כ שלי מתל אביב - דף 11 - סקס אדיר

שלי מתל אביב

106
היי חברה
קראתי את כל התגובות שלכם על שלי
מי שלא מתאים לא 600 שח שלא ישלם ולא יגיע
מי שאוהב משקיענית ורצינית שישלם ויהנה
אני אישית לא מחפש תיקתוקיות
ולא סופר את הגמירות
אחד טוב ואיכותי שווה את המחיר
ובכל זאת שלי היקרה
תמורת 600 שח אפשר לתת גם שעה ורבע
אגיע שוב בקרוב!

שלי מתל אביב

109

עכשיו נגיע לעיקר!
בוקר טוב ויום טוב.
אתמול בבוקר הייתי חדר חרמן יוצא דופן רציתי מישהי שתעשה לי טוב על הלב שתעשה לי טוב עלך נשמה שתבין אותי שאני מדבר עליה חיפש קל ואומר לעצמי הרבה סמן לא הגעתי אל שלי!!!! הגיע הסמים שולח לה הודעה בבוקר מוקדם אבל היא לא עונה כבר מחפש אלטרנטיבות אחרות אבל היא חוסרת אלי אומרת מתי מותק! אומר לה בשעה היא מאשרת את זה!

אני מגיע אליה השעה שקענו..

הולך להתקלח, חור מדבר איתה איזה שהוא עשר דקות עזרה לי הרבה להבין משהו אצל בנות עובדות!

אחרי זה הגיע הפינוק האמיתי! אמרתי לעצמי שרק היא תוכל להביא אותי׳ לפינוק אמיתי, מכניסה את הזין שלי לאט, לאט, לפה שלה... לאט, לאט, מוצצת לא קונצים ולא נעלים מכניסה את כולו לפה מכניסה לאט, לאט וכזה כיף אמרתי לה, שאני רוצה שהיא
תבוא אחרי לבית שלי אני רוצה לקחת את הראש שלה וכל בוקר לגמור לה בפנים בתוך הפה שלך!!! היא צחקה! אני באמת אני התכוונתי.
אומר לה יאללה הגיע הזמן לפינוק אמיתי! קונדום הלבישה. ישר זרקה אותי על המיטה אמרה לי לא לזוז, אני לא זזתי, היא עלתה עלי לרכיבה הפוכה איזה כיף זה להרגיש אותה ככה גומרת על הזין שלי! איזה כיף זה! אחר כך כבר לקחתי פיקוד עליה אמרתי יאללה דוגי תני לי לגמור אבל היא כמובן שמעה לי לא משנה איזה תנוחה אתה שם אותה אם יש לך גדול היא תגמור כמה פעמים שהיא רוצה. רציתי להפסיק ולעשות הפסקה אבל היצר הרע שלי אמר לי תתדפוק אותה מי היא בכלל זונה בת זונה גומרת ואתה לא גומר בושה וחרפה לקחתי את הפיקוד, זיינתי אוה חזק, חזק, חזק חזק, עד שנינו גמרנו!!!!!

תודה רבה לך על הפינוק!!!

היא באמת עוזרת להתרוקן!

אני לא מבין את הבנות האלה שלא מכבדות אותנו הבנים החרמנים!!! אתן לוקחות חדר אנא בבקשה ממכן לקחת חדר בקומת הקרקע ולא בקומה הכי עליונה!!! זה מציק מפחיד לעלות ככה שכל שכניך יראו את אותך!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”