כ הבלונדנית - דף 13 - סקס אדיר

הבלונדנית

121
- נכון תמיר. זה ברור שאלה דיווחים בהזמנה.
- אוהב-ציצי-גדול: אנחנו לקוחות. זנות זה שוק. יש היצע ויש ביקוש. מי שמשלם לה סכום מופקע גורם למחירים לעלות וזה נוגד את האינטרס שלנו. של כל חברי הפורום.
יש מי שאמר פה שאפילו עבור מרצדס הוא לא היה משלם פי שניים.
והיא גם לא בדיוק מרצדס. יש לה חזה פגום (עבר הקטנה ולא מרגיש טבעי כבר). יש עוד פגמים, אבל אני לא פה בשביל לפגוע בה.

בסיבוב הקודם שלה חשבתי שהיא נותנת שירות טוב תמורת מחיר סביר והרגשתי סוג של הזדהות איתה. במיוחד כשתקפו אותה ללא הצדקה.
הפעם, אני מרגיש שהגישה שלה מבליטה רצון ציני לנצל אותנו עד תום.

בשורה התחתונה: מי שמשלם מחיר מופקע פוגע בחברי הפורום האחרים כי הוא גורם לעליית מחירים. וכולנו יודעים שהתאיבון שלהן לכסף לא יודע שובע ואין לדבר סוף.

הבלונדנית

123
וואי, עד שזיהיתי שזאת הבחורה המבאסת שהיתה פה בתחילת הקיץ!
אז אני יכול להגיד שהתמונות לא דומות למציאות, אחרת הייתי מזהה מיד.

הייתי אצלה אז במחירים הנורמליים וגם אז היחס שלה היה רע והחוויה היתה מאכזבת. מי שרוצה יכול לדפדף לדפים הראשונים ולקרוא.
בקיצור: לא היתה מומלצת אז, ועכשיו לא מומלצת וגם המחיר מופקע.

הבלונדנית

124
חברה, אפשר להרגיע את הרוחות, לא דיווחים מוזמנים ולא נעליים...
לא יודע מה היה פה בקיץ, כנראה הייתי עסוק בדברים אחרים.
גם אני אוהב לשלם פחות ולקבל יותר ותאמין לי שהטלפון שלי מלא בוויכוחים עם בנות שלדעתי לא מצדיקות את המחיר.

בסך הכל שיתפתי את החוויה האישית שהייתה לי
ולא מרגיש צורך להוכיח שום דבר לאף אחד

אני מציע שכל אחד יקבל את ההחלטות שלו, לפי מדד החרמנות, מצב הארנק, טעמו האישי בנשים וחוויה שהוא מחפש,
לא חסר הצעות בכל טווחי המחירים.

במקום לנסות להיות גיבורי מקלדת, עדיף שתשקיעו את האנרגיה הזאת במשהו יותר חיובי...
העיקר שתהנו.

הבלונדנית

125
נראה לי שאדם עם 4 הודעות בסך הכל, כולל שתיים על הבחורה הזאת, מן הראוי שלא יטיף פה מוסר.
אתה לא בדיוק מצטייר כאמין.

ולגבי המחירים, הכי טוב יהיה לעשות חרם על כל אחת שלוקחת יותר מ-500 לשעה.
אם המחיר פה בארץ לא מתאים להן, אז שישארו במולדת הזונות איםה שהן מקבלות חצי מהסכום הזה וגם פחות.

הבלונדנית

127
אנטקה שווה גם אלף שקל..מדברים פה שטויות אין דבר כזה מחיר קבוע לכל הבנות..מה זה לא יותר מ500 מצחיק אותי..יש פלפל ב 15 שקל ויש מסעדה של 1000..אתם לא יכולים לבכות פה..מי אתם שתקבעו לה באיזה מחיר לעבוד..אין דבר כזה שכל הבנות יעבדו באותו מחיר..לכל אחת יש מחיר וצריך לדעת לתמחר..ואגב מחכים אצלה בתור..ואני לא יחצן ולא מכיר אותה..במקרה היתי אצלה ביום הראשון שלה בסבב הזה ,בחורה מקסימה נחמדה טובת לב ,היתה לי איתה כימיה נהדרת מהרגע הראשון , קיבלתי חוויה מטורפת שאני אזכור עוד הרבה זמן!!!

הבלונדנית

128
יש כמה שזה כלול. יש כאלה שמבקשות תוספת של 100. שתבין שגם 500 זה סכום מכובד בהתחשב בעובדה שרק לפני חצי שנה-שנה היו הרבה שביקשו 400 לשעה. ולא בחורות סוג ז, סטודנטיות יפות מרוסיה. ומאוקראינה.

הבלונדנית

129
למרות שגם אני מסתייג מעליית המחירים ל 600,
עקב ההיצע הדל החלטתי להתפשר באופן חד פעמי על המחיר וללכת אליה.
אם לסכם את המפגש במילה אחת אז - וואו
הבחורה פשוט מדהימה, נראית מעולה, גוף מדהים, מקבלת אותך בחיוך ונשיקה
כאחד שאוהב gfe, היה לי חיבור מדהים איתה, היא יוזמת ועושה הכל, מציצה חשופה, 69 מדהים ל2 הכיוונים, אוהבת לגוון בתנוחות ולכל אוהבי האנאלי אז היא מאודדדד אוהבת אנאלי!
היא גם לא מלחיצה ונראה שהיא באמת אוהבת את מה שהיא עושה וזה בא לידי ביטוי בשירות.
בקיצור היתה שעה מדהימה ממליץ ואחזור - המחיר אומנם יותר גבוה, אבל לטעמי במקרה הספציפי שלה זה שווה - היא בכלל בליגה אחרת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”