כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 18 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

171

Enigma, עקרונית אני מסכים עם דברייך,

אבל תסכים אתה איתי (בהכירך את הטבע האנושי),

ש 90 אחוז מהבחורות במידה והיו מקבלות הצעה שכזאת מעמית היו מסכימות?

קישקשתא2012-01-27 21:41:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

173
[QUOTE=קישקשתא] Enigma, עקרונית אני מסכים עם דברייך,

[/QUOTE]

בוא לא ננקוט בהכללות... זה תמיד לא עושה טוב.

Enigma2012-01-27 21:56:40

175
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=Enigma][QUOTE=קישקשתא] Enigma, עקרונית אני מסכים עם דברייך,

[/QUOTE]

בוא לא ננקוט בהכללות... זה תמיד לא עושה טוב.

חח וגם שרון ענתה לי כמו פוליטיקאית.. לא התייחסה אפילו במילה לראיות הדי חותכות בקשר לשיתוף פעולה ולהונאה שנעשתה פה מעל דפי הפורום.

וחבל..

אני חושב שתגובה שלך שרון שבה תעני לכל סימני השאלה שהופכים אט אט לסימני קריאה יסימו סוף להתעסקות הזאת
[/QUOTE]

איזה בדיוק סימני שאלה?
תציין אותם בבקשה ואני אענה לך בכיף

[/QUOTE]

את ערכת את התגובה שלך להתייחסות עניינית יותר, וברגע שראיתי ערכתי גם את שלי, והסרתי את החלק שמתייחס אליך.

בתכלס.... אני יכול לשאול פה שאלות שיכולות אולי אפילו להביך אותך קצת שהם באות בצורה ישירה.. אז אני יחסוך את זה ממך

שורה תחתונה אני חושב שעשית טעות , ככה נוצר הרושם לפחות..

אני יורד מההתעסקות הזאת בכל הנושא הזה..

סוף שבוע רגוע חברים.

176
מנסה לקרוא בין השיטין (בין שיט לשיט), בתוך בליל המלל שנדחס כאן ורואה מהצד בחורה דפוקה שאין לי כל אמפתיה כלפיה.
נראה שחכמת חיים זה לא הצד החזק שלך שרון. רק יכול לומר לך שהסיבה לכל השרשורים התוקפניים האלו כלפייך, הם את בלבד.

בישלת לעצמך דייסה רעה עם כל ההתנהלות העקומה שלך כאן בפורום.

יכול רק ליעץ לך להוריד פרופיל ולא להגיב ולא ליזום דבר, בבחינת שבי ואל תעשי כי "יפה שתיקה לחכמים" ועל משקל הדברים שחבר הכנסת דניאל בן סימון אמר לפני יומיים, כשאת מדברת או כותבת, זה במילא נשמע כאילו שיש לך חצץ בפה.
gunner2012-01-27 23:14:15
I fart in your general direction

177
[QUOTE=gunner]מנסה לקרוא בין השיטין (בין שיט לשיט), בתוך בליל המלל שנדחס כאן ורואה מהצד בחורה דפוקה שאין לי כל אמפתיה כלפיה.
נראה שחכמת חיים זה לא הצד החזק שלך שרון. רק יכול לומר לך שהסיבה לכל השרשורים התוקפניים האלו כלפייך, הם את בלבד.

בישלת לעצמך דיסה רעה עם כל ההתנהלות העקומה שלך כאן בפורום.

יכול רק ליעץ לך להוריד פרופיל ולא להגיב ולא ליזום דבר, בבחינת שבי ואל תעשי כי "יפה שתיקה לחכמים" ועל משקל הדברים שדניאל בן סימון אמר לפני יומיים, כשאת מדברת או כותבת, זה במילא נשמע כאילו שיש לך חצץ בפה.
[/QUOTE]

באמת שלא תכננתי להגיב פה יותר , אבל אך אומר... Just when I thought I was out...they pull me back in

גאנר,

זאת לא צורה, וזאת לא הדרך.

אתה יוצא פה הכי קטן שאפשר.

אני לא בא לחנך/ להטיף מוסר

אבל אני די בטוח שאותם "חכמים" שציטטת אותם לא משתלחים בבוטות תוך קללות שלא מכבדות לא אותך ולא את שרון.

חצית פה גבול, חד משמעית.

כולנו בסופו של דבר כולנו בני אדם, וגם עם היא עשתה טעות, היא כרגע אמרה שהיא מוכנה לענות על כל שאלה, לכאורה צעד בכיוון חיובי

אז מה זאת התגובה ההזויה הזאת שלך?!

כל הפוסל במומו פוסל.

Enigma2012-01-27 23:19:11

178
Enigma - אני מתנצל מעומק ליבי אם פגעתי ברגשותיך.
לא יודע על אילו קללות אתה מדבר.

אם אתה מתכוון למילה דפוקה שבה השתמשתי, אז הקונטקסט הוא של הבעת דעה לגבי הסטטוס של הנדונה ולא כהטחת קללה כלפיה.

בוא נניח שכשכתבתי את המלה הזו, המודל שחלף לנגד עיני היה כותר ספרו של ג'ורג' אורוול "דפוק וזרוק בפריז ובלונדון".

אז אני אולי נתלה באילנות גבוהים, אך מקווה שהנחתי את דעתך.

עדיין, אני איתן בדעתי שהגברת שרון מביאה עליה במו התנהלותה את כל מחול השדים הזה סביבה.
gunner2012-01-28 00:32:50
I fart in your general direction

180
[QUOTE=gunner]
בוא נניח שכשכתבתי את המלה הזו, המודל שחלף לנגד עיני היה כותר ספרו של ג'ורג' אורוול "דפוק וזרוק בפריז ובלונדון".
[/QUOTE]

ככה הוא תמיד מסביר את כשלונותיו..... חשב על אורוול, אולי שייקספיר, אולי קנט...
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”