[QUOTE=bibi]חברים,
מעבר לחוויתו הלא טובה של פרוע (אני אגב מזדהה עם כל מילה שלו), לדעתי אנחנו צריכים לשאול את עצמנו שאלה מרכזית אחת:
כיצד ייתכן שיש פער כל כך גדול בין חוות הדעת של חלק מהחברים לבין האחרים בנוגע לשירותיה של נועה?
הרושם הוא שיש כאן עדת יחצ"נים שמקדמת את הגברת בצורה אינטנסיבית ביותר.
דברי נשענים כמובן גם על הניסיון האישי שלי (והשלילי) מהמפגש איתה.
אני לא מבין איך אנשים לא מזהים את פוטנציאל הנפילה וממשיכים ללכת אליה ולבזב את כספם לריק.
הדבר נכון אגב גם לנערות פרטיות האחרות המשתמשות בפורום כבמנוע שיווקי אגרסיבי.
חייבים לנסות להפוך את הפורום חזרה לפורום אוביקטיבי ולנער ממנו את כל היחצ"ני, אחרת בקרוב מאד הוא יהפוך להיות חסר תועלת לחלוטין.
[/QUOTE]
אדון ביבי היקר !!
הרבה דברים אתה יכול להגיד עליי....ולמרות 10 דיווחיך , שרובם התרכזו בחיפוש נערות אובדות ,
אתה לא יכול לקרוא לי יחצ"ן !!!!!!! 
של אף אחת !!!!!
יש לי מספר קעקועים על הגוף....באף אחד מהם לא תמצא את הכיתוב rd06.....
אני תמיד משלם מחיר מלא !!! ולפעמים בתוספת טיפ - כך שיותר מהמקובל .
דיווחתי פה במהלך השנים על המוןןןןןןןןןןןןןןןן בנות וגיליתי כמה מהכוכבות הגדולות
שהיו לנו .
למעט חברויות קטנות שנוצרו לי פה עם מס' חברים ,מדווחים לגיטימיים כמוני , אני שומר
על אנונימיות מוחלטת !
מעולם לא התעסקתי בפוליטיקה של הפורום , רק בדיווחים .
ולהזכירך אני המדווח הוותיק ביותר שעדיין פעיל - החל מהיום הראשון של 2007 .
נכון שנועה ,טרם בואי ,ידעה שהניק שלי בפורום הוא rd06 ...אז?????????????
במשך שנתיים רדפתי אחריה , כדי שתסכים להיפגש אתי בכלל ....מה שאומר שמבלי להכיר
אותי בכלל לא עברתי סלקציה המון זמן .
לגבי נועה - כמו כל דבר בחיים - הכל עניין של כימיה ! לי הייתה ופונקתי ברמות , לא יודע להסביר למה אני קיבלתי רושם כזה ואתה רושם אחר...אולי מאותה סיבה שאשה מסוימת תעדיף אותך
על פני או להיפך !
כמו שהמלצתי על נועה , אתה יכול למצוא הרבה בנות שקטלתי עד רמת חיסול - אדמיננו , יוכל להעיד שבמקרה מסוים זה הגיע אלי ברמה אישית עד כדי שהוא היה צריך להתערב ולהעיף את הזוהמה מפה כדי שנישאר פורום אמין וישר !
אין לי שום בעיה עם הדיווח שלך נהפוך הוא - חשוב לתת דיווחים אמינים כדי שתהיה לנו אינדיקציה מלאה על בחורה כזו או אחרת . אני בעד דיווחים אמינים !
כמו-כן היו בנות שפגשתי והמלצתי עליהן וכעבור תקופה כשחזרתי אליהן וקיבלתי שרות רע - קטלתי אותן !
אין לי ספק שאחזור לנועה שוב ואני ממליץ עליה !