כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 18 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

174
הייתי אצלה לפני שבועיים. אז התיאום איתה הוא מאוד נוח, זכרה אותי אחרי שהייתי אצלה לפני שנה וחצי בערך בבזל . עיסוי ממש מקצועי ומשחרר והייתי צריך את זה, לאחר מכן שולפת את זוג הדדיים שלה ומורידה תחתונים ופינקה אותי בעבודת יד, ציצי ופה עד ההשפרצה המיוחלת. בחורה חייכנית, שירותית ועדינה מאוד. אבקר שוב בקרוב

176
חברים!
רציתי לשתף אתכם בחויה שהיתה לי בתל אביב לפני שבועיים
הרגשתי שאני חיייב מסאג משחרר אז יצרתי קשר עם לינדה והיא אמרה שהיא פנויה וניתן להגיע
ברגע שהגעתי לינדה פתחה לי את הדלת עם חלוק הסקסי שלה שאינו מסתיר מן אוצרות הטבע שלה.
נשיקה וחיבוק מחרמן ואני מתקלח ולאחר מכן מקבל את העיסוי הכי נעים שקיבלתי מימי תוך כדי התגרות מנגיעות החזה השופע שלה בגב שלי.
כבר לא יכולתי להתאפק התחלתי לגעת תוך כד העיסויוחשתי עד כמה הגברת היתה חמה
ומשם זרמנו לפינוק הדדי כאשר אני מפנק את הגברת והגברת מפנקת אותי בתאווה עד להגעתי לפורקן.
קודם אני רוצה להודות ללינדה על הדבקות במשימה ועל השעה וחצי המדהימות אשר הענקת לי ללא לחץ ובמסירות
אני בטוח שאחזור אל החויה הזאת שוב.כועס

I LOVE BIG BOOB

179
פעם שלישית אצל המלכה לינדה. הפעם שמעתי לטיפים של חברי ו"דרדרתי" את המצב למיטה לאחר 25 דקות של עיסוי מטריף. . מה אגיד ומה אומר, פינוקים הדדיים, שתי גמירות שלה ואחת שלי והמון טעם של עוד. לינדה פילסה את דרכה להיות נותנת השירות האהובה עלי, אי שם בליגת האלופות של המעסות.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”