?
מיומנה של מירב הזונה המאושרת
182אחים שלי אצל המשקיף פטרונות מתנשאת היא דרך חיים
[QUOTE=המשקיף]
לטוחן,שלום
באופיי אני נוטה להביע את דעתי בכל מצב ומול כל אחד ובכל מסגרת שאני נמצא אני מהווה כתובת להגנה על החלכאים והנדכאים ועושה זאת מבלי לפחד מלשאת בתוצאות.
אי לכך ומאחר שלא הייתי מודע לדיון הנ"ל לגבי הברנש,חשתי שאין זה הוגן שאחד מהחברים הוותיקים והמוערכים בפורום יתקוף אחר בפומבי..
לאחר שהארת את עיניי וקראתי את דברי "החוכמה" שלו,אין לי אלא לבקש מעמית וההנהלה לחסום את בן הבליעל מלהשתתף בפורום.
ערב טוב,המשקיף
[/QUOTE]
אני חשבתי שזה פורום לטוחנים,נטחנות ומחזיקי נרות (אין לו דיווח על טחינה ולא ראיתי אותו בקורס מחזיקי הנרות. יכול להיות שהוא בכלל נטחנת?)
העיקר שיש מי שישמור לנו על המירב המאושרת שלנו
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
183
לקצר וקולע: התשובה היא מיתוג. הטוחן מיתג את עצמו כמאהב אולטימטיבי קשה להשגה , ומושא ערגתן של נשים רבות לכן מידת המאמץ שהוא נדרש להשקיע בפורום לכיבוש ליבה של כל נערה מזדמנת היא מזערית לעומת חסרי המוניטין.
כשנכנסתי לפורום נראה היה שהוא הפך לפורום פסיכולוגי/פילוסופי
מירב בכתיבתה הופכת את עצמה לאויבת המימסד בכך שהיא מערערת כמה מהנחות היסוד שלו
הצהרות אלו
- רוב הזונות נהנות מעבודתן וגם מסוגלות להגיע לסיפוק מיני תוך כדי עבודה
- הרבה מהזונות אינן מנוצלות ועושות זאת מבחירה חופשית
- גם אישה אינטליגנטית ורהוטה יכולה לעסוק במקצוע מבחירה
לכן היא צפויה לעמוד במתקפה בתוך הפורום ובמתקפה יותר קשה כאשר תיחשף מחוץ לפורום
ברבים מהקוראים והמגיבים מתעורר הצורך להציל את מירב מעצמה, רובינו לא מודעים באיזה בור עמוק אנחנו נמצאים בעצמנו, דומים אנחנו לשחיין המנסה להשיא עצות לדג על שיפור בסגנון השחיה. רק מירב יכולה להציל את עצמה מעצמה ואני לא משוכנע שהיא זקוקה להצלה יותר מכל אחד מחברי הפורום.
נותר לי רק להודות למירב על כתיבתה המשובחת והמעוררת , על הסטריאוטיפים שהיא עירערה ועל תרומתה לסיפוק גברברי הארץ באשר הם.
184כל הקטע בללכת לזונה זה שאתה לא צריך לכבוש את ליבה של הבחורה בשביל
לשכב איתה. מספיק שיש לך כמה שטרות ואתה לא דוחה בעליל.
לכן לא ברור לי מה הקשר של הכישורים של הטוחן בתור מאהב באשר הם יהיו
לעיסוקו של פורום זה.
185
maxmax
תעקוב קצת אחרי דיווחיו של הטוחן ותבין
בנוסף לכך יש גם פרטיות בפורום שלא מקבלות כל אחד
ובנוסף יש כמה מחברי הפורום שעקב גישתם מקבלים שירות מועדף מהבחורה
186אותן בעצמך.
ובאמת פה קבור הכלב ודרך אגב זה לא בשמיים,
להיות נחמד, להחמיא, להביא שי קטן, להיות אסטתי ונקי, להיות טוב במיטה, לא
לגמור לאט מדי ולא מהר מדי, להשאיר טיפ, לבוא שוב.
עדיין, בוא לא נהיה נאיבים, הן לא מחפשות אצלנו אהבה ואנחנו לא מחפשים
אצלהן זוגיות. בשבילנו זה סקס, בשבילן זה עבודה.
187למשקיף:
אני לא מרגישה ממך "גישה ישירה ואמיתית" אלא יותר כניסיון לפרק את המשפטים שלי כל פעם מחדש לגורמים אם ברחמים עלי ואם בסוג של תוכחה, אך כל פעם מחדש אתה מצליח לפרש את דברי בצורה לא נכונה. ניקח למשל את הקביעה המוטעית שאני "מזלזלת במוסד הנישואין" למרות שכתבתי בצורה חד משמעית שאני לא מאמינה בהם או רוצה בהם בשביל עצמי- ותו לא- לקחת אמירה כזו ולקרוא לה זלזול זה עיוות של הדברים.
אתה באמת חושב שלא ידעתי עד היום שבאת להאיר את עיני- שחיי המדף שלי במקצוע הנ"ל קצרים וברי חלוף? בנוסף, חיי מלאים בעוד המון צדדים ותוכן מעבר למה שאני כותבת עליו בפוסט הזה ואני לא מראה או מספרת על אותם הצדדים מתוך כוונה תחילה.
אני לא זקוקה לגבר ווירטואלי שינחה אותי למצוא "כיוון אמיתי בחיי" כי אולי כבר מצאתי ומפאת הדיסקרטיות אני לא יכולה ומעוניינת לכתוב על כך פה....
אם נאמר הייתי מגלה לך שאני בשנה הראשונה ללימודי רפואה הייתי מניחה את דעתך?
אין צורך בלקרוא לי "להתעשת", לא ביקשתי הכוונה ועצה, חיי הפרטיים מעבר לשעות העבודה הם שלי ואין להסיק מהבחירה במקצוע הזנות כי הם חלולים וחסרי כיוון ומשמעות.
אני מציגה פה את חיי והנאותיי בהקשר של העבודה בזנות בלבד ואין לי צורך שתשפוט אותי ותגיע למסקנות לגבי החיים שיש לי מחוץ לעבודה.
לשים את דמות הזונה ללעג וקלס ולשפוט את ערכיה כלא מוסריים הוא הדבר הכי טבעי שבני אדם מהשורה עושים אך הלקוח שעוזב את חדרה של הזונה חזרה לחיק אשתו האוהבת וילדיו המתגעגעים יוצא ללא טיפת לכלוך על מעילו וברוב הפעמים גם ללא רגשות אשם, בנוסף הוא גם מרצה לחבריו ולסובבים אותו כמה שיש להוקיע את הזנות מקרב העולם המודרני בעוד שהוא שוכח את העובדה שהזנות קיימת רק בגלל המין הגברי והצורך שלו במין זמין ללא מחויבות.
ללא ביקוש אין היצע !
דווקא אותם גברים "חנפנים" שאינם מנסים לשפוט את הבחורה שהשכירו זה עתה אינם דו ערכיים או פרצופיים כאשר הם משתמשים בשירותי הזנות ובו בעת גם מתנגדים לנושא וחושבים כי הוא בבסיסו רע.
נכון, מחקרים מראים כי מרבית מהעוסקות בזנות חוו התעללות מינית אם מקרובים ואם מזרים וברוב הפעמים ההתעללות קרתה בגיל צעיר, צעיר מספיק כדיי לערער את ההבנה שלהן בנושאים כגון אינטימיות, אהבה, אמון בבני אדם וכד' אין עובדה זו מוכיחה כי משהו רקוב באופייה של הזונה ובבחירותיה בחיים- אלא כי משהו רציני רקוב בבסיסה של החברה כולה.
שלכם
מירב
188מירב אני מתפלא עלייך, נראה לך שיש משהוא שאת יכולה לכתוב והמשקיף יקרא ויבין מה שרצית?
מישהו אמר לי פעם יכול להיות שאתה אומר דברים חכמים אבל אני שומע שטויות
190ואני מבטיח לך גן של שושנים
ראית ר?, אני לא היחיד