אתחיל מהסוף:
אני נשבע בשמוליק שלא אני יזמתי את האנאלי הזה. אפילו לא עלה בדעתי. זו היא שביקשה. מה שאומר בשלב זה הוא, שגם ממרום שנותיי המופלגות, למדתי היום אנאלי מופלא מהו. פירוט בהמשך הדיווח.
אז נחזור להתחלה:
קבעתי עם ליה אחרי שקראתי ולמדתי את כל השרשור שלמעלה. היא קיבלה אותי בדלת בחיוך, שלא סר מפניה עד שעזבתי מקץ שעה. הציעה מיד שתיה קרה, ושאלה אם אני מעוניין להתקלח. אמרתי שכן והתחלתי לחלוץ נעליים, אבל היא כבר התקרבה, הניחה את ראשה עלי והתחילה לנשק וללטף. לאחר מספר דקות היא הורידה את המקלחת מהפרק ולקחה אותי לחדר השנה (לאחר התשלום, כמובן), כשהיא משילה את בגדיה בדרך. ביקשתי שתשאיר את החוטיני - אני תמיד אוהב שיש עוד מה לגלות בהמשך. הגוף שלה דק, אבל החזה במידה ראויה ביותר. עור חלק. טוסיק רך ומתמסר.
ליה נשכבה על גבה ואני התחלתי בנישוקים וליקוקים מאיגרא רמה עד גניחתא עמיקתא, וכאשר הסרתי בשיניי את החוטיני הזעיר ושלחתי לשון רטובה לאורך החריץ עד לדובדבן לא היה צריך הרבה דמיון כדי לראות שהיא לוהטת. הסגנון שלי הוא בדרך כלל למשוך את השעה כמעט עד לסופה ולקנח בפינאלה ראוי, אבל ליה לא בנויה למשחקי ילדים - היא רוצה את הדבר האמיתי, בתאכלעס! ולא, חלילה, מטעמים תקתוקיים: "אני אוהבת זין", הסבירה לי בפשטות שאינה משתמעת לשתי פנים. שמוליק הולבש בחליפת צלילה ויצא לדרך, כשאנו מתחילים במיסיונרית, ותוך פימפום מסתובבים לאט על הצד וממשיכים לדוגי האהוב מכל. מאחר והאנקות הלכו וגברו שלחתי יד כדי לתת סיוע חיצוני לשמוליק, ואז, לאחר מספר רגעים כשהיא סילקה את ידי הבנתי שעברנו את הנקודה הנכונה ונתתי לשמוליק פקודת ירי.
אז, כשהיינו יותר רגועים, אפשר היה לדבר קצת על לונדון - ליה רק חזרה משם ("תתאר לך חודש שלם בלי סקס!"), ואני שביליתי שם שלוש שנים נפלאות מחיי, שמחתי לשוחח. ליה היא אשת שיחה מעניינת וקולחת - אני מייחס לזה משקל משמעותי באיכות השירות.
בשלב מסויים התחיל שמוליק להראות שוב סימני התעוררות. ליה מיד לקחה אותו לטיפול אוראלי נמרץ, שבוצע בהחלט מכל הלב, אם כי יש מקום לשיפור הטכניקה. זה שוב המקום להזכיר: ליה אוהבת להזדיין. נקודה. השאר נראה לה פחות מעניין. תוך כדי מציצה הצעתי לעבור ל-69, אבל ליה דחתה את הרעיון: "מותר לך לקבל גם בלי לתת". השתרעתי על גבי והעברתי לה את הפיקוד. שמוליק נחבש בשנית והוחדר אחר כבוד למקומו הראוי ברכיבה צפונית. המיטה געשה. ליה הסתובבה ועברה לרכיבה דרומית. ואז כשהתכופפה מעט קדימה, גיליתי את הנקב השני. שלחתי אצבע מגששת, והיא התקבלה בברכה. החדרתי מעט יותר עמוק והברכה גדלה. ואז הגיע הרגע המתואר לעיל: ליה נשלפה ממני וביקשה שאכנס מאחור. שמוליק שמע וקצת התכווץ בחשש, אבל ליה לא אחת שתוותר. היא אחזה אותו ביד אמיצה והראתה לו בדיוק מה עליו לעשות. שמוליק פילס אט אט את דרכו פנימה, כשהיא מעודדת אותו בקריאות: "עוד, עוד, יותר עמוק". זה היה הרגע בו קיללתי את בוראי שחסך ממני עוד כמה סנטימטרים ברוכים. זה היה לוהט, מסעיר ומטריף, והיא רק רצתה עוד ועוד. יש בחורות שלא מוכנות אנאלי, יש אחרות שמוכנות לעשות זאת כשירות ללקוח, אבל בחורות שאוהבות ונהנות בצורה כזו - אין הרבה. זכיתי. לאחר זמן מה שמתי לב ששמוליק נרדם בעמידה, כלומר הוא היה עדיין במלוא זקיפותו אבל מלאי התחמושת אזל. ניסיתי לפתות אותו בעבודה ידנית, ואפילו הבטחנו לו שנינו שיוכל לגמור על הטוסיק, מה שהוא בדרך כלל מאד אוהב, אבל הוא הודיע לנו שמבחינתו השעה הסתיימה ושמט את ראשו.
לפני שיצאתי נפרדתי בשמחה מעוד מאה ש"ח כטיפ - מה שמגיע מגיע! צהלת השמחה והנשיקה שבעקבותיה היוו בהחלט תמורה הולמת, עד לפעם הבאה, שתבוא, מן הסתם, במהרה בימינו.
המלצת הסיום: הבחורה הזו היא כיף אמיתי.
תודה, ליה.