כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 16 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

151
ביקרתי את הג'ינג'ית המטריפה הזו! (ותודה למשתפים)
יש לה עיניים מהממות וחיוך שמגיע מבפנים. אירחה אותי בביתה עם ענבים ודובדבנים :)
הרמנו כוס יין לחיים והשותפה שלה גם הצטרפה לשניה (מעניין איך היא במיטה? יש מצב שהיא בתחילת הדרך. אני חושש שאולי היא לא תדע מה לעשות...)

לא להאמין שהבחורה הזו בת 40+ רק הפנים מסגירות קצת.
נותנת הרגשה מעולה ופידבק מצויין תוך כדי. לא יודע להגיד אם באמת נהנתה ככה או שזה רק הצגה אבל אני נהניתי!!
בחורה שכיף גם לדבר איתה.
נותנת פייט חזק לויקה (עם ליזה לא הייתי עדיין).

ציינה בפני שהיא לא אוהבת אגרסיביות אז לא מתאימה לקבלנים למיניהם.....

שבת שלום לכולם

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

152

לאחר תקופה של היעדרות מהפורום, חזרתי. בעבר הייתי בשם משתמש אחר "עומד בשער", כנראה נמחק, אז זה היוזר החדש.

פניתי אל מורנו הרב רוני וקיבלתי המלצה חמה על טניה מבת ים. לא בזבזתי זמן ולאחרי תיאום קליל בוואצאפ היא הפנתה אותי לבנין מגורים על רחוב ראשי בבת ים, לא הכי דיסקרטי, אבל בסדר

טניה מתוקה. קיבלה אותי בבגד גוף וחיוך כובש.
גובה 1.77 בערך, עיניים יפות וגדולות, מקלחת ולמיטה

הבחורה מנשקת ומצרפתת בעונג רב, נותנת הרגשה מצויינת לאורך כל האקטים וממש כמו חברה טובה.

מתמסרת מאוד במציצה, לא הכי טוב שהיה לי, אבל בסדר גמור. לאחרי שירדתי לה עברבנו לדוגי מהיר שלא יכולתי כבר וגמרתי לה.

בין לבין היא מציעה סיגרייה, אשת שיחה מאוד נעימה.

לאחר הפסקה קלה ירדה לי שוב, התנשקה ועשתה כמיטב יכולתה עד לרכיבה עצבנית וגמירה.

סיכום: בחורה מתוקה, אחזור שוב

חסרונות: לא הכי יפה בעיר, רזה, חזה קצת נפול אבל הפטמות מפצות
וגם: הדירה שלה גדולה ויש שם עוד חדר ובזמן הסקס חברתה נכנסה לחדר השני - לא ראיתי אותה והיא לא ראתה אותי - אבל למי שזה מפריע, היא לא לבד בבית.

בהצלחה לכולם
ותודה לרוני היקר!

153
[QUOTE=המנוסה]
הגזימה
שמונה בבוקר אני במיטה למזלי בלי זוגתי גם בגלל שאין לי תודה לאל וטטיאנה במבזק חדשות - הגעתי ועובדת
מסתבר שהגברת מנהלת ארכיון ושומרת את מספרי הטלפון שלנו בזכרון הפון.
הווצאפ כמובן לא נענה רק קחו בחשבון ותיזהרו מאד לא להשאיר את הפון האמיתי שלכם כי אין לה בעייה וטיפת דיסקרטיות
שבת שלום
[/QUOTE]
חברים, כל מי שהתקשר או התכתב איתה בעבר, תזהרו!
יום חמישי בערב, אני מתארגן עם זוגתי לצאת ולחגוג את יום הולדתה ופתאום הווצאפ מצפצף, אני פותח לראות ופתאום אני רואה הודעה מהגברת חזרתי ואני פנויה למפגשים. מיד מחקתי את ההודעה וחסמתי את המספר. ואני אפילו לא נפגשתי איתה בעבר אלא רק התכתבנו. קחו לתשומת ליבכם והזהרו. רק לחשוב מה היה קורה אם אשתי הייתה רואה את ההודעה עושה לי זיעה קרה.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”