[QUOTE=סופר לה טיב] [QUOTE=אחים שלו גברים]סופר לה טיב שים לב באיזה שרשור אתה.
אז הימנע ממתן עצות מספיק הגעלת את השרשור.
[/QUOTE]
אשל"ג (אשתמש בלשון יחיד כי גם אחד כמוך זה הרבה יותר מדי), שמתי לב להרבה מאד דברים.
יש בוודאי שם בלטינית שמגדיר את הבעיה שאתה סובל ממנה, ובעלי המקצוע הנכונים בתחום הנפש, אולי ידעו לתת לה פתרון ולפחות להקל עליך.
מי שמעורר גועל זה דווקא אתה, האובססיביות שלך להשמיץ את שרון בכל דרך ובכל מקום, אם צריך ואם לא, היא שמעוררת גועל.
האם זה חורג אצלך אל מעבר לגבולות הפורום הזה?
וכן, כנראה ששרון צודקת בנוגע אליך...

הסופרלטיב,
שלא יכול היה להתאפק, אבל באמת מרחם עליך, ומתנצל כי לא יפה ללעוג לבעלי מום.
[/QUOTE]
סופר לה טיב - תראה מי מעלי מוחא לך כפיים ותבין שיש בעיה במה שאתה אומר.
יש בעיה, כי דמה לעצמך את דמותו של יובל סמו ב"ארץ נהדרת" בתפקיד האיש הקטן ברחוב שמהנהן במרץ למשמע דבריך ועוד מחזק אותם.
זה הלבלר שם שמהנהן ומסכים איתך. מרגע שזה קורה - יש בעיה גדולה! זהו אות וסימן שצריך להפוך בדברים שנאמרו ולחשוב שוב על תכנם.
מחיאות כפיים של הלבלר זה סוג של אינדיקציה לאי עמידה בבקרת האיכות, לא?
אפשר לבקר את אחש"ג על האובססיביות, התדירות והאינטנסיביות שלו בענין שרון. אפשר לבקרו על כך שהוא מדרדר עצמו לרמת המלל הנמוך והשפל שלה.
אני מבין שהוא עצבן אותך עם תגובתו המצוטטת דלעיל, ואפילו מסכים איתך.
אבל. האבל הגדול הוא שנסחפת לעמדה של מתנשא (אתה מרחם עליו, "לא יפה ללעוג לבעלי מום", "הבעיה שאתה סובל ממנה" ועוד כהנה וכהנה ביטויים) ולעמדה של מנגח ברמה האישית.
נדמה לי שככל שנכונה הביקורת שלך לגופו של ענין, נכון וחשוב להמנע מניגוח את האיש עצמו, גם כשהוא ממש מעצבן.
בואו נחליט שאנחנו מתמודדים ומתווכחים עם רעיונות ודעות ולא עם אופי של אנשים.
אני יודע שגם אני חוטא בכך לפעמים ומתיר את הרסן של יצר הרע.
כולי תקווה שיהיה לי השכל לנהוג כפי שאני ממליץ...
אשמח אם תתנו לי פטור במקרה המיוחד של איצטגנין/דקירי/יוניקורן או בקיצור - אבו נפחה.
gunner2012-08-22 17:34:14