קבענו הגעתי קצת לפני הזמן אז אני חיכיתי על ספסל! ומצלצל אל הפקידה שואל אותה האם אני כיול להכנס היא אומרת לי עוד כמה דקות...
אני מצלצל שוב עוד כמה דקות! היא אומרת סליחה אבל יש מישהו בפנים אנא בבקשה סבלנות אדוני אני יודעת!...
עוד כמה דקות כבר עברו! אני אומר לעצמי הפעם נשלח סמס שולח לה מה קורה מותק האם אני יכול להיכנס! מקבל סמס חזרה עוד כמה דקות! כבר 20 דקות אני ממתין בחוץ לח כמו מטורף! אנשים עוברים ברחוב אני כמו מטומטם יושב שמה אמרתי לעצי אם היא עכשיו לא מתקשרת פתאום אני מקבל שיחה טלפונית אתה יכול להיכנס מסבירה לי איך להכנס אני נכנס רואה בובה ממש בובה עם שדיים בסיליקון! שדיים די גדולים! אומר לעצמי בלב זה עומדת להיות חוויה טובה!...
פתאום אני שומע קול רוסי!
חשבתי שהיא ישראלית יש לה לוק של בובה! ישראלית לא יודע למה! (ככה זה נראה לי!)...

היא מקבלתי אותי עם הציצי הענקי בחוץ! פי יא איזה כיף:)
הולך להתקלח חוזר אומרת לי בקול כבד של רוסית! מציציה שמציצה אני אומר לה כן! היא מוצצת די טוב גם עם היד אחר אחרי כמה דקות מבקש קונדום!
רוצה זיון שמזיון! בקול רוססית כבד כבד רוסית! היא נחמדה מאוד! עושה הכל כמעט טכני אבל לא מפסיק רואה שלא גומר אומר לה לשכב על המיטה עם הגב. אני אומר לה את סומוכת עלי היא אומרת לי כן לוקח את הרגליים שלה ומתחיל טיפה טיפה למשוך שם את הירחיים שלה עך שלי ואני אומר לה לאט לאט להתחיל לזוז! הירחיים שלה עושות לי לחץ במקום מאוד נעים איפה שהוא איפה שם לא יודע איפה וככה גומר וואו איזה גמירה מודה לך מאוד על זה ומבקש סליחה על זה שאני גמרתי על המזרון!...

מתקלח מתלבש אומר לה שיש לה ציצים נהדרים! והולך משם!
אני בטח עוד יחזור אליה אבל לא בקרוב!