כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 16 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

153

חברים, נו... בחייאת ראבק!

מה נסגר??? גם כשהבחורה בחופש מתעלקים עליה?!

הבחורה הרי טרחה והודיעה מראש שהיא יוצאת לחופש נכון?

היא לא נעלמה לנו בהפתעה. היא הייתה מספיק אחראית כדי להודיע מראש.

אני לא מבין במה מאשימים אותה כאן? בזה שאנשים ממשיכים לכתוב תגובות בשרשור שלה כשהיא בחופשה?

נו באמת! מה אנחנו ילדים בגן? מה החארטות האלה?

אנג'לינה אחראית על כל אלו שכותבים אצלה תגבות? הרי השרשור שלה פתוח לתגובות, וכל חבר פורום יכול לכתוב מתי שבא לו, בלי קשר לחופשתה.

לכל אלה שעדיין לא פגשו אותה - אני יכול לומר שלטעמי האישי היא נראית יותר טוב מהבחורות בתמונה ששם כאן ידידנו אליהו ענבים.

ולכל אלה שלא מבינים איך כולם מתלהבים ממנה - אחרי שתפגשו אותה(אם היא תסכים כמובן. היא מסננת ולא נפגשת עם כל אחד), כבר תבינו לבד.

zooz

155
[QUOTE=אליהו ענבים]
אז כרגע אם אני מפעיל את הדמיון שלי הבחורה הזאת צריכה
להראות מינימום מינימום כמו הבחורה האמצאית בתמונה הזאת רק
עם פנים יותר יפות
אז אני צודק או לא ? (תנפצו לי את האשליה או שלא)
[/QUOTE]

אין בכלל מה להשוות. אנג'י הרבה יותר יפה ממנה והרבה יותר
אישה ממנה.
חוץ מזה היא אחלה של בנאדם.
זהירות, סכנת התאהבות!!!

אז אגמור בשיר מזמור

158

הודעה:

בסיכום עם אנג'לינה הוחלט לנעול את הדיון לתגובות חדשות.

לא ניתן להגיב בפוסט זה, ולא לפתוח דיונים חדשים אודות אנג'לינה !

נא לא לפנות אלינו בשאלות ובירורים בנושא זה,
ניתן להפנות שאלות לאנג'לינה עצמה ואם היא תתחבר ... היא תבחר אם לענות או לא.

הנהלת הפורום

19LOLx82009-8-16 22:13:3
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

159

שלום חברים,

עם אנג'י הייתי לפני צאתה לחופשה, אך רק כעת מצאתי את הזמן לדווח לכם את חווייתי המפעימה איתה, מקווה שתהנו.

תמיד סיקרנה אותי בחורה שאינה מפרסמת את הפון שלה בפומבי ושתוכל להפגש איתה רק לאחר התכתבות פרטית שבה תתהה על קנקנך ותבדוק אם אכן אתה ראוי.

הראשונה שבהן שזכיתי לפגוש הייתה טלי שאת הדיווח שלי עליה תוכלו לקרוא בשרשור שלה והשנייה הינה אנג'לינה.

לאחר סדרת התכתבויות בפרטי עם אנג'לינה נאותה למסור לי את הפון שלה, יצרתי קשר, קבענו ושמתי פעמיי לדירתה.

אני - אחוז התרגשות, מבושם, האדרנלין זורם ובעל ציפיות גבוהות מהמפגש שעומד להתרחש וזאת בעקבות דיווחים מצוינים עליה.

היא פותחת את הדלת וחברים....וואוווווווו היא פשוט מדהימה...יפהפייה...כ- 177 ס"מ, שיער שחור חלק עם פן קצת ארוך יותר מהכתפיים מסודר עם הפוני הצידה, עיניים יפות, גוף חטוב מאוד, שזופה, חזה גדול ויפה המונח בתוך חולצה קצרה לבנה שבשל היותה צמודה על גופה...מבליטה היטב את החזה הגדול והעומד שלה, רגליים ארוכות וחטובות שחלק מהן מסתירה שמלת מיני ג'ינס.

כאן המקום לציין שיוניקורן ולקסר מדווחים באופן מדויק להפליא את מראה החיצוני של אנג'לינה (וגם את אופיה הכיפי כפי שהתברר לי בהמשך המפגש איתה) וממש קשה לי להבין את המדווחים האחרים שלא מתרשמים ממנה (טוב, על טעם ועל ריח...)

ח'ברה, אין לי מילים, כאילו הכניסו אותי לערוץ האופנה ואמרו לי תבחר – וברור שבחרתי אותה מבין כל הבנות שם, היא פשוט כוסית על.

אנחנו יושבים בסלונה, שותים, משוחחים, מכירים. היא אשת שיחה נעימה וכיף לשוחח איתה. כמובן שבמשך כל זמן השיחה אני לא מפסיק להביט על פניה היפהפיות ורגליה הארוכות שעקב ישיבתה נחשפו מעט יותר...וואוו איך בא לי עלייךךך....

סיימנו את השיחה שנמשכה כ- 20 דקות, עברנו לחדר המיטות, היא שוכבת על המיטה עם בגדיה, אני מתפשט מולה בכדי להכנס למקלחת, והיא מסתכלת עליי במבט חושני וסקסי עם עיניה המדהימות.. אני עם בוקסר שחור צמוד...והיא אומרת לי: "מממממ...יש לך גוף טוב.." ופתאום מוציאה לשון ומסובבת אותה על שפתיה ובמקביל פותחת לרווחה את רגליה החטובות והיפות (אוףףף אלוהים איזה רגליים יש לה...זה מדהים אותי) ואם חשבתם שזה הכל טעיתם...כאשר היא פותחת את רגליה מתגלה לפניי כי היא אינה לובשת תחתון מתחת לחצאית, והיא מממשיכה להטריף אותי ע"י העברת שתי אצבעות שלה על הכוס היפה שלה שמציץ מתחת לחצאית הג'ינס.....ועוד לא התחלנו...וואוווו

אני אוסף את עצמי (ככל שיכולתי...זה קשה...תרתי משמע...) והולך להתקלח כי אחרת לא אעמוד בזה ואקפוץ עליה...יוצא מהמקלחת והיא כבר מחכה לי עירומה...וואוו (כמה וואוו יש בדיווח הזה...שמתם לב?) גוף מדהים עם חזה גדול ועומד ...סקסית בטירוף ואני כלא מאמין איך נפל בחלקי לשהות במיטה עם כוסית על כזו... מתחילים להתנשק נשיקות רטובות ולחלוחיות ובמקביל אני מלטף את שדיה היפים והנעימים למגע...איזה ריח טוב יוצא ממנה...

לאחר שמיצינו את שלב החירמונים ההדדיים היא מתחילה לרדת דרומה לכיוון הזין שעומד כמו טיל (הוא במצב הזה עוד מהשיחה בסלון ועוד לפני כן מהמחשבות עליה... ועכשיו אפילו יותר...).. אנחנו שוכבים הפוכים זה לזו, כשישבנה צמוד ללחי שלי והיא מתחילה במציצה טובה, רטובה ומושקעת תוך סיבובי ידיים על הזין, ליטופי וליקוקי ביצים, החדרת אצבע לישבני שמקפיצה את סף חרמנותי לשחקים...ואם לא די בכך...שימו לב מה שעוללה לי לאחר כמה דקות של מציצה: ישבנה היה צמוד ללחי שלי זוכרים? היא מגביה מעט את גופה ומתחילה לחכך פלח אחד של ישנה בלחי שלי עם תנועות עולות ויורדות במקביל למציצה בצד השני של המיטה...וואוו מה זה? היא מטריפה אותי בתנועות החתוליות והסקסיות שלה.. ואני מרגיש שעומד לגמור ממה שעשתה כרגע...לכן מפסיק אותה...מלבישים קונדום...היא מתהפכת על גבה...פותחת את רגליה לרווחה (והיא כ"כ יפה אלוהים...),, ואז אומרת לי: "אני רוצה שתזיין אותי חזק ובעוצמה...אני רוצה שתקרע אותי.."

מה אתם אומרים אולי נסרב?חחחחחחחחח

אני מחדיר אותו עמוק ומתחיל לפמפם חזק לקול גניחותיה והיא מתחילה לשחק עם רגליה בזויות ומאוננת לעצמה תוך כדי זיון...היא נהנית וזה עושה לי את זה...

היא מגביהה את רגליה ומניחה אותן על כתפיי, מה שמאפשר לי לבצע חדירה עמוקה יותר...ולה..לאנחות רמות יותר...ובין לבין כמובן נשיקות רטובות..ליקוקי הפטמות היפות שלה...ליקוקי הרגליים שלה שמונחות על כתפיי, ואני כבר לא עומד בזה...והגמירה החזקה לתוך הגומי לא מאחרת לבוא...וואוו...מעולההההה

מנוחה.....נכנסנו להתקלח (כל אחד לבד..).. נשכבנו על המיטה...שוב שיחות בכיף ונשיקות טעימות...והיא מתחילה לנגוע בו והוא מגיב בשמחה ומתחיל לעבור לדום.

היא שוב מתחילה למצוץ עם סיבובי ידיים ואני מסתכל על ישבנה בזמן המציצה, מלטף אותו ומעביר את לשוני על שני הפלחים ונהנה מכל רגע...היא מושלמת וטעימה בכל נקודה בגופה הבחורה הזאת..דוגמנית יפהפייה..לא יאומן...

היא אומרת לי: " בא לי שתזיין אותי בדוגי כשאני שוכבת על המיטה אבל חזקקק" אוף איזה בקשות...אפשר עוד?חחח

היא שוכבת על בטנה, מגביהה מעט את הגלריה האחורית היפהפייה והמחרמנת שלה ואני מכניס אותו...וואוו איזו הרגשה מעולה...היא מתחילה לנוע קדימה ואחורה בעוצמה עם קונטרות מצויינות ואני מתחיל להרגיש את רטיבותה, היא גונחת ונאנחת וצעקת לי "עוד..עוד...חזק...חזק"...ואני כבר לא עומד בכל הסיטואציה ובקול הסקסי והמלטף שלה ..וגומר חזק פעם שניה....

לסיכום: חוויה מדהימה וכיפית עם אישה שהיא כוסית על, אינטליגנטית, כיפית, זורמת ומה עוד אפשר לבקש?

אנג'לינה – את מדהימה, מאוד נהניתי איתך.

מתוקי.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”