והיא מבקשת ממך להוריד נעליים, כך שזה ממש מחליק וגם קצת מגעיל
עיסוי מלפית דתיה צעירה
142היום הייתי אצל העלמה.
מראה: בינוני. חזה לא משהו. כוס בחוץ שאני לא אוהב.
הנק' הטובה אצלה זה המסאג' האיכותי והנעים! באמת שנהניתי מהמסאג'. היה מאוד מקצועי.
אם היתה מוסיפה אופציה של אוראלי, הייתי חוזר.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
143ביקרתי אותה היום ואציין משהו שלא ציינתי בדיווח ונראה לי שחלק מחברי הפורום אוהבים.
בסיום הטיפול אסתר הציעה לי לעזור לי במקלחת ובפועל היא קירצפה אותי וקילחה אותי אז אם מישהו בקטע תהנו.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
144ביקרתי אותה שלשום והלכתי על מסלול שתי הרפיות , היא נראית ממש טוב לטעמי .
החזה אומנם נפול אך הפיטמות מזדקרות והיא ציינה שהיא רגישה .
לא הצלחתי לגמור בהרפייה השניה והחלטתי שהיא תפסיק , היא לא הלחיצה בכלל .
חבל שאין מזגן ,עיסקה משתלמת אם אהיה בסביבה אחזור שוב.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
146הייתי אצלה פעמיים.
לא נראה לי שאחזור,
העיסוי די חובבני, חזה נפול ברמה שמעוררת בחילה [העדפתי שתשאר עם חזיה לפחות אבל לא היה נעים לפדח אותה]
והיא חופרת... לא נשמעת 100.
כל אחד והטעם שלו.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
147ואוו פשוט ואוו
הייתי היום אצל אסתר ופשוט נהנתי מכל רגע. קודם כל כבר בכניסה כאשר פתחה את הדלת כבר העליתי חיוך כשראיתי שמדובר באמת בבחורה שנראית ממש טוב כ 1.60 מ' נראית ממש צעירה בערך בת 25 ראו מבעד לחולצה שלה שיש לה חזה גדול יחסית ויפה (לא יודע איך אחד מהמדווחים פה אמר שיש לה חזה קטן..)
לקחתי את הדיל של ה 250 ל 45 דקות.
מבחינת העיסוי הבחורה ממש ממש טובה עושה עיסוי מעולה ומרגיע , אין נקודה בגוף שהידיים שלה לא קיבלו ממנה את כל תשומת הלב.
אחרי שהיא עברה כבר על כל הגוף עם העיסוי הנהדר שלה עלתה על מיטת הטיפול והחלה להעביר את החזה המשגע שלה על כל חלקי הגוף כשאחרי כדקה החלה להעביר את החזה רק על הזין קדימה ואחורה לאחר מספר דקות שאלה אם אני רוצה שהיא תסתובב, עניתי בחיוב כך עשתה ואז מתגלה לך שלבחורה יש לא רק חזה אדיר אלא גם תחת נדיר.
היא פיסקה את הרגליים שלה מול הראש שלי כשהתחת מופנה אליי והחלה בעבודת יד.
לאחר שגמרתי הציעה לי להתקלח ושאלה אם אני רוצה שהיא תסבן אותי כמובן שעניתי כן והיא סיבנה לי את כל החלק האחורי
לאחר המקלחת הציעה משהו לשתות עניתי בחיוב והתחלנו לדבר קצת - שאלה מאיפה אני ,עניתי מבת ים ואז היא אמרה שהיא חושבת לעבור לבת ים. הלוואי שהיא תגיע לפה.
מבחינתי היא הייתה מעולה ואחת הטובות שהייתי איתם
וברור שאחזור!!
עיסוי מלפית דתיה צעירה
148עכשיו אני בהתלבטות קשה..
האם הפעם הבאה שאני הולך לחזור שוב אליה או להתקדם למטרה הבאה שרציתי לדגום שזה "מיטל הפלא השמיני" ש dark prince דיוווח עליה?
dark prince אודה לעזרתך בעניין ההתלבטות הקשה הזאת?
עיסוי מלפית דתיה צעירה
149ביקרתי אותה אתמול חבל שאין יותר מהרפיה מאוד נחמדה
אפשר לדבר על כל נושא, נחמד אבל האם שווה 250 ? בספק
אחזור? לא בטוח
אפשר לדבר על כל נושא, נחמד אבל האם שווה 250 ? בספק
אחזור? לא בטוח
עיסוי מלפית דתיה צעירה
150בת ימי - החזה של מיטל זה משהו שחייבים לראות פעם בחיים אבל העיסוי של אסתר יותר טוב. צרות של עשירים :)