מיטה מוגבהת, בהתחלה על הבטן, והגברת משקיעה, מעסה בכח נעים את הגב ואת הרגליים, ונותנת גלישה קצרה לאזור הזין. ברקע מתנגנת מוסיקה שקטה, וקצת פיטפטנו, השיחה קלחה, מודבר באשה שכיף לדבר איתה.

לאחר מכן התהפכתי על הגב, כנראה כבר לא נשאר כ"כ הרבה זמן כי היא עיסתה רק את הרגליים והמפשעה, גם בהשקעה, לאחר מכן עבדה על הזין דקה שתיים ושאלה איזה צעצוע אני רוצה שהיא תינעץ בי.

סקרתי את מגוון הצעצועים (איברים זכריים בגדלים ועוביים שונים, מקטן וצר ועד ארוך ועבה מאד) ובחרתי בסטרפאון, דילדו בגודל בינוני מחובר לריתמת עור שאותה היא חוגרת על הגוף.

בשלב הזה ירדתי ממיטת העיסוי והיא הורתה לי לעלות על מיטה אחרת, נמוכה יותר, ולכרוע על ארבע. רק המראה שלה לבושה בזין הכניס אותי להתרגשות ולציפיה. כמובן שעל הזין היא שמה קונדום.

בתחילה היא שימנה אותי היטב והחלה להחדיר לישבני אצבע לאט לאט, האצבע נכנסה בקלות וזה היה נעים. אחרי האצבע היא הוסיפה קרם, והחלה להניע את אגנה לאט לאט עד שאיתרה את המקום הנכון. בשלב הזה היא עצרה ולחצה מעט עם הדילדו, אחורה וקדימה, עד שהוא החליק פנימה, כאשר את "המעבר" פנימה אי אפשר לפספס -מדובר בהרגשה מיוחדת, הדבר הזה פשוט ממלא אותך.

אחרי שהתרגלתי לזין בתוכי היא החלה לזיין אותי כאשר אני על ארבע, אבל אני הרגשתי שזה לא זה, אני רוצה לראות אותה מזיינת אותי. ביקשתי להתהפך והיא הסכימה. ביקשתי גם שתוריד את החזייה אבל היא פעמיים התעלמה ובפעם השלישית הסבירה שזה מוציא מהריכוז והיא רוצה שאתמקד בזיון (נו מילא).

חזרתי למיטה המוגבהת ונשכבתי על הגב על קצה המיטה, היא החליפה את הקונדום, נעמדה בין רגליי והחלה לזיין אותי עם הסטרפאון, וביד השניה לאונן לי לאט ובעדינות, התחושה הייתה מדהימה, עודדתי אותה להגגביר את הקצב והיא זיינה אותי יותר בכח, ואוננה יותר מהר.

המראה שלה מזיינת אותי היה מדהים, כאשר אני גונב ליטופים של חזה וידיה, עד שהתזתי על עצמי שפע של זרע, והזין החליק מתוכי החוצה.

לאחר מכן התקלחתי במים חמים והיא הביאה לי מגבת, פטפטנו עוד דקה, החמאתי לה, נתתי טיפ והלכתי.

התשלום עבור 45 דקות הוא 150 שח, בפועל הייתי כמעט שעה כולל המקלחת.לא ביקשתי אקסטרות ואינני יודע אם יש מצב למציצה או זיון.

תכלס, התברר לי שסטרפאון זה לא מה שפינטזתי חודשים, אמנם גם עכשיו שאני כותב על זה עומד לי, ויש מצב שאחזור שוב, אבל זה היה נעים ולא הרבה יותר.

באופן כללי - מומלץ, לא חייבים לשלב סטרפאון, אפשר גם עיסוי פשוט והרפיה מענגת, היא יודעת את העבודה.

alonlues2008-11-30 17:13:29

18
פשוט חבל על הזמן
הייתי אצלה לפני חודש בערך
בחורה מעל 45 חמודה מאוד... יפה (לפני 25 שנים) רגועה ושאננה..
נתתי את הכסף ביקשה לשים אותו על הטלוויזיה... היביאה מיים והתחלתי להפשיט אותה עד לחזייה ותחתונים בצבע ביג'...
האמת לא סטייל זיון - יש בטן רכה ומקופלת... אבל ציצי קשה ולא נופל....
התחילה במסג' על הגב והטוסיק תוך חפיפה בביצים מאחור...
לאחר מכן התהפכתי על הגב והתחילה למסג' אותי בבטן ובזרועות וירקיים.. תוך נגיעות אקראיות בזיין.. שמוליק עמד להתפוצץ
אמרה לי אתה רוצה לארות את הצעצועים שלי... כן עניתי... הוציא שקית של זרגים וביקשה לבחור אחד קאשר אני המום לפתיחות שלה... למה זה כי דיברתי איתה על הניסיון שלי בהשפרצה נשית... היא לא האמינה.. ושכנעתי אותה... עם הסבר מפורט איך ולמה ומה מרגישים.... הסכימה ונשבה על המיטה כאשר הפותון שלה למעלה עם רגליים מפוסקות לצדדיה במקביל לחזה...
התחלתי בעיסוי הטבעת.. התחילה ללוש את עצמה ולאחר מכן תוך שהיא מאוננת וגונחת הלשון שלי עבד על כוס שלא קיבל זיין כבר כמה חודשים להערכתי...
הכנסתי אצבעות תוך לחשנות עם הדגדגן... ולחר מכן התחלתי בזרג הבינוני עם הראש הנוטה למעלה... התחילה לגנוח והרטיבה את המיטה...
לאחר 10 דקות הפסיקה אותי כי התלוננה על אי נוחות אשר אינה מרגשה את רגליה...
לבסוף היא לה השפריצה אבל כמעט הפליצה....
שתי דקות מנוחה עם הידיים על הפנים... כמה והתחילה לשחק בבצים שלי עם הציפורניים שלה ולגרד בצורה מגרה שמוליק עמד להתפוצץ... וביקשתי לגבור על הציצי.... הזרע מלא את כל החזה ושמה את היד מול הפנים שלי כדי לכסות..
פרגנתי לה והחמיתי לה... טיפ קטן... ויצאתי (אחרי שעה ורבע) הייתי הלקוח האחרון באותו יום בשעה 18:15

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”