כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 12 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

111
יהושוע הפרוע היקר...

קראתי הבנתי והפנמתי... כל מילה שאתה מוסיף רק גורעת לדיווח שלך.

הבעיה שאתה ממשיך לחפור ומשקיע ובינתיים אתה שוקע.

נפגעת-דיווחת תן לזמן לעשות את שלו,בסוף כל האמת תתגלה.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

113
פרוע יקר,
לדעתי נועה פשוט עשתה איתך חסד, לא פחות.
לדעתי, היה איזה שהוא משהו אצלך שהפריע לה.
ומותר לה
וזה בכלל לא חשוב מה.
גם אם היית מקולח, ואתה חתיך הורס, באותו רגע היה משהו שהפריע.
כמו שלכל זוג נשוי לפעמים יש קטעים כאלה שלאחד ממש לא בא על השני...
לנועה חשבה באותו רגע, שלקבל אותך יהיה פשוט נפילה.
היא פשוט הרגישה שאתם לא משדרים על אותו גל, והרגישה שלא מתחברת איתך ורוצה למנוע ממך נפילה של 600 ש"ח, אז היא שחחרה אותך

אז במקום לכבד את רצונה אתה תוקף אותה.

לא ברור לך שזאת הפרנסה שלה?
אז אם היא מוותרת על 600 ש"ח בשביל למנוע ממך נפילה, במקום להודות לה, אתה תוקף אותה?

אם בשביל הכסף על המונית עשית כזה סיפור (אגב - היא בכלל לא אמורה לדעת שהוצאת כסף על מונית.. כאילו מה? מה זה בדיוק קשור? היא הרי לא מרוויחה על המונית ששילמת!) אז מעניין איזה סיפור היית עושה אחרי שהוצאת 600 ש"ח ונפלת..

אז תכבד את רצונה ותזרום הלאה
לדעתי אךה בכלל צריך להגיד תודה

אגב -
אני חושב שאני יודע מה הפריע לה, אבל זה כבר לפוסט אחר...

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

114
חברים,
מעבר לחוויתו הלא טובה של פרוע (אני אגב מזדהה עם כל מילה שלו), לדעתי אנחנו צריכים לשאול את עצמנו שאלה מרכזית אחת:
כיצד ייתכן שיש פער כל כך גדול בין חוות הדעת של חלק מהחברים לבין האחרים בנוגע לשירותיה של נועה?
הרושם הוא שיש כאן עדת יחצ"נים שמקדמת את הגברת בצורה אינטנסיבית ביותר.
דברי נשענים כמובן גם על הניסיון האישי שלי (והשלילי) מהמפגש איתה.
אני לא מבין איך אנשים לא מזהים את פוטנציאל הנפילה וממשיכים ללכת אליה ולבזב את כספם לריק.
הדבר נכון אגב גם לנערות פרטיות האחרות המשתמשות בפורום כבמנוע שיווקי אגרסיבי.
חייבים לנסות להפוך את הפורום חזרה לפורום אוביקטיבי ולנער ממנו את כל היחצ"ני, אחרת בקרוב מאד הוא יהפוך להיות חסר תועלת לחלוטין.

115
מי מיחצן אותה?
Rd06?
קישקשתא ז״ל?
כל כך הרבה חברים ותיקים ומוכרים כתבו עליה ביקורות מעולות.
די! צאו מהתסכול . אז לא הצלחתם להיפגש איתה בגלל סיבות שלא חשובות כרגע , מה זה אומר? שכל אלה שכן זכו לפגוש אותה הם יחצנים ?
מספיק להסתכל על התמונה האחרונה ולהבין למה כן כדאי להיפגש איתה!
ולמען הסר כל ספק - גם אותי נועה מסננת ככל הנראה. מעולם לא פגשתי בה ולצערי כנראה שגם לא אפגוש. זה לא אומר שכל אלה שנפגשו איתה הם עדת יחצנים.

תתגברו ותמשיכו הלאה.
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

116
אולי כדאי להציע לגברת הנכבדה והיקרה והחמודה
שתכתוב מה הם הפרמטרים לסינון

ואני חושב שפחות אנשים ייפגעו ממנה

ואז כל אחד יעשה חשבון האם בן המסוננים

כי בסך הכל לא נעים להתאמץ ולהגיע בכל צורה שהיא ולקבל סינון

אבל האמת יש לומר שהיא לא היחידה שמסננת לקוחות

וכל אחת מהסיבות שלה

117
אני יוסיף את השני שקל שלי לדיון: 1. אני לא חושב שנועה מיוחצנת, זה גם לא ככ משנה משום שנפגשתי עם הגברת 2. אליי היא התייחסה בכבוד, אולם הנחמדות שלה הייתה לדעתי למטרת היפטרות מהירה ממני 3. חוץ מציצים ופטמות מה כל כך מושך בה? יש ב400 יפות בהרבה עם שירות טוב יותר 3. זה מוביל אותי למסקנה שאני לא מבין את התסכול הגדול. אוקיי בזבזת כסף על מונית והיא הייתה גסת רוח, בסהכ חסכת נפילה ב600 שקלים. נכון שיש לנועה כאן עדת מעריצים, אך האמן לי לא הפסדת דבר.

118
[QUOTE=bibi]חברים,

מעבר לחוויתו הלא טובה של פרוע (אני אגב מזדהה עם כל מילה שלו), לדעתי אנחנו צריכים לשאול את עצמנו שאלה מרכזית אחת:

כיצד ייתכן שיש פער כל כך גדול בין חוות הדעת של חלק מהחברים לבין האחרים בנוגע לשירותיה של נועה?

אני לא מבין איך אנשים לא מזהים את פוטנציאל הנפילה וממשיכים ללכת אליה ולבזב את כספם לריק.

חייבים לנסות להפוך את הפורום חזרה לפורום אוביקטיבי ולנער ממנו את כל היחצ"ני, אחרת בקרוב מאד הוא יהפוך להיות חסר תועלת לחלוטין.

[/QUOTE]

אדון ביבי היקר !!

הרבה דברים אתה יכול להגיד עליי....ולמרות 10 דיווחיך , שרובם התרכזו בחיפוש נערות אובדות ,
אתה לא יכול לקרוא לי יחצ"ן !!!!!!! כועס
של אף אחת !!!!!

יש לי מספר קעקועים על הגוף....באף אחד מהם לא תמצא את הכיתוב rd06.....
אני תמיד משלם מחיר מלא !!! ולפעמים בתוספת טיפ - כך שיותר מהמקובל .
דיווחתי פה במהלך השנים על המוןןןןןןןןןןןןןןןן בנות וגיליתי כמה מהכוכבות הגדולות
שהיו לנו .
למעט חברויות קטנות שנוצרו לי פה עם מס' חברים ,מדווחים לגיטימיים כמוני , אני שומר
על אנונימיות מוחלטת !
מעולם לא התעסקתי בפוליטיקה של הפורום , רק בדיווחים .
ולהזכירך אני המדווח הוותיק ביותר שעדיין פעיל - החל מהיום הראשון של 2007 .
נכון שנועה ,טרם בואי ,ידעה שהניק שלי בפורום הוא rd06 ...אז?????????????
במשך שנתיים רדפתי אחריה , כדי שתסכים להיפגש אתי בכלל ....מה שאומר שמבלי להכיר
אותי בכלל לא עברתי סלקציה המון זמן .
לגבי נועה - כמו כל דבר בחיים - הכל עניין של כימיה ! לי הייתה ופונקתי ברמות , לא יודע להסביר למה אני קיבלתי רושם כזה ואתה רושם אחר...אולי מאותה סיבה שאשה מסוימת תעדיף אותך
על פני או להיפך !
כמו שהמלצתי על נועה , אתה יכול למצוא הרבה בנות שקטלתי עד רמת חיסול - אדמיננו , יוכל להעיד שבמקרה מסוים זה הגיע אלי ברמה אישית עד כדי שהוא היה צריך להתערב ולהעיף את הזוהמה מפה כדי שנישאר פורום אמין וישר !

אין לי שום בעיה עם הדיווח שלך נהפוך הוא - חשוב לתת דיווחים אמינים כדי שתהיה לנו אינדיקציה מלאה על בחורה כזו או אחרת . אני בעד דיווחים אמינים !
כמו-כן היו בנות שפגשתי והמלצתי עליהן וכעבור תקופה כשחזרתי אליהן וקיבלתי שרות רע - קטלתי אותן !

אין לי ספק שאחזור לנועה שוב ואני ממליץ עליה !

119
לא יצא לי לדווח פה הרבה אבל אנסה לתרום את חלקי לדיון.
כבר כמה חודשים שלא הייתי אצל נועה מסיבות תקציביות אבל ביקרתי אותה מספר פעמים בעבר.
נועה אינה בחורה עובדת "סטנדרטית" אם אפשר להגדיר ככה. היחודיות שלה היא בכך שהיא לגמרי נראית השכנה הסקסית ממול.
הסינון שלה הוא לגמרי מובן לגבי אחת שמכניסה אותנו לדירתה הפרטית.
המחיר הוא מסננת בפני עצמה ולאחר מכן היא מסננת ע"פ הקריטריונים שלה.
אני יכול לייעץ באופן כללי ובפרט לגביה להשתדל להיות אדיבים ולהתנהג כאילו באתם ליזיזה ולא לזונה.
היא משתדלת לתת שירות אפילו שלפעמים היא קצת חופרת וקצת טכנית.
חשוב גם לתאם ציפיות מראש ולא להתאכזב אח״כ.

120
[QUOTE=bibi]חברים,

[/QUOTE]

ביבי יקירי,

לאורך השנים שנועה נמצאת כאן, היו מתבלהבות בסיגנון לבלרי, היו טובות, בינוניות, וגם לא מחמיאות. הפער הוא הדבר הכי הגיוני שניתן להעלות על הדעת שכן איננו עשויים ממקשה אחת. לכן אי אפשר לגמרי שלא ליפול והפוטנציאל קיים בכל אחת ואחת מהבנות . כנראה שאינך קורא מספיק בין השורות של הביקורות על מנת להבין בינך ובין עצמך איזה מהן רלוונטיות להחלטה שלך ואיזה לא.

לגבי נועה , ספציפית, היא לא מתאימה לכל אחד ולא כל אחד מתאים לה. היכולת ליצור קשר היא מאוד קריטית להצלחת המפגש במקרה שלה, והייתי מרחיק לכת ואומר כי יותר קריטית מאשר לגבי אחרות. תבנו מזה מה שאת צריכים.

רימינג מעשי2014-01-06 21:05:46

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”