כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 12 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

115
הייתי מאוד רוצה לפגוש את טניה
אך אני לא הייתי רוצה לקבל הודעות מכל גברת שעובדת במקצוע מכובד זה
ולכן נלמד מטעיות חברי לפורום ונקנה סים
למטרות הנאה בלבד...(יש לי פלא העובד על שני סים שאפשר לבטל אחד שלא יקבל שיחות והודעות ממליץ)

"או שתכתוב משהו ששווה לקרוא עליו

או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"

116
חברים הבחורה סבלנית וסקסית בטירוף - מומלצת בעיני.
חזה בינוני מושלם יפה בפנים בלונד-גינג' עינים ירוקות. גזרה דקה וארוכה.
לא אומרת לא לכלום למעט אנאלי וכל מה שקשור.

מבט בעינים תוך כדי מציצה לוהטת.
שפריץ עמוק בפה בפעם הראשונה, ובפעם השינה רכבה עלי כמו כוכבת פורנו - קדימה ואחורה ולא רק למעלה ולמטה.

אוהבת שיורדים לה וגומרת אמיתי.

אני חוזר - ושוב כמובן תודה רבה לרב גולן.
No Regrets

117
אל טניה הגעתי במקרה לאחר חיפושים בכמה אתרים דוברי שפה זרה
מבקשת 500₪ וללא מיקום נמצאת בעיר הים והמטקות
טניה מתנשאת לגובה של 1.70ס"מ על 56ק"ג של יופי ושלמות
פנים מהממות גוף אלוהי המבליט חזה חצוף בינוני עם פיטמות יפות ותחת מושלם
סגרתי חדר במלון באזור תעשייה חדר סבבה עם מיטה נוחה המחיר עממי
לאחר כרבע שעה הבחורה מתקשרת לברר את מספר החדר עוברים עוד 10 דקות ושתי נקישות עדינות על הדלת שואל מי זה עונה קול סקסי טניה.
פותח את הדלת ועומד נפעם טניה טשה חוינשה הבחורה פצצה התמונות עשו לה עוול
נכנסת בג'ינס סקיני צמוד עקב אדום וחולצת כתף שחורה חיבוק ונשיקה ואני שואל אותה מה לשתות בירה קרה עונה באנגלית רהוטה בבחורה כלבבי
מביא שני קורונות הייניקן קר הבחורה יושבת על המיטה ברגליים מפוסקות ודופקת לגימה המראה סקסי ברמה מטורפת היא שואלת אותי מקלחת ואני כמובן אני שואל אותה ביחד והיא עונה כמובן תוך שניה אני ערום מכוון את המים והיא מגיעה אחרי עם העקבים טוב חברים פה נשברתי גוף למות מושלם ומהראה שלה העירום עם העקבים גמר עליי נכנסת לתוך המקלחת ומתחילה לסבן לי את הזין תוך כדי צרפתיות אני מסובב אותה ומתחיל להתחכך לך בתחת האלוהי כאשר אני מעביר את הזין בחריץ של המנוש ועם היד השניה משחק לה בדגדגן הבחורה צוהלת כמו סוסה מיוחמת
היא מסתובבת אליי ומתחילה מציצה תילאנדית עם מים חמים בפה תוך כדי שני צולל לעינייה המדהימות וההשפרצה לא איחרה להגיע הבחורה אוהבת לינוק עד הטיפה האחרונה
מנקה את עצמה תוך כדי שאני מתנגב ועוברים למיטה עוד כמה לגימות מהבירה והיא מתחילה בעיסוי חביב היא לא מקצועית אבל יודעת לעשות נעים ברמות
סיגריה בחלון ובטעות המגבות של שנינו נופלות זורם איתה למיטה יורד דרומה אל עבר מקדש המשולש איזה ריח ,איזה מראה אחד המנושים היפים שראיתי מעביר הברשה אחת ועוד אחת ועוד אחת עד שאני מרגישה רטיבות רבה מכניס אצבע ועוד אחת למרום וטניה באויר אין אנאלי למי שמזיל ריר אבל אצבע מתקבלת בברכה אחרי כמה דקות אני מבקש חליפה תוך כדי ההלבשה היא מוצצת לי עם הרבה משחקי לשון הופך אותה על הצד ונכנס לתוך היא מתכווצת קצת כי היא צרה מתחיל לפמפם אותה במהירות והיא משמיעה קולות של הנאה זיוף או לא זה תורם הרבה
הופך אותה לדוגי דוחף לה אצבע למרום והיא באויר מתחיל לפמפם , יברה אחד הישבנים המושלמים כמה ספנקים ועוברים לרכיבת רודיאו אני אוחז בשדיה הרכים ושוב צולל לתוך עינייה המושלמות הבחורה מלאך
לא יכול להחזיק מעמד ומתפוצץ בתוכה אנחנו נשארים מחובקים כמה דקות ואח"כ מקלחות היא מסתדרת ויוצאים
לא מעט ראשים הסתובבו בגללה הבחורה חייכנית חיננית וליידי אמיתית

120
טוב אז דגמתי ואין לי מה להוסיף מלבד שאני חוזר אליה
עוזבת לקראת סוף אוגוסט
שמה ככה היא אמרה לי הוא טליה
והיא אחלה סבלנית וצחקנית אין לחץ הכל בכייף והבטחתי לה שאני חוזר
ומה שחשוב אפשר לתקשר איתה באנגלית ובשפת הזיונים
כבר עכשיו אני מתגעגע ואם הייתי שומע לזין שלי בטוח לא הולך לעבודה וכותב לעצמי מכתב פיטורים ליום אחד

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”