123
על ידי זיון מהיר
היי חברים
הייתי אצלה לפני כשבועיים, התקשרתי ביום שבת וקבעתי איתה לאחה״צ.
הגעה למקום מעט מסובכת (ושוב תודה לממציא הgps) , הגעתי למקום, דירה פרטית לחלוטין, הציעה כוס מים ומקלחת.
נכנסתי למקלחת ולאחר דקה היא הצטרפה, מנקה, מסבנת ורוחצת את האיזור הקדמי והאחורי שלי, תוך כדי כך יורדת על הברכיים וממשיכה לקרצף, וממש לא מתרגשת מז שכבר עומד לי מול הפנים שלה.
ניגוב יסודי והיא מכניסה אותי לחדר הטיפולים. מיטת מסג׳, מעמעמת את האור ומתחילה בעבודה. מכוונת את עוצמת המסג׳ לפי איך שאתהה אוהב, שואלת מדי פעם אם הכל בסדר (והיה מעולה) ונותנת עבודה במסג׳ איכותי ומקצועי.
אחרי כ-20 דקות מתחילה החגיגה. רשאית הוא מודיעה שאפשר לגעת בה בכל הגוף מלבד בשדים הנהדרים שלה ויש לציין שמדובר בבחורה נאה למראה, גוף חטוב, ישבן מעוצב ושדים עומדים מזדקרים. משלב זה הרגשתי פשוט בעננים, הבחורה החליקה על גופי (בשלב זה הייתי עדין על הבטן) תוך כדי עבודת לשון מדהימה, היא פשוט נכנסה לכל החורים האפשריים, השתמשה באצבעות ובלשון לרימיניג מטריף, תפסה את הזין ומצצה אותו, סובבה אותי על הגב והתחילה במציצה חשופה ועמוקה, לאחר מיכן הרימה את 2 רגלי ונתנה רימיניג מדהים.
הטיפול נמשך עוד כ40 דקות עד שגמרתי לה בתוך הפה. הכל בלי לחץ מצידה ועם רצון לפנק ולענג. היה פשוט כיף.
יצאתי עם חיוך ועם הבטחה לחזור, הזכיר לי את השירות המדהים של ג׳וליה.
במילה אחת - מומלץ
ב-2 מילים - מומלץ בחום.
למי שמחפש עיסוי מענג ואיכותי ללא חדירה עם עינוג אוראלי וידני - מושלם
לפעמים גם צריך לדעת לגמור מהר