[QUOTE=ליה מורנו]
אתה סולד מהאישיות שלי לפני שפגשת אותי?
מה הטעם בהקלדת ההודעות האלה אם אין לכם על מה לבסס אותן?
וגאנר - הפעם באמת עברת כל גבול.
רימינג מעשי - כל הכבוד על הודעה אחת לעניין. חוץ מהקטע שבו אתה מדבר על האופי שלי שאין לי מושג מאיפה אתה שואב את הזכות בכלל לכתוב עליי משהו לפני שפגשת אותי.
בלי עין הרע על כל בחורה יש לכם משהו רע להגיד חבורת זקנים ממורמרים.
תמשיכו הלאה
ברצינות
[/QUOTE]
ליה, באופן הרציני ביותר אומר לך שאם תפשפשי מעט בכתביהם של חלק ממבקרייך תגלי שלהרבה מהם,כולל כותב שורות אילו, יש בדרך כלל יותר דברים חיוביים לומר על רוב הבחורות מאשר לשלילה.
אופי של אדם בהחלט בולט גם בדרך שהוא בוחר להביע עצמו בכתב. יש באתר הזה כמה וכמה נפשות מספיק מנוסות היודעות לרדת לדקויות הללו ודרכן גם לאבחן את הסיכוי להגיע למפגש מספק עמך, והן לא מתביישות להכריז על כך - ולפעמים בקול רם זיין קטן או לא - על מנת שהינוקות שבננו לא יפלו לשווא ויבזבזו כספם לריק. אותם בריות שבעוד הברקה שלך החלטת לכנות אותם חבורת זקנים אינם כה ממורמרים כפי שאת חושבת. נהפוך הוא, הם יודעים היטב למי ללכת ואיך למרוח את החמאה על הלחם, אם את יורדת לסוף דעתי. אם לא, אומר לך זאת ביתר פשטות: להרבה מאיתנו יש כמה אופציות טובות ללכת עבור סקס מספק בטווח המחירים שאת מבקשת. את הבחורה החדשה בבלוק, לא מלכת הכיתה, לכן חוסר כבוד אנושי ללקוחות הפוטנציאלים שלך כפי שאת מפגינה פעם אחר פעם פה לא יובילו אותך רחוק . את זה אני יכול לומר לך בביטחון מלא. אם את לא מאמינה לי תשאלי את הקולגות שלך. אולי דעה נשית סוף-סוף תגרום לאסימון לרדת. בינתיים את לא ממש נותנת , לי לפחות , איזה שהיא סיבה טובה לשקול לבקר אותך ולהיווכח אחרת. בזאת סיימתי את דברי ואני אמשיך הלאה כבקשתך כי גם אני מיציתי כבר, ואיש הישר בעיניו יעשה.
רימינג מעשי2011-11-27 21:09:11