כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 131 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1301
דודל גם בהבטחה הזו לא עמדת?
אין לך מילהמבולבל

[QUOTE=פררו רושה]
אחלה חתימה סידרת לעצמך קריצה.
מי ייעץ לך חיששתא קריצה.
מה קרה נמאס לך לראות את זה:
לא מנענעים את שרון השקרניקית

כן מנענעים את שרון המקסימה

לא ננענע את שרון השקרניקית תמורת אף סכום

כן ננענע את שרון המקסימה תמורת כל סכום

אל תדאג זה ישאר לעוד הרבה זמן מול העיניים שלך Tongue

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-04-02 08:25:33

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1304
[QUOTE=Lavelle]הנה דיווח על הפגישה שלי עם שרון בשבוע שעבר... Evil Smile

[/QUOTE]

והנה דיווח על פגישה של מארק שגל עם שרון... Evil Smile

קישקשתא2012-04-02 01:17:21
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1307
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

אההה קוציק ככה אתה?
Evil Smile

אז קבל עוד פאקינג ביאליק

[/QUOTE]

אני לא מאמין שמכולם, בחרת דווקא את megatron צחוק

"משתמש" שכתב הודעה אחת בלבד בפוסט שלך ומאז הפסיק לכתוב.

הרי השרשור הישן שלך מלא בניקים פיקטיביים של עמית ש"כתבו" הודעה "ממליצה" אחת ונעלמו.

תוכלי לקרוא על כל זה בפוסט הזה:

קישקשתא2012-04-02 10:31:25
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1308
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
OKEEEEEEEEY

פאקינג VERBLE מספיק טוב בשבילך?

[/QUOTE]

שימי לב למשהו שכבר כתבתי, לא מזמן:

[QUOTE=קישקשתא]

שלא תטעו, אפשר להנות אצל שרון, יש הרבה מדווחים אמינים שנהנו, נהנים ויהנו אצל שרון,

אבל הם לא ינסו למכור לכם סיפורי פנטזיות על השרות שלה, הם יתארו אותו כמו שהוא.

[/QUOTE]

תקראי טוב את הדיווח של verble ותשווי אותו לדיווחים של שני הלבלרים סופר פקושה ו Lavelle.

הדיווחים של שני הלבלרים הם סה"כ פנטזיות פרי מוחם הקודח.

בחיאת, על מי הם באים לעבוד עם הפנטזיה השבועית שלהם? את חושבת שמישהו מאמין לשטויות האלה?

אתם שם בתאגיד חושבים שאנשים מטומטמים?

שני אלה הם סה"כ יחצנים/לבלרים שמתחרים ביניהם מי יצא יותר פאתטי (סופר פקושה מנצח).

למי את חושבת שאנשים יאמינו? לשני היחצנים הטרחנים האלה שמשחררים פנטזיות על בסיס שבועי,

או לבחור שאפשר להרגיש בדיווח שלו את הפגיעה והאכזבה (הכנה) שלו מהיחס המקפיא שלך?

(בניגוד אליהם, עם הפנטזיה השבועית שלהם, סוף סוף מדובר בדיווח חדש ואותנטי לגבייך):

[QUOTE=sexfan]חיוךשלום לכולם ובמיוחד לחבר קישקשתא ואחים שלו גברים אני נרשמתי לפני קמה ימים לפורום אבל אני צופה בפורום הרבה זמן
לכן החלטתי להירשם לפורום אחרי נפילה גדולה לכן נרשמתי בכדי לתת דיווח ולחזק את מעמד קישקשתא ואחים שלו לגבי שרון
לפני כחודשיים התקשרתי לגברת קבעתי הגעתי התאכזבתי היא פתחה את הדלת אפילו בלי חיוך וכאילו עושה לי טובה שהיא מדברת
דרך אגב בדרך כלל אני עשיתי לה טובה שהגעתי אליה הייתי במשך 30 דקות היא דיברה בערך שלושה משפטים והיא מאד קרה בצורה מוגזמת לא עד כדי כך הרי זה אני שמשלם בשביל לקבל שירות ואם לא מקבלים שירות לא חוזרים ולא נהנים כמו במסעדה אם לא נהנים לא חוזרים תמיד יש הרבה תחליפים .
במשך המפגש הרגשתי שאני נמצא במחנה אימונים תעשה ככה ותשב ככה מה זה לעזאזל בקושי גמרתי ומהר מאד יצאתי משם
שבוע אחרי זה נשארתי עצבני בגלל מה שקרה הרגשתי שנוצלתי וחבל על הכסף היא אפילו לא שווה בחינם והיא בסה"כ נראית בסדר
לא יפה הורסת אני הולך אצל בחורות יותר יפות ויותר משקיעות בלקוח ואף פעם לא נתקלתי בקרירות כזו
אני אישית הלכתי אליה רק לסיבה אחת ורציתי לגוון אך בזמנו לא ראיתי את הפוסט הזה עד הסוף ואת חוות הדעת של קיש ואחים שלו וכמה חברים חוץ מהחברים הפיקטיביים שלה לכן מה לעשות נפלנו ואני מאד מאד מאד לא ממליץ עליה
ולקיש ואחים שלו אתם צודקים במאה אחוז היא לא שווה רק מנופחת אבל מבפנים חרטא בתיקתוקיות מקבלים שרות יותר טוב מאצלה
ולכל למי שמתכוון ללכת אליה חבל על הזמן והכסף ותאמינו לי אני יודע מה זה שרות ומה זה נערה פרטית הייתי אצל הרבה שאפילו לא רואות אותה ממטר מבחינת המראה השרות והיחס
וסוף שבוע נעים לכל החברים ובמיוחד לקיש ואחים שלו גברים
ולשרון חבל מאד את יכולה לתת שירות יותר טוב ומכפילה את העבודה שלך אבל את רוצה ככה אז תקבלי
קריצה
קריצה [/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”