148
על ידי גבינט
זה ארוך אבל תקראו...
טוב ככה, הייתי באחד הימים האחרונים בחולון בשעה מוקדמת (23:00), ולהפתעתי אזור הבאולינג היה מלא יחסית בבחורות...
את מי שדגמתי אני אכתוב עוד יומיים, אבל אני כותב עכשיו לגבי משהו אחר.
ראשית חיפשתי את מזל וציפי, ששתיהן אמורות להיות עם חזה גדול, ואמרתי שאם יהיה מזל אני אראה את נטלי....
ראיתי ברחוב הפלד ליד 2 תחנות הדלק ששם, אישה שנראית מבוגרת, שיער שטיני מתולתל, גובה בערך 1.70, רה עם חזה בינוני, לבושה בשמלה לא צמודה, עד אורך הברך, וגופיה לבנה, שעליה ג'אקט קצר לבן, יתכן וזאת ציפי, אבל לי היא לא נראיתה משהו בכלל- אז ויתרתי...
אזור הבאולינג - אז ככה, באחת החניות לפני הכיכר של הבאולינג (שבאים מכיוון שופרסל), עמדה בצד ימין ההיא עם הפאה האדומה, בת 40 רוסיה, חזה קטן אוד, עבדה בעבר בבורסה.
לידה עמדה / עבדה חברה שלה רוסיה מהבורסה, שהיא לדעתי מגדולות התקתקניות מאז ומעולם, גם כן רוסיה, שיער חום, בד"כ בקוקו, גובה 1.75, כוסית, אבל לא שווה את הכסף.
אני בעיקר חיפשתי את מזל או איך שלא קוראים לה, עם הג'יפ טוסון, ולהפתעתי ראיתי אותו חונה ממול לאיפה שהבחורות הנ"ל עמדו...
עשיתי סיבוב, ופתאום ראיתי אישה שנראיתה בת 40~, גובה 1.70-1.65, מבנה גוף לא רזה, מוצק כזה, חזה גדול, עם קעקוע מעל שד שמאל...
לבשה מיני שחור, נראתה אש... אבל קלטתי שהיא קצת ערסית....
עצרתי לידה ואמרתי שחבר שהיה פה לפני שבוע, המליץ לי על בחורה כלשהי, ולכן רציתי לדעת מה שמה...
ההיא הגיבה בעצבים מוסווים, ואמרה איזה שם הוא נתן וכו', אמרתי לה מזל ורחל - ההיא אמרה לי אני לא זאת ולא זאת, אבל אם אתה רוצה אז ב 100 - אמרתי לה שאני הולך להוציא כסף (באמת הלכתי להוציא).
לא ידעתי אם היא שיקרה לגבי השם, וחשבתי אולי זאת נטלי שדיברו עליה, אבל אמרתי, שלפני שאני לוקח אותה, אני רוצה לראות כמה זמן עובר בין לקוח ללקוח, כלומר אם יש תקתוק.
כדי להוסיף לעלילה, שבאתי עם הכסף, ג'יפ שחור טוסון (ג'יפ נוסף) נהוג ע"י בחורה(לא ראיתי פנים, רק את היד שהיתה מחוץ לחלון) נכנס לאיפה שהן עובדות, וראיתי שהוא בולם 30 מ' פנימה, אמרתי אולי באמת ההיא לא מזל, ומזל עכשיו באה...
אקציר בחצי שעה שאח"כ לא היתה אף בחורה נוספת פרט לשלוש ההן שם, ולא ראיתי את הג'יפ הנוסף שוב.
ולגבי הזמן שהיא נותנת ללקוח:
פעמיים מדדתי, פעם ראשונה לקח 11 דקות (עד שהיא ירדה שוב מהרכב !!!, כלומר תכל'ס נתנה לו 8-9 דק')
פעם שניה היא היתה שוב על המדרכה תוך 8 דקות!!!!!!!!!!! (לזה כבר אין לי הסבר...)
מה שכן אין לה שניה חופשית שם (מבחינת מראה- בצדק).
ואחרי עוד כמה דקות, שיש עוד מלא לקוחות מחכים לה, היא הרימה טלפון, שאלה מישהו על איפה הוא נמצא, הלכה לטוסון שממול, הניעה אותה ונסעה... (כלומר זאת מזל.....)
היא כוסית לאללה- אבל בחיים אני לא אתן במודע 100 ש"ח ל 10 דקות (או פחות)......
דיווח על מי כן הייתי- מחר...
גבינט2010-10-08 03:20:55