קצת רשמים מהביקור שלי בברלין ודבר ראשון תודה רבה לשחר סגל על העזרה והעיצות,תודה חבר.
אז נסענו ואני וחבר טוב לחמישה ימים מרביעי עד שני בבוקר.
נחתנו ויעד ראשון שלי היה הארטמיס,המקום וואו,פשוט מתחם ענק,בית זונות עצום...באתי
ביום רביעי שהבנות בהלבשה תחתונה ולא ערומות לגמרי כבשאר הימים ככה הבנתי.
נכנסתי ב 5 יחסית מוקדם אז לא היו המון בנות אבל היו מספיק וככל שהזמן עבר התווספו עוד
כשב 11 כבר היה מפוצץ עם פצצות מכל הסוגים וכל המינים.עלות כניסה למקום 80 יורו וכל בחורה
60 יורו לחצי שעה לסקס רגיל עם קונדום גם המציצה אפשר לנהל משא ומתן מול הבחורה על אקסטרות.
נשארתי במקום עד 1 במהלך לקחתי 3 בנות 2 גרמניות פצצות ורומניה מדהימה,בתוספת מסאז לחצי שעה
בסה"כ יצאתי בנזק של כ 300 יורו.אמנם לא זול שם אבל פשוט חובה לבקר ולספוג את האווירה והחוויה
המדהימה מהמקום המושלם הזה.
למחרת הלכנו לאינסומניה ושם חברים פשוט טירוף היינו שם בחמישי שישי ושבת.
בחמישי היה מסיבת גאנג באנג עם הזונות של המועדון פלוס כמה זוגות בודדים שהגיעו עלות כניסה שילמנו
85 יורו פלוס 30 מנוי.היה כיף אדיר גם בחמישי וגם בשישי אבל ההיילייט היה במסיבה של שבת בערב
שמיועדת לזוגות פלוס בודדים.היו כ 30 זוגות ים כוסיות,הרחבה היתה מפוצצת,כולם רקדו ושתו ולפתע
התחיל המופע של הבנות המקומיות שחיממו את האווירה ומאותו רגע סדום ועמורה כולם הזדיינו עם כולם
זוגות התערבבו,בחורות רגילות הזדיינו עם מלא גברים בסגנון גאנג באנג בכל פינה היו זיונים טירוף מוחלט.
אסור לפספס את המקום הזה יש קוד לבוש פשוט לבוא אלגנט הכל שחור אסור ג'ינס ונעלי ספורט לא יתנו
לכם להכנס.
בין לבין הלכנו בשישי בערב למוסטפא ושם די אכזבה היו כ 15 גברים על בחורה אחת שאמנם התחלפה
כל כמה זמן אבל היתה התנפלות על הבחורה שנכנסה ופשוט לא כיף לא הכי נהנינו שם וגם הבחורות עצמן
לא נראו להיט.אז לא מומלץ ללכת.
ביום האחרון הלכנו להרגע בספא מקסים שנקרא ואבאלי ספא,שם כולם בעירום כמובן,אין סקס,רק מרגוע
וכיף וחופשיות במקום מהמם עם סאונות ובריכות ובחורות יפהפיות שמסתובבות סביבך בעירום,מומלץ.
זהו בקצרה היתה חוויה מדהימה בעיר מטריפה שכל אוהב סקס חובה עליו לבקר שם :)