פורסם במקור ב - 06/02/2011
[QUOTE=SEXHUNTER]
הרומנטיקה בדעיכה ?
בעיות ביחסי המין עם בת זוגתך ?
התשוקה בסקס מתמוססת ?
האורגזמה נעלמת לאיטה (בת זוגתך התחילה לזייף?)
תדירות הסקס ירדה ?
בת זוגתך כבר אינה מאותגרת מינית ?
רוצה לגוון את הסקס..להכניס קצת אקסטרים
ולא יודע איך ?.

בקרוב על המסכים
ד"ר שרון בתפקיד הסקסולוגית הנודעת בעלת הסמכות בינלאומיות
כאן בשביל לשמוע לבעיות בטיפול אישי מהיר ומקצועי..
להשיב את האקשן לחיי הסקס!
* תמונה להמחשה בלבד :)
מר לוואל בתפקיד הפציינט שהחליט לקבל טיפול סקסולוגי
שמטרתו להדליק את האש מחדש כדי להרגיע
את היחסים הזוגיים.

(הרי כולנו יודעים כי הכל מתחיל וניגמר בחיי המין)

סקסהאנטר ידידי היקר לא שכחנו אותך 

עם שינויים קטנים פה ושם הרצנו את משחק התפקידים הזה. תודה על הרעיון המדליק 

טוני בלייר מבקר אצל הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י
אני: טוני בלייר
שרון: מוניקה בלוצ'י, הנסיך צ'ארלס, אישתו של טוני בלייר
שלום חברים נכבדים קוראים לי טוני בלייר ואין לי חשק מיני 

כפי שאתם רואים זה גורם לי להיות מאוד מבולבל לאחרונה...

זה התחיל כבר לפני כמה שבועות, ואין לי מושג ממה זה בדיוק נובע אבל כל פעם שאני נמצא עם אישתי אין לי תשוקה. 

(שרון בתפקיד אישתו של טוני בלייר)
למשל לפני שבוע ישבתי עם אישתי על הספה וראינו טלויזיה, היא שלחה את ידה לעבר מפשעתי פשפשה שם קצת והכניסה את ידה לתוך מכנסיי לבדיקה חטופה...
"המממ מה את עושה?" שאלתי אותה וחייכתי אליה קלות...
"לא עומד אצלך בכלל... עדיף שנראה טלויזיה"
אמרה אישתי בפרצוף חמוץ וחזרה לצפות בטלויזיה.

אין לכם מושג כמה התבאסתי מזה... איזה מין גבר אני אם אני לא יכול לספק את אישתי? 

נפרדתי ממנה והלכתי לחדרי כדי לעשות שיחת טלפון לחברי הקרוב הנסיך צ'ארלס.
(שרון בתפקיד הנסיך צ'ארלס)
הטלפון צילצל בחדרו של הנסיך צ'ארלס שהיה עסוק בלאונן מול סרט כחול איכותי 

"אההה מי מפריע לי עכשיו? אי אפשר כבר לאונן בשקט?" אמר הנסיך צ'ארלס והרים את הטלפון (שרון שכבה על המיטה ועשתה תנועות של גבר חרמן שעושה ביד במרץ
)

צ'ארלס: "הלו..."
טוני: "הלו צ'ארלס? זה אני טוני בלייר מה נשמע?"
צ'ארלס: "אההה טוני מה עניינים?"
טוני: "אמממ תשמע צ'ארלס יש לי איזו בעיה קטנה אולי תוכל לעזור לי... חיי הסקס שלי ממש בקרשים יש לך אולי רעיון איך לפתור את זה?"
צ'ארלס: "אתה יודע ברגע זה תפסת אותי מאונן על איזה סרט כחול מה זה טוב אתה רוצה שאני אשלח לך?"
טוני: "לא אני מעדיף לפתור את זה בדרך אחרת אבל תודה בכל מקרה..."
צ'ארלס: "כדאי לך זה יקפיץ לך את הזין חבל על הזמן! יש פה איזו כוסית שמקבלת בכל החורים!"
טוני: "שמעתי שהיום טיפול אחד אצל סקסולוגית טובה יכול לפתור את כל הבעיה... יש לך אולי מישהי להמליץ לי עליה?"
צ'ארלס: "אתה יודע מה, דווקא יש לי מישהי... אבל בשביל זה תצטרך לטוס לאיטליה"
טוני: "אין שום בעיה כולי אוזן!"
הנסיך צ'ארלס הביא לי מספר טלפון של אחת מוניקה בלוצ'י הסקסולוגית מס' 1 בעולם! הוא הבטיח שאחרי ביקור אצל האיטלקיה הסקסית הזאת חיי המין שלי ירקיעו לשחקים! 

עליתי על מטוסי הפרטי עוד באותו הערב וטסתי לאיטליה לפגוש את הסקסולוגית הסקסית מוניקה בלוצ'י! 

התקשרתי למספר הטלפון שנתן לי הנסיך צ'ארלס ואחרי שמצידו השני של הקו ענה לי קול נשי סקסי קבעתי פגישה עם הגברת בלוצ'י לשעה 8 בערב 

בשעה 8 בדיוק דפקתי 3 דפיקות סמכותיות על דלת ביתה של מוניקה בלוצ'י, היא פתחה לי את הדלת והפה שלי נפתח לרווחה 

מולי עמדה בחורה ברונטית סקסית עם משקפיים מדליקים (אלה המשקפיים ששרון הכינה ולבשה במהלך כל המשחק
)

על גופה היא לבשה סריג שחור וג'ינס בצבע תכלת. היא שידרה סקס אפיל לכל כיוון והיה לי ממש קשה להסתיר את ההתרגשות שאחזה בי.
היא קיבלה אותי בחיוך רחב והזמינה אותי להכנס פנימה. אחזתי בידה ונישקתי את כף ידה העדינה...
"ואווו איזה ג'נטלמן אתה!"
אמרה בהשתאות מוניקה בלוצ'י ונישקה אותי על הלחי עם שפתיה החושניות. 

התיישבנו על הספה ואחרי שמוניקה בלוצ'י שאלה אותי מה מטריד אותי התחלתי לספר לה על כל הבעיות עם אישתי ומה אני מרגיש בכללי לגבי זה...
סיפרתי לה שהתשוקה שלי לסקס התמוססה, תדירות הסקס ירדה, האורגזמה נעלמה לאיטה ואישתי התחילה לזייף...
"התחילה לזייף אורגזמות?" שאלה בסקרנות מוניקה בלוצ'י כשהיא מביטה בי במבט שובב דרך המשקפיים שלה ושלחה את ידה לתוך מכנסיי...
"המממ לא פלא שהיא התחילה לזייף"
אמרה מוניקה בלוצ'י אחרי בדיקה חטופה עם ידה בתוך מכנסיי 

אחרי עוד קצת שיחה שבמהלכה סיפרתי למוניקה בלוצ'י שאני ואישתי תמיד מתחילים ומסיימים בפוזה המיסיונרית היא החליטה לעשות לי קורס מזורז בגלל שאני בן אדם מאוד עסוק. אבל בינינו נראה לי שהיא קצת נדלקה עליי 

הקורס התחיל בכך שהיא ביקשה ממני למשש לה את השדיים, בהתחלה דרך החולצה ובהמשך מתחת לחזיה. בכל שלב ושלב מוניקה בלוצ'י דאגה לשאול לשלומי ואפילו בדקה לי את הדופק כי ראתה שאני קצת מתרגש... אחחח מגע שדיה החמים והרכים הוציא אותי מדעתי! מוניקה שלחה את ידה לתוך מכנסיי והרגישה שחברי מתחיל להתעורר לחיים... החיוך הסקסי הופיע על פניה והיא ביקשה שאני אפשיט אותה מהחולצה והחזיה.
"אתה מרגיש את הפטמות שלי מזדקרות? גם אצל אישתך הן מזדקרות?"
שאלה מוניקה בלוצ'י בקול סקסי להפליא... קירבתי את פניי אל השדיים שלה והתחלתי ליינוק מפטמותיה הזקורות כמו תינוק. התחושה הייתה מדהימה וחברי הלך והזדקר עוד ועוד... 

מוניקה בלוצ'י נעמדה מולי ונשענה על השולחן. ישבנה הסקסי היה עטוף בג'ינס צמוד והיא ביקשה ממני למשש לה את הטוסיק ולפשוט ממנה את הג'ינס.
מוניקה נענעה את ישבנה המפתה מולי ומול המראה שהייתה לידינו... לאט לאט פתחתי את כפתורי הג'ינס והורדתי ממנה את הג'ינס שחשף טוסיק תפוחי שהיה עטוף בתחתוני חוטיני בצבע תכלת. כבר לא הייתי צריך שום הוראות והתחלתי ללקק ולנשק את פלחי ישבנה הרכים, מידי פעם אני מפסק את פלחיה ומציץ בחוטיני שצמוד לישבנה ומזיז אותו הצידה, המראה פשוט בלתי נתפס! 

לפתע תוך כדי שאני מתענג על ישבנה של מוניקה בלוצ'י היא הרימה צנצנת של ממרח נוטלה ושאלה אותי מה לדעתי אפשר לעשות עם זה? תוך כדי שהיא מצמידה את הצנצנת למפשעתי...
"אפשר למרוח את זה על הטוסיק!" אמרנו יחדיו בזמן שהייתי צמוד אל ישבנה וחיבקתי אותה בחרמנות.
אחרי שהורדתי ממוניקה את הג'ינס והחוטיני מרחתי עם האצבע שלי את השוקולד על חריץ ישבנה ועל פלחיה של מוניקה. התחלתי ללקק את השוקולד על ישבנה והיא התחילה לצחקק בשובבות ועודדה אותי להמשיך
(אחחח איזה טוסיק טעים במיוחד היה לשרון כאשר הנוטלה היה מרוח עליו! היה זה רימינג מאוד מתוק
)

ביקשתי ממוניקה להתיישב בדוגי על הספה ומרחתי לה על הטוסיק עוד כמות יפה של נוטלה! כל הגלריה שלה הייתה פתוחה ומזומנה עבורי ועבור לשוני השובבה 

ליקקתי לה במרץ בחוריה היפים והתחלתי ליילל כמו חתול תוך כדי...
"מיייאאאוווו.... מיייאאאוווו...." היו הקולות שיצאו מפי בזמן שליקקתי ברעב גדול את ישבנה המפתה של מוניקה בלוצ'י 

בעידודה של מוניקה אפילו התחלתי לתת פליקים על הטוסיק הסקסי שלה, היה פשוט תענוג 

מוניקה החליטה לבדוק איך אני יורד ועל כן היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה...
התחלתי ללקק לה במרץ ולהפתעתי (ממש לא
) כעבור דקות ספורות היא גמרה ברעידות בהתנשפויות וחיוך גדול הופיע על פניה... 

"ואאאוווו זה היה מצויין! אתה צריך לרדת ככה לאישתך כל יום! אתה תראה איזו מאושרת היא תהיה! חיי המין שלכם ירקיעו לשחקים!"
אמרה מוניקה והתיישבה מולי על המיטה.

נעמדתי מול מוניקה בלוצ'י שהורידה בחרמנות את מכנסיי ותחתוניי והתחילה למצוץ לי בשקיקה כשהיא יושבת על ארבע על המיטה.
"אל תתבייש זה חלק מהטיפול..."
אמרה מוניקה בקריצה מאחורי המשקפיים והמשיכה למצוץ לי את זייני שנהיה זקוף כמו מקל בתוך פיה החמים. 

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה במציצת גרון עמוק מדהימה! ישבנה העסיסי דרש הפלקות ומיד התחלתי לסטור בהנאה על הטוסיק השובב שלה! 

"טוני? אתה נהנה שם? תגיד בא לך גם לדפוק אותי? יש לי הרבה פוזות בשבילך היום"
הצהירה מוניקה אחרי ששלפה מפיה את הזין הזקור שלי.

ואווו לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי פרועים שלי שהערב הזה יגלוש למקומות כאלה! 

לבקשתה של מוניקה נשכבתי על המיטה והיא התיישבה עליי בפוזה הלא שיגרתית הזאת! היה פשוט תענוג
(היה איזה קטע משעשע שאני אשמור לעצמי
רק אגיד שלפעמים כדאי להזהר במה שמבקשים משרון
)

בהמשך מוניקה התיישבה על כפות רגליה והתחילה לקפץ במרץ על זייני כשכל הגלריה האחורית שלה פתוחה לפניי
כמובן שסטירות העידוד על ישבנה לא איחרו לבוא
(פששש איזו פוזה מחרמנת זאת
)

בלי לעצור את הזיון הנמרץ מוניקה בלוצ'י נשכבה עליי. הרמתי את רגליה למעלה והתחלתי לזיין אותה חזק מלמטה כמו כוכב פורנו אמיתי!
מעניין מה הנסיך צ'ארלס היה אומר על הביצועים שלי אם היה רואה אותי עכשיו
(עשיתי כבר משהו דומה עם שרון בעבר אבל אז זה היה בטוסיק החמדמד שלה
)

ואז עברנו לזיון כפיות סוער בזמן שאני מרים רגלה של מוניקה גבוה למעלה 

"אתה נהנה לההסתכל על הזיון במראה?" שאלה מוניקה בשובבות...
"בטח נהנה!" עניתי לה וסטרתי על ישבנה 

"ככה אתה צריך לקרוע את אישתך! בדיוק כמו שאתה קורע אותי עכשיו!"
אמרה בשמחה מוניקה בזמן שקיבלה את הזין הקשיח שלי לתוך הכוס הרטוב שלה! 

הפעם אחרי שעברתי את ההדרכה היה זה תורי לבחור פוזה. הושבתי את מוניקה על המיטה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס כשאני עם רגל אחת על הרצפה ועם הרגל השניה על המיטה!

"אז מה טוני אתה מבטיח לעשות ככה גם לאישתך?" שאלה מוניקה...
"בטח! אני אבוא לאישתי ואקרע לה ת'כוס!"
אמרתי לה וסטרתי על ישבנה...

"בדיוק! עכשיו התחלת לדבר לעניין!"
אמרה מוניקה בשמחה...

"תגידי עם כל הלקוחות שלך את עושה כאלה דברים?" שאלתי את מוניקה בסקרנות...
"הממ יש ויש... למשל עם הנסיך צ'ארלס אנחנו צופים ביחד בסרט כחול וכל אחד מאונן לעצמו!"
אמרה בשיא הטבעיות מוניקה בלוצ'י...

"אהה באמת זה מה שאתם עושים בפגישות שלכם?"
שאלתי אותה בתדהמה והמשכתי לדפוק אותה חזק חזק בתוך הכוס הדורש שלה...

"אם בא לך אפשר להפגש לאוננות משותפת! אני, אתה והנסיך צ'ארלס!"
(חחח אני ושרון התחלנו להתפוצץ מצחוק
)

עברנו לרכיבה פראית על המיטה בזמן שאני מחבק את מוניקה, מפליק על ישבנה ומוצץ את פטמותיה הטעימות...
"טוני מה אתה עושה עכשיו? אתה מפרק ת'כוס של הסקסולוגית?"
שאלה מוניקה בקריצה...

"בדיוק!"
אמרתי לה והגברתי את הקצב.

את הפגישה סיימנו בדוגי פרוע ביותר שנמשך דקות ארוכות (אחד הזיונים היותר מדהימים שהיו לי עם שרון ואני לא אפרט) תפסתי בכתפיה של מוניקה והתחלתי להלום בה עם הזין הקשיח שלי בשיא המרץ לשמחתה של הנימפומנית חסרת המעצורים הזאת! והקונטרות שהיא החזירה הוציאו אותי מדעתי! 

אחרי שהגעתי לאורגזמה מדהימה חיבקתי ונישקתי את הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י והבטחתי לה שאחרי שאני אחזור לאישתי אני אפרק לזונה הזאתי ת'צורה ביג טיים!!!

פששש לאיזה טיפול זכיתי פה!
בשביל הטלפון של מוניקה בלוצ'י נא לפנות לגדול מכולם: הנסיך צ'ארלס 

מאוחר יותר באותו לילה בקליניקה של הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י...
"טוני? טוני? תתעורר!" אמר קולי נשי שנכנס לי בחלום...
"מה? כן מי זאת? אהה מוניקה מה נשמע?" אמרתי למוניקה שישבה עם ישבנה החשוף מעל פניי
"מה זה מה נשמע? אתה יודע שנרדמת אצלי בחדר ההמתנה במקום לחזור לאישתך?"
שאלה בהלם מוניקה ולחצה עם ישבנה על הפנים שלי 

"מה באמת? אפילו לא שמתי לב...
אבל טוב שאני פה לא?" שאלתי אותה מבולבל וקצת חסר אוויר.

"אני לא יודעת אם זה כ"כ טוב!
אתה יודע אני חיכיתי למאהב שלי אבל הוא לא הגיע! כנראה שהוא ראה אותך ישן שם והוא נעלב וברח!
הוא כנראה חשב שאני בוגדת בו איתך והוא ברח! הברחת לי את המאהב!"
צעקה בעצבים מוניקה...

"אז שילך מי צריך אותו בכלל!?"
אמרתי לה וצחקתי תוך כדי שאני מלקק לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק ומפליק עליו...

"מי צריך אותו בכלל? עכשיו תצטרך להחליף את המאהב שלי!!!"
צעקה בממזריות מוניקה והמשיכה לחנוק אותי...

"מה באמת? אני לא יכול לחזור לאישתי?"
שאלתי אותה בהלם...

"אתה לא הולך לשום מקום! אתה עכשיו במקום המאהב שלי! אתה תשאר פה עד שתספק אותי מינית! אני חרמנית!"
צעקה מוניקה והתחילה למצוץ לי את הזין במרץ.

אחרי עוד כמה דקות של פייסיטינג שבו מוניקה בלוצ'י מצצה לי את הזין ואת הביצים וחנקה אותי כמו שצריך כך שלפרקים כל הפרצוף שלי היה בתוך הישבן שלה היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ופצחנו בזיון הטרמפולינה המסורתי
(למי שלא הבין, זאת רכיבה הפוכה בדרך מאוד יחודית שאני ושרון אימצנו לעצמינו
)

"קדימה תפרק לי ת'כוס!!!" היו הקריאות שבקעו מפיה של הסקסולוגית המשתרללת 

אחרי כמה דקות מענגות ביותר מוניקה החליטה לפנק אותי בכל זאת אחרי שפינקה אותי בפייסיטינג החינוכי. היא התחילה למצוץ לי בדוגי עד ששפכתי את הזרע שלי לתוך פיה הקטן והחמים 

היא פתחה את פיה לרווחה והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ש"שחתה" בתוך פיה המתוק 

סוף טוב הכל טוב. נפרדנו בנשיקה וחזרתי לאנגליה לאישתי היקרה... ומה קרה אח"כ אתם שואלים? זאת אני לא יכול לגלות

סוף
אוהב אותך שרון מכל ה 

Lavelle