אוהבת סקס חזק
114ביג מן הבטחתי שאני יתן דיווח אחרי שהבאת לי את המספר לפני כמה שבועות אז אני יעמוד במילה שלי....
נפגשתי איתה לפני כמה ימים... התקשרתי אליה והיא הייתה קצת לחוצה בזמן בשעות הבוקר אבל הסכימה להפגש אז לקחתי אותה לצימר באיזור נכנסו פנימה היא הייתה נראת קצת לחוצה אבל עבר לה... מייד הורידה את הבגדים היא לבשה סט של חזיה ותחתונים תחרה בצבע אדום סקסי .... אני גם הורדתי את הבגדים נכנסתי למיטה והיא אחרי התחילה למצוץ לי זאת הייתה המציצה הכי טובה שקבלתי בחיים וקבלתי הרבה מציצות, היא ממש שאבה לי את הזין ואז אמרתי לה שאני רוצה לרדת לה אז היא נכנס למקלחת לשתוף את הכוס שלה כשאני מיכה לה רטוב במיטה.... היא הגיעה פתחה רגלים ואני מתחיל להחדיר את הלשון שלי תוך כדי שהיא גונחת ברמה אחרת ואז היא צועקת לי תכניס לי אצבע בזמן שאתה מלקק אחרי כמה דקות שאני מלקק לה את הדגדגן ונוזל לה ים של רטיבות הגוף שלה התחיל לרעוד מהגמירה שלה ואז היא צעקה לי שהיא רוצה את הזין שלי בכוס שלה היא שמה קונדום בפה שלה והתחילה לשאוב לי את הזין בצורה יותר מושלמת מהפעם הראשונה.... ואז התיישבה עלי והתחלתי לדפוק אותה חזק ברמה אחרת כשהיא צועקת בזמן שאני דופק אותה איייי איך אתה דופק אותי חזק כלכך טוב ותוך כדי שאני דופק אותה אני מוצץ לה את הפטמות הגדולות שלה שממש חרמנו אותי.... ואז הבאתי עליה גמירה של החיים....
בקיצור הייתה חוויה ממש טובה אפילו שהיא לא הכי יפה שראיתי אבל סקסית וחרמנית ברמה אחרת..... היא רצתה עוד סיבוב אבל בגלל שהיא איחרה לי בחצי שעה אני מיהרתי והייתי חייב ללכת....
היום ניסיתי להשיג אותה עם המספר הראשון שנתת לי והיא לא זמינה.... ראיתי שכתבת שהיא החליפה מספר... ביג מן אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי בבקשה את המספר החדש שלה
נפגשתי איתה לפני כמה ימים... התקשרתי אליה והיא הייתה קצת לחוצה בזמן בשעות הבוקר אבל הסכימה להפגש אז לקחתי אותה לצימר באיזור נכנסו פנימה היא הייתה נראת קצת לחוצה אבל עבר לה... מייד הורידה את הבגדים היא לבשה סט של חזיה ותחתונים תחרה בצבע אדום סקסי .... אני גם הורדתי את הבגדים נכנסתי למיטה והיא אחרי התחילה למצוץ לי זאת הייתה המציצה הכי טובה שקבלתי בחיים וקבלתי הרבה מציצות, היא ממש שאבה לי את הזין ואז אמרתי לה שאני רוצה לרדת לה אז היא נכנס למקלחת לשתוף את הכוס שלה כשאני מיכה לה רטוב במיטה.... היא הגיעה פתחה רגלים ואני מתחיל להחדיר את הלשון שלי תוך כדי שהיא גונחת ברמה אחרת ואז היא צועקת לי תכניס לי אצבע בזמן שאתה מלקק אחרי כמה דקות שאני מלקק לה את הדגדגן ונוזל לה ים של רטיבות הגוף שלה התחיל לרעוד מהגמירה שלה ואז היא צעקה לי שהיא רוצה את הזין שלי בכוס שלה היא שמה קונדום בפה שלה והתחילה לשאוב לי את הזין בצורה יותר מושלמת מהפעם הראשונה.... ואז התיישבה עלי והתחלתי לדפוק אותה חזק ברמה אחרת כשהיא צועקת בזמן שאני דופק אותה איייי איך אתה דופק אותי חזק כלכך טוב ותוך כדי שאני דופק אותה אני מוצץ לה את הפטמות הגדולות שלה שממש חרמנו אותי.... ואז הבאתי עליה גמירה של החיים....
בקיצור הייתה חוויה ממש טובה אפילו שהיא לא הכי יפה שראיתי אבל סקסית וחרמנית ברמה אחרת..... היא רצתה עוד סיבוב אבל בגלל שהיא איחרה לי בחצי שעה אני מיהרתי והייתי חייב ללכת....
היום ניסיתי להשיג אותה עם המספר הראשון שנתת לי והיא לא זמינה.... ראיתי שכתבת שהיא החליפה מספר... ביג מן אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי בבקשה את המספר החדש שלה
אוהבת סקס חזק
115תודה ל Big man על המספר,
הבחורה לא עונה בכל שעות היממה, כלום.. נאדה..
אני בביקור מולדת ורציתי לבקר את הצדיקה אבל ללא הצלחה לתפוס אותה.
טומי
הבחורה לא עונה בכל שעות היממה, כלום.. נאדה..
אני בביקור מולדת ורציתי לבקר את הצדיקה אבל ללא הצלחה לתפוס אותה.
טומי
אוהבת סקס חזק
116[QUOTE=סופר לה טיב]יש לי שאלה אליך אריכהן123,
לפי הדווח שלך, מעט מעלי, קבלתי רושם שביקרת מזמן ולא דווחת,
והדווח שלך עכשו הוא כדי לקבל את המספר החדש שהתחלף בינתיים.
תגיד לי שאני טועה..
[/QUOTE]
אני אגיד שאתה לא..
אבל מה חדש....
אוהבת סקס חזק
117היא לא עונה הרבה זמן אני לא הצלחתי לתפוס אותה כבר שלושה שבועות מוזר ביג מן בכל מקרה אתה אחלה גבר אחי ותודה על המיספר
אוהבת סקס חזק
120בוקר טוב חברים יקרים,קיבלתי את הטלפון מביג מן הגדול (אם הוא מאשר לי לשלוח את הטלפון אז באמת שאפרגן למי שרוצה )
קבעתי איתה לאחר שבועיים של חיזורים תמונות וכו
דווקא לא אספתי אותה מבית שמש אלא ממקום עבודתה
שנמצא במבשרת ציון..
כמו שסיפרו פה החברים מילפית לכל דבר ועניין. ..
...
הגענו לצימר במרחק של 2 דקות נסיעה..
הייתה לנו כימייה מטורפת מבחינת דיבור...
אבלללל...אני אומר זה רק דיעה שלי(היא אחת הנפילות שהיו לי )אולי תפסתי אותה ביום לא טוב...
התקלחנו,אין נשיקות כמובן מציצה טובה אפילו טובה מאוד רציתי לגמור לך על הפנים בפה אבל היא לא הסכימה בשום אופן..
אין רימינג
רציתי ללכת כמה שיותר מהר
בקיצר-אני נפלתי חברים..חחחחחח
500 בשבילה
150-צימר-שעה וחצי