כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 105 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1046
שחר, בפברואר אני בתאילנד + פיליפינים, יש לך המלצות על הפיליפינים ? (הבנתי איזור קלארק) לכמה זמן כדאי להיות שם?? LifeStyle2013-01-11 12:29:23
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

1047
צחוק

[QUOTE=meninblack]

לפני שעה חזרתי מבנגקוק ואני חייב לספר לספר לכם איזה חוויות מעלפות היו לי.
בבנגקוק היו לי חוויות חבל על הזמן. אני מסתובב עם הקטנוע בסוי קבוי וממש בשעה 23:59 אני קולט בחורה שסיימה את העבודה שלה, מעלה אותה על הקטנוע, עוצר לה באכן הדוכנים וקונה לה אורז דביק (תאילנדית או לא??). ההיא מבסוטית עד השמיים ולא עובד דקה באמצע הנהיגה!! היא עושה לי ביד. מרוב שהייתי חרמן השפריץ של הזרע עף לאחד השוטרים על הקסדה!! השוטר המנייאק קולט אותי ורודף אחרי, אני ישר נותן גז וקולט תוקתוק נוסע לידי, אני והבחורה קופצים לתוקתוק ואני אומר לתוקתוק תברח תברח!!! טוב, הצלחנו לברוח. הבחורה באה איתי לחדר, מייד גמירה בפה, מכניס לה אצבע לבדוק את רמת השמן במנוע, זיון ולילה טוב. דפיקות בדלת! מי באה?? בחורה מקמבודיה שהכרתי אותה לפני 3 ימים, גם מסכנה הייתה רעבה אז עשתה לי ביד באמצע ה-MBK. הקיצר ההיא מהסויקבוי מתעוררת עוד פעם רעבה, זאתי מקמבודיה תמיד רעבה ואני לא יודע מה לעשות. חושב חושב חושב ואומר להן חכו רגע! בואו ניסע עכשיו לסיאם פרגון ותוכלו לעשות לי שמה ביד וככה אני אגמור לכן בפה ולא תהיו רעבות. ההן חושבות חושבות ואומרות נו יאללה, אי אפשר לישון על בטן ריקה.
אנחנו בסיאם פרגון, בדיוק נגמר הסרט של גימס בונד, נכנסים לתוך פינה חשוכה ושתיהן עושות לי ביד ואני גומר להן בפה. שתיהן שמחות, כבר לא רעבות והלב שלי כ"כ רגוע עכשיו שלא נתתי לשתי בחורות לישון על בטן ריקה.
אני מרגיש מישהו דופק לי על הגב ומי אני קולט?? את השוטר שהשפרצתי על הקסדה שלו. אני מתחיל לברוח והוא אחרי. פתאום אני קולט יאיזה ישראלי מנייאק מפאטייה שהוא בכלל הלשין לשוטר שאני נמצא בסיאם פרגון. אמרתי לכם הישראלים הכי מנייאקים?? אני מצליח לברוח, פתאום בסוקומויץ 26 מישהי עומדת בבר לבד, עכשיו אני חושב אם אני עוצר השוטר אולי ייתפוס אותי, אבל הבחורה הזאת מסכנה, עומדת לבד בבר, רעבה, אף אחד לא מתייחס אליה. אני אומר על החיים ועל המוות. עוצר את הקטנוע, אומר לה תחממי את היידיים כי קר בחוץ, עושה לי ביד, מכין לי חביתה רק מהזרע ונוסע מייד לשדה התעופה. בשדה התעופה אני קולט בזווית העין בחורה מאוד יפה, היא זאתי שמכרטסת את הכרטיסים, אני קולט שהיא בדיוק בהפסקה, מדברים על הא ועל דא, אומר לה בא לך איזה מספר בעמדת שיקוף? ההיא בשיא ההתלהבות מיד מסכימה, נותן בה מספר וכל אחד הולך לדרכו, אה,שכחתי, היא בכלל מבורמה.
מבנגקוק לתל אביב אני ישבתי ליד החלון ואישתי לא אהבה לשבת באמצע אז היא ישבה במעבר. אממה, פתאום הגיחה תאילנדית פצצה וישבה ביני לבין אישתי.
פתאום!!! אני מרגיש שהרוכסן במכנסיים נפתחות לי ומרגיש שמישהי מוצצת לי את הזין. חשבתי שאני חולם אבל אני פותח את העיניים ואני קולט את התאילנדית מוצצת לי וכמובן שגמרתי לה בפה כי ראיתי שהיא סיימה את המגשית אוכל והבנתי שהיא בטוח רעבה.
אתם קולטים כמה התאילנדיות האלה זונות?
קריצה
[/QUOTE]

1050
למי שלא הבין מניבלאק מנסה לעקוץ אותי בזה שהוא מקצין את החוויות שלי בתאילנד, אני מקבל את זה כמחמאה, מה שלי זה מציאות, מצטיירת כפנטזיה לא מציאותית לאחר..... מאחל הרבה בריאות למלעיזים .
מחר אני בפיליפינים בקלארק אני אדווח מאנגל סיטי

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”