כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 19 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

181
[QUOTE=checker]

ו..דבר נוסף : כולם דיברו על ליטיה שנמצאת מול סלקום. הייתי שם פעמיים... חרשתי את כל האזור הקריפי של המוסכים שם והזגג - לא נמצאה שום נערה. הנחיות יותר מדויקות אם יהיו יתקבלו בברכה
[/QUOTE]

הבעיה עם ליטייה ... שאין לה מקום קבוע שבו היא מתפקדת...

אני ראיתי אותה עובדת ב-4 מוקדים שונים :

1. רח' הפלד (מול תחנת המוניות)

2. חניון סלקום

3. רח' הסתת

4. רחוב הבנאי (ליד סוכנות טויוטה)

היא כל הזמן מחליפה מקומות.... דבר איתי בפרטי יש את מ"ס הנייד שלה ... ככה יהיה לך קל לאתר אותה.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

182

ראשית כל אני שמח להצטרף לפורום. Tongue

רציתי לדווח כי לפני כשבוע דגמתי אחת שלצערי לא שאלתי אותה לשמה, אבל אחת בת 27, יצא לנו לדבר קצת ואמרה כי היא לומדת מנהל עסקים וכי היא מממנת את הלימודים בזכות העבודה. בחורה ממש נחמדה לא נרקומנית ולא נראית זונה בכלל!

היא עמדה קצת לפני סוף רחוב המשביר כאשר פונים אליו מרח' המלאכה, עמדה כאילו היא סתם שם, עמדה ועישנה. ראיתי אותה ולא הייתי בטוח אם היא עובדת או לא ממש פחדתי לשאול אותו היא בכלל לא נראית. לבנה מכנסונים קצרים משבצות כאלה צבע כחול לבן, וזרקה על עצמה חולצת כותונת כזאת. לאחר הזיון ביקשה שאקפיץ אותה לכביש הראשי הזה שלוקחים שמאלה לת"א, הקפצתי אותה לשם ככה שלדעתי היא נמצאת שם גם. פעם ראשונה שנתקלתי שם בדבר כזה איכותי.

רזה, 1.70 לערך, בהירה, שיער חלק קצר אסוף כזה צמות.

למישהו יצא להיתקל בה ?

Bigdike2010-11-02 10:03:42
אנחנו מתכננים תכנונים והם צוחקים עלינו מלמעלה.

183
עידכון מהיום, קיבלתי התקף חרמנות אז נסעתי לשם שוב ובדיוק שבאתי ללכת בסביבות 00:30 לאחר שלא מצאתי משהו מעניין פגשתי בה עוד פעם ממש בפוקס בצד הדרך, עצרתי לידה והיא אמרה לי "היי אני מכירה אותך" כן היא זכרה אותי מפעם שעברה. נסענו לאיזה מקום חשוך ושקט, והתחלנו..
אני רוצה לציין כי זה זרם בהרבה יותר מפעם שעברה היא מצצה לי בהתחלה אחרי זה עברנו לתנוחה המסיונרית ולצערי לא גמרתי אז היא הביאה לי ביד וגם לא גמרתי. אמרתי לה בואי נעבור עוד פעם לזיון וואלה זרמה אמרה לי "איך אתה רוצה?" אמרתי לה בדוגי, זיינתי אותה בדוגי עד שגמרתי.

היינו איזה 20 דק' עד חצי שעה לפחות.

ואפילו בסוף ביקשתי את המספר שלה והיא נתנה לי, אמרתי לה שפעם הבאה אני יתאם איתה לפני שאני בא.

קיצר, אין דברים כאלה ממש איכותית הבחורה, אם מישהו היה איתה הוא מוזמן להגיב.

184
שבת בלילה בשעה 02:00 לערך נסעתי לכיוון א.ת. חולון ולא היה סחורה יצאתי חזרה לכיון כביש הראשי 44 ואז לפתע ראיתי ברחוב הראשי לפני התחנת דלק יש כניסה לחניה גדולה עומדת בחורה בשנות ה30 + בערך אם סיגריה וכובע כזה יפה יחסית רזה שדיים לא מי יודע מה גדולות פנים יפות וממש לא נראת בתחום והחלטתי לעצור לנסות אמרה שקוראים לה אלונה ומציצה 70 וזיון 100 אמרה אני אפנק אותך כמו שצריך ואם תרצה גם אשאיר לך טלפון מאון לאון מאחורי נוצר פקק והחלטתי לוותר הפעם נחפש משהו יותר מחרמן ובפועל היה ריק לא כלום וחזרתי אליה כבר לקחו אותה.

מי דגם את הבחורה כבר?

185
[QUOTE=סופר לה טיב]Bigdike צפה בגלילה למטה+ רמי =אלונה.

סמיכות הזמנים והמיקום מלמדים על כך שאלונה לא רק לומדת מינהל עסקים אלא גם נכנסה לעסקים...

ברוכה הבאה אלונה אצבע למעלה
[/QUOTE]
לא לא אתה טועה!

היא לא הייתה עם כובע!

ושאלתי לשמה וקוראים לה מרינה.

והיא לא מביאה את המספר שלה כל כך בקלות, פעם שעברה שהייתי איתה אמרה שאין לה פלאפון ומכיוון שהיא זכרה אותי מהפעם שעברה היא כבר הרגישה בנוח לתת לי.

קיצר, זאת לא אותה אחת.

ומה שרמי סיפר זה מיקום אחר בכלל מאיפה שהיא עמדה.

186
[QUOTE=סופר לה טיב]אוקיי אז אני טועה ואם כך יש לא אחת חדשה אלא שתיים. טוב שטעיתי...

לפי מה שאתה כותב כנראה שאני טועה, למרות שכובע זו לא בדיוק האינדיקציה הכי טובה בשעות הלילה המאוחרות.
[/QUOTE]
זה לא רק הכובע, לפי כל תוכן ההודעה של רמי בוודאות לא מדובר באותה אחת 100%.

דרך אגב כאשר פונים מרח' המלאכה שמאלה לרח' המשביר מגיעים לכיכר, אחרי הכיכר ישר מצד ימין יש איזו אחת שיער שחור חלק טיפה מלאה, בת 40+- לערך. מישהו מכיר או היה ?

אני זוכר שלידה ראיתי כמה פעמים איזו בלונדינית.

187
הבלונדינית זו אלינור (צרפתיה-ערביה). החברה שלה השחורה בגיל ה 30+, רוב הסיכוים משתמשת (פצעים משונים על הפנים), דוברת רוסית.
"אני משתעמם, כך זה מתחיל. היא משעממת אותי, כך אני מוצא את עצמי בפורום." ~אלכס השועל

189
דגימה
----------
שם הזונה : אלינור

הערכת גיל : טוענת שהיא בת 29

מוצא : קשה לי להחליט , ויזואלית נראית לי ערבייה ... היא מכחישה וטוענת שהיא מרוקאית/צרפתייה..
והאמת שיש לה מבטא צרפתי...

מיקום : רחוב המשביר , סמוך לבאולינג ... הזיון מתבצע בחניון העליון ברחוב המשביר.

תעריף : 100 שקל , מציצה+זיון

שעות פעילות : כמעט כל השבוע למעט שישי בלילה ... בערך מ-21:00 עד 3:00

תאור : רזה , שיער צבוע לבלונד , שזופה , פנים בסדר .. גובה כ 1.63 חזה בינוני וכוס מגולח..
לובשת בדרך כלל חצאית מיני .

מקור : גדלה עם משפחתה ברמלה ... וכיום גרה עם סבתא שלה בדרום ת"א ... לא אמרה איפה בדיוק.
סיפרה שאמה מתגוררת בניס שבצרפת.

zodiak: מאזניים

קטגוריה : פרחה

אקט/יחס : מבחינת מראה חיצוני - לא עשתה לי את זה .. אבל לא היו אופציות אחרות אז לקחתי אותה..
הבושם שלי חירפן לה ת'צורה... וכל הזיון היא חפרה לי- כפרה עליך תגיד לי איזה בושם זה..
אם הבחורה לא מנחשת ... בדרך כלל אני לא מגלה... היא מוצצת טוב מאוד אבל עם קונדום.
במהלך הזיון נפלה לי הזקפה .. בגלל חוסר משיכה מינית.... אז ביקשתי ממנה שתביא לי ביד
היא מרחה חומר חיטוי על הידיים חתיכת בחורה היגיינית ושיפשפה לי את השרביט בסבלנות רבה
ודיברה מלוכלך במבטא צרפתי .. ויריתי צרור לתוך היד שלה..
היא מדברת המון ומעט שרוטה .. מרעיפה מחמאות בלי הפסקה... אמרה לי שאני דומה לאיטלקי..

תקתוק : ממש לא !!! מאוד סבלנית ונחמדה הייתה אצלי ברכב מעל 20 דקות ולא הלחיצה אותי בשום שלב.

סוף דבר : מומלצת לאוהבי פרחות ... יש עליה ביקוש חזק ! נתנה לי את מ"ס הנייד שלה..
לא חושב שאחזור , רק מסיבה אחת .... חוסר משיכה מינית.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

190
תאר בבקשה איך אלינור נראית נדמה לי שגם אני ראיתי אותה ולא נמשכתי אך אצלי אולי הסיבה משום שגם הדיבור שלה לא מצא כל כך חן בעיני לעומתה אנג׳לינה יותר אשת שיחה נעימה ונחמדה גם מאוד מתאמצת ולא מתקתקת למרות שאצלי קרה פדיחה מרוב שהייתי חרמן איך שהלבישה את הקונדום גמרתי בהזדמנות זו אולי מן הראוי במקרה כזה לפצות באקט נוסף מה דעתכם?
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”