כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 11 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

101
מרגריטה, אין ספק שאחד הזיונים המשובחים ביותר שקיבלתי.
לאחר קבלת הטלפון משני חברים כאן (המספר הראשון לא היה מחובר) נכנסתי לווטסאפ של העלמה והבנתי מה הולך ליפול עלי. תמונה סקסית ומדליקה שכבר הורידה לי כמויות גדולות של דם מהראש אל בין הרגליים. התחלתי להתכתב איתה בעברית וקבענו פגישה להמשך הערב.
הגעתי למלון הדירות בטיילת של בת ים בדיוק בזמן ומרגריטה ביקשה שהות של עשר דקות שתספיק להתקלח אחרי הביקור בחדר כושר. לאחר מכן קיבלתי הנחיות לאיזה חדר להגיע.
את הדלת פתחה מרגריטה כשהיא לובשת סט תחתון בצבע לבן שהדגיש את צבע גופה הכהה. בחורה יפה מאוד עם מראה אקזוטי, גוף אלוהי וחיוך רחב. היא בהחלט עברה אצלי את מבחן הבד ומהר מאוד הסתבר לשמחתי שגם אני עברתי את מבחן הבד שלה (אחרי מה שחברים כתבו כאן פחדתי שלא אעבור אצלה מסך ואאלץ לחזור הביתה).
מקלחת ולחדר העבודה. אווירה נעימה עם מוסיקת רגע ואורות רומנטיים. מרגריטה התפשטה והתגלה לעיני הגוף ה מ ד ה י ם שלה. אומנם הצבע הכהה לא ממש לטעמי (שיזוף מוגזם לטעמי), אבל הגוף...איזה גוף!!!! הזין עמד ועוד איזה עמד...כמו מקל בייסבול. מרגריטה התיישבה עלי, התחילה להתחכך והצמידה את פניה אל פני ושאלה עם חיוך ממיס: "אפשר לנשק אותך?". ומה בדיוק נראה לכם שעניתי??? התחלנו בסשן של נשיקות צרפתיות חמות ומדליקות. משם היא התחילה לאט לאט לנדוד למחוז הדרומי. בהתחלה ליטופים וריחופי לשון על החזה, הבטן ובסוף הגיעה לחלק הכי מעניין בגוף...והוא חיכה לה זקוף.
מרגריטה התחילה במציצה רטובה ועמוקה. וואוו...חתיכת מציצה דפקה לי העלמה. פעם עם עזרת היד שלה ופעם סוליקו רק עם הפה לסירוגין. כמה דקות מדהימות של משחק מקדים על הבחור המגודל שלי עם מציצות שכמעט כולה נעלם בפה שלה וזהו. הייתי מוכן למנה העיקרית.
הקונדום הולבש (היה לה הכבוד לחנוך את הקונדומים הדקים שקיבלתי יום לפני מיפן. ועל כך בבהמשך במפורט בפוסט הרלוונטי) ומרגריטה החלה לרכב עלי. איזה ישבן!!! אוף אוף ושוב פעם אוף!!! היה עונג אדיר ללטף את הישבן המדהים והרגליים החלקות שלה תוך שהיא מרביצה עבודה עלי ומדי פעם דופקת לי צרפתית ונשיקות בצוואר.
מיצינו ועברנו לדוגי. אישית אני לא תמיד עושה את התנוחה הזו עם נערות עובדות, אבל עם התחת של מרגריטה זה היה מאסט. לזיין אותה בדוגי כשהתחת החלק שלה משתף עם הבחור המגודל שלי פעולה היה יותר מסתם מראה מלבב. עונג צרוף במיטבו!!!
הפכתי אותה למיסיונרית אהובתי, לא לפני שהרגשתי שאני חייב לדפוק ליקוק כוס. יאמי...איזה כוס מתוק, חלק וטעים. כמה דקות של עינוגים לשוניים והבחור המגודל חזר שוב למקום האהוב עליו. ומרגריטה המשיכה לתת עבודה. פישוק רגליים רחב כמו שאני אוהב כשמרגישים את החדירה בענק. ליטופים, נשיקות צרפתיות ובעיקר עיניים יפיפיות שמסתכלות ומדברות אליך בזמן הזיון. ופעמיים גם שמעתי מצידה לחישות: "אתה נהנה? טוב לך?". מה צריך יותר מזה. הרגשה נעימה מעבר לכייף הפיזי. וכמובן שהשפרצתי בקונדום החדש ביג טיים.
נפרדנו בנשיקה ובהבטחה הדדית כי נפגש שוב בקרוב.
ןתודה לקופיקו ולרוני, שהביאונו עד הלום חיוך גדול
כל היום חושב על זיונים

מרגריטה פרטית בת ים !!!

103
היי,
שלום לכולם,אומנם נרשמתי לפני המון זמן לאתר אבל רק לפני כמה ימים התחלתי להיות פעיל,אשמח אם מישהו מהחברים הנכבדים ישלח לי בפרטי את הטלפון של מרגריטה,מבטיח לא לאכזב בדיווחים ובפעילות האתר..אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי צ'אנס

מרגריטה פרטית בת ים !!!

105
הייתי אייתה בשבת אחר הצהרים לאחר שניסיתי לתפוס אותה לפני שהייתי בחופשה
הגעתי למלון בבת ים הפנתה אותי לחדרה חדר קטן וסלון ומטבח
קיבלה אותי בחזייה ותחתונים וצמות כמו בילבי אישה יפה ועיניים מדהימות
התיישבנו לדברנו ואמרתי לה שקבלתי את הטלפון מרוני והיא מיללה שביקשה ממנו להפסיק לחלק את הטלפון שלה.
זה היה צריך להדליק לי נוראה אדומה אבל זרמתי והיא ישר אמר שהמפגש הוא לחצי שעה ואני אמרתי לה נזרום ונראה מה יהיה
ביקשה את הכסף ונכנסתי להתקלח והיא עדיין ישבה לה והתעסקה בטלפון.
נכנסנו לחדש השינה והיא החלה להתפשט ונגלו לעיניינ גוף מדהים
החלנו בנשיקות וזרקה אותי על המיטה והחלה בליקוקים ובמציצה טובה ורטובה
לאחר מכן החלתי ללקק לה את הפיטמות והחלתי לרדת לה והיה נראה לי שהיא לא נהנתה כל הזמן הסתכלה לצדדים
ביקשתי קונדום והחלתי לפמפם אותה בדוגי המחזה היה מרהיב
לראות את הנוף החלון לכיוון הים ולזיין אותה.
ובסוף לקרת סוף הזמן היא אמרה לי נשארה עוד 5 דקות ואז השפרצתי לה.
התקלחתי שוב ובזמן שהתלבשתי דברנו על מה שהיא עושה ועובדת.
בסה"כ חוויה מהנה
וכפי שנאמר פה הכל תלוי בכימיה אייתה
ייתכן שאחזור לסיבוב נוסף של שעה

מרגריטה פרטית בת ים !!!

106
< ="-" ="text/; =utf-8">

html,body{border:0px;margin:1px;background-image:none;}
td {border:1px dotted #CCCCCC;}

שלום לכולם!!

אני חדש פה, לאחר "סיור מקדים" בפורום טרם ההרשמה למדתי קצת
על יחסי הגומלין בפורום, מכן עולה ש"טפילות" אינה מבורכת כלל אלא ההיפך
הגמור ושמו הוא "סימביוזה" מפתח ליחסים פה.

לכן החלטתי שאבן הפינה ליחסים חייב להיות דיווח ואף מומלץ דיווח טוב.

בתחום היחסים תמורת תשלום אנוכי חדש גם כן ולכן לאחר המלצה חמה מחבר העזתי להיפגש עם העלמה
מרגריטה מבת ים.

לאחר תיאום באמצעות 'ווצאפ' נקבע הפגישה המבורכת עלמה נתנה רק את פרטי
הרחוב ללא פרטי הדירה, הגעתי למקום בתאריך ובשעה שנקבע ורק אז קבלתי את מלוא
הפרטים.

העלמה הנאה מקבלת במלון אשר משקיף על הים, הדירה נמצאת בקומה יחסית
גבוה משם נפתח נוף מרהיב, במיוחד מחדר השינה בזמן התהליך. הגעתי לדירה והגברת פגשה
אותי בביגוד מינימאלי ליתר דיוק בלבנים בלבד אך בעקב מרשים במיוחד. שוחחנו מעט
הגברת עובד בארץ בעבודה סדירה במקור מבירת אוקראינה לא אפרט יותר מטעמי צנעת הפרט.

לאחר שיחה קלילה נגשתי למקלחת חמה חשוב לציין נקייה ומשם לחדר השינה
עם מיטה נוחה כמקובל בבתי מלון.

הגברת יפה ממש, סביב גיל 28 – 30 לערכתי (עברה בהצלחה את "מבחן
המרפקים"), גובה 1.73 בערך, מבנה גוף ספורטיבי חטוב אף שרירי במעט, גוון עור שזוף על גבול הנוטה
לברונזה, דובר רוסית כמוכן אך גם עברית מעט ניתן לתקשר, שיער כהה, פנים חמודות
ונאות, חזה גדול מעריך
DD/E, ישבן חלומי לי אישית זהו החלק החשוב ביותר (המבט כשאתה מאחור).

הגברת יודעת את המלאכה אפרט על התהליך במעט, מציצה חשופה יחד עם
תנועות גוף מרשימות המעידות על מקצועיות ליקוק ביצים חזק וזהו תם לו
מס' 1. החלפה מהירה וסיבוב שני מתחיל, תחילה הגברת מעל ואז עוברים ליישור האחרונה
דוגי באחוריים חזק ושפיכה על החזה הענק.

לסיכום רוצה לומר החוויה הראשונה בתחום כנראה הייתה הצלחה, במיוחד
מעניין לכתוב על הנושא לאחר מכן. תענוג זה של שעה + מסתכם ב 550 שקלים חדשים חשוב
לציין כי עלות המלון כלולה בתשלום, גברת יפה נקייה שיודעת את המלאכה כראוי.

חשוב לציין כי ביקרתי אותה בתחילת החודש ציינה בפני כי נוסעת לביקור
מולדת בתקופה הקרובה.

< ="-" ="text/; =utf-8">

html,body{border:0px;margin:1px;background-image:none;}
td {border:1px dotted #CCCCCC;}

מרגריטה פרטית בת ים !!!

108
החורף הגיע....Dead
הדובים נכנסים לתרדמת חורף.....Embarrassed
הציפורים נודדות ליבשת חמה יותר.....Embarrassed
וזונה אחת חזרה לארץ הקודש,בכדי לפתוח את בית מקדשה לקהל הקדוש....Tongue
מרגריטה חזרה ......................חיוך
Heart
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”