כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 11 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

101
הגזימה
שמונה בבוקר אני במיטה למזלי בלי זוגתי גם בגלל שאין לי תודה לאל וטטיאנה במבזק חדשות - הגעתי ועובדת
מסתבר שהגברת מנהלת ארכיון ושומרת את מספרי הטלפון שלנו בזכרון הפון.
הווצאפ כמובן לא נענה רק קחו בחשבון ותיזהרו מאד לא להשאיר את הפון האמיתי שלכם כי אין לה בעייה וטיפת דיסקרטיות
שבת שלום

102
גם אני קיבלתי הודעה ממנה על הבוקר בנוסח של חזרתי לישראל ונפגשנו שנה שעברה...
בקיצור מבקשת 400 ש"ח לשעה כשאמרתי לה שזה לשעה וחצי טוענת שזה רק לשעה בנוסף
למי שלא יכול בבית שלו צריך להוסיף עוד 150 למלונית אז ככה שזה כבר לא זול 550 לשעה
עם בחורה לא צעירה ולא כוסית.אני אוותר.

105
את טניה בסיבוב הקודם שלה לא פגשתי
התמזל מזלי והיכרותי עם רוני הרב הרבה יותר גדולה היום ( אדם מיוחד לב ענק ... ולא אינני מתחנחן ואינני אוכל חינם )
הוא שלח לי הודעה אמש אם ברצוני לפגוש אותה.
ביטלתי מיד את שתי הנשים ( ממבה פרטיות בחינם , אשר קבעתי איתן ) וסגרנו להיפגש בבת ים ...רחוב עמל
הגיעה לאחר הפגישה עם רוני וקיבלה אצלי שיעור נוסף בהלכות צדיקים אשר הוסמכו לכך

מילפית - מדהימה
עיניים ירוקות פעורות בסוג של פליאה
אינה מלכת היופי אבל מתוקה אמיתית
כוס עם טעם של דבש מלכות טהור
גבוהה סקסית חיננית וחיובית
מתמסרת בנשיקות ובסקס זורמת להעל בתנאי שנעשה במגע עדין ורך
אינה מתאימה לאוהבי השליטה והזיון החזק
אנאלי מחוץ לתחום , רימינג לא ניסיתי ... לא היה לי צורך , הפעם

אפגוש אותה עוד וכמה שאוכל
אתנן כפי שצויין לעיל

106
גם אני קיבלתי את ההודעה, לא ממש מפריע לי (אני רווק וגם כשלא, אנשים יודעים לא לגעת לי בנייד), אבל הפגיעה בדיסקרטיות פוגעת בשני הצדדים, שכן הנייד מגיע מהמספר האמיתי שלה.

ממה שאני מבין, הבחורה פה בחופשה עד אוגוסט, ממנת את החופשה בין היתר באמצעות עיסוקה. לאור העובדה שרק הגיעה, לדעתי תהיה תקופה מסויימת שבה היא תשקיע, וכנראה שלקראת הסוף שוב תתחיל לזלזל.

108
טוב...עכשיו היא יצאה מהבית שלי, לאחר 3 שעות של כיף לא נורמלי, Embarrassed הגיע לבדה ברכב בשעה שקבענו.בחורה מקסימה ומתוקה,גוף פגז, לדעתי יפה מאוד, חזה בינוני נעים מאוד, כוס מעדן, אכלתי לה אותו ללא הפסקה, גמרה כמה פעמים...מוחא כפייה דיברנו הרבה בין לבין, מציצה מעולה כולל גמירה עד הסוף לא השאירה טיפה לנגב, מוחא כפייה אין לי משהו רע להגיד עליה, כבר סופר את הימים עד הפעם הבאה.....אצבע למעלה

109

טניה עבורי היא אשה פשוט מדהימה !
חיינית, חייכנית אופטימית .
גבוהה , עם נעלי הערב עוברת את מטר שמונים וחמש
רגליים יפות וחזקות , היא שוקלת רק 55 , חזה ופטמות אשר נשים צעירות רבות היו רוצים בזוג כזה. ירכיים טיפ טיפה עם סימני צלוליטיס אבל כאשר אתה בזיון דוגי יש במה להפליק ובמה לאחוז .
טינה אוהבת סקס עדין אבל היום הפתיעה אותי ... אולי מכיוון שהתראינו הבוקר או שפשוט האוירה היתה לה נעימה

סקס אוראלי מהמם , לא מתעייפת גונחת מגלגלת עיניים ומוצצת כאילו אין מחר
היא אינה צעירה אבל אוהבת זיין ויש לנו חיבור מצויין
מרשה לעצמה להנות ולגמור וכל המרבה הרי זה משובח

תעריף רגיל .
כבר קבענו שניפגש שבוע הבא

110
הייתי איתה בסיבוב הקודם שלה בארץ, יחד עם סוניה.
יצאתי מאותו מפגש מאוכזב כי ציפיתי ליותר עבור הסכום ששילמו. אבל ללא ספק שבהשוואה לסוניה היא הרבה יותר זורמת, לפחות איתי. גם הגוף שלה יפה, החזה שלה יפה ונעים לדעתי, הגוף חטוב, הייתה לי רק בעיה עם הצורה של התחת שקשה להסביר, איזו בליטה מסויימת שהפכה אותו ממושלם לציון תשע.
רק חבל שלא ממוקמת אחרת הייתי חוזר לבדוק

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”