כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 20 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

191
תודה לחבר היקר חולה חזה עומד שפרגן לי את הטלפון של הנערה.
מה אומר?.. כגודל הציפיות... ביקרתי את הנערה בצהרי היום, אולי הייתי ראשון באותו יום, אכן ילדה יפיפיה וכוסית על, גוף חלק בהיר ומתוח ללא טיפת שומן. ישבן קטן ומוצק וחזה בינוני עד קטן זקוף וחצוף,פני מלאך מדהימה מה שבאמת מוריד מתחושת הנפילה, אבל באמת מאד עדינה ורגישה. הרבה איסורים והגבלות.. מתנשקת ברפרוף ללא לשון, ממש לא זורמת, אין גישה משום סוג שהוא למרעום וגישה מאד מוגבלת לבית הכנסת. מציצה חלשה ולא ממצה ומבנה גוף רחב למטה מה שמוריד הרבה את תחושת ההנאה. אכן נקיה מאד ושולחת להתרחץ אחרי כל אקט כמו גם דואגת להתרחץ בעצמה.
לסיכום, מי שמעוניין לבלות שעה עם פנטזיה מגלריה של דוגמניות עירום, מוזמן להשתחרר מ600 זוזים ולבקר את נסטיה.
הנאה מוגבלת, לא אחזור.

חיה את היום, מחר לא יחזור.

נסטיה בת ים (מושלמות)

192
אתחיל ואומר מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא לא מכבד את כולם...
קבענו לשעה 19:00 בערב אמרה " i try in 19:00" כבר חששתי קצת אבל חרמנותי גברה עלי במיוחד לאור הדיווחים ולאור העובדה שאמרה שהיא עושה פדיקור בשעה 17:00 ואני חולה כפות רגליים(כתבתי לה עדיפות ללק אדום/שחור)
בקיצור עבדכם הנאמן מגיע מטבריה כבר ב17:00 הגעתי לבת-ים ומחכה, דחתה אותי ל19:20, ב"מקרה" יצא בחור(רוסי) החוצה מהבניין כי הדלת הייתה נעולה ונכנסתי פנימה.
חשוב לי ומה נעשה שריטה ידיים רגליים ושתהיה חלקה בגוף השאר בונוס.
בקיצור:
פנים-6 בערך, חמודה לא נפלתי מהרגליים...
חזה חמוד בינוני גם-5
ידיים עם ציפורניים שחורות ארוכות סקסי כשאני מדמיין אותה תופסת את הבחור למטה...אבל כפות הרגליים שהם גולת הכותרת מבחינתי לא היו לטעמי, בצבע אפור מכוער מט כזה שלא הותיר לי ברירה ולהתקפל, לצורך השוואה בשביל שתבינו גבר שאוהב חזה ואין לבחורה חזה ילך כי הדבר העיקרי מבחינתו זה החזה כנ"ל עם רגליים מבחינתי.
בקיצור הייתה מאוד נחמדה אמרה לי הכל בסדר אתה יכול ללכת זה לא חובה עם חיוך,הציעה אפילו לשתות, רואים שהיא יודעת לתת יחס טוב ומפנקת ומאוד חמודה.
למרות שהייתי חרמן פצצות עליה מהדיווחים והייתי מאוד שמח לכתוב דיווח טוב אבל לצערי כשזה לא אז לאבכי
חוץ מזה המון המון תודה לחולה חזה שלא מובן מאליו אחי אתה נותן המון לחברים באתר ומגיע לך כל הכבוד תודהStar

נסטיה בת ים (מושלמות)

193
אני רואה את ההודעות האחרונות וקצת לא מאמין
מגיעה לכם בחורה מדהימה
שלא עושה פוזות ורוצה לרצות
מי שנחמד אליה זורמת איתו גם לירידות וגם לנשיקות
מציצה שחבל על הזמן
עם גמירה בפה
במקום שקל להגיע אליו...

לא יודע מה איתכם אבל 1 מתוך 3 חוויות שלי
הן בגדר נפילה.
אפילו עם כוסיות יותר ממנה
פה לא רק שלא יצאתי עם תחושה רעה אלא אפילו נזכרתי בסקס
איתה שבוע אחרי,
כפי שאתם יודעים זיכרון זין אין לנו ממש
כל אחת חדשה זה הכל מחדש.

אז לדעתי שווה לעשות רביסיון לנושא
אבל זו רק דעתי
מזיין והולך

נסטיה בת ים (מושלמות)

195
תודה ל חג"ע, נסטיה אכן מושלמת.

אנשים פה שמתלוננים - שכחתם איך נראה בן אדם טוב.

כל מה שנשאר לכם לעשות זה להיות אליה טובים (מאוד) בחזרה, לכבד ולהעריך.

ותשאירו לה טיפ גבוה, שתוכל לעשות את המכה, לסיים את הסיבוב הנוכחי בישראל ( השלישי שלה ) ולחזור לרוסיה ולעזוב את המקצוע.

כי זה מה שבאמת מגיע לה, ולא שום דבר אחר שרשמו עליה פה.

שבת שלום

נסטיה בת ים (מושלמות)

197
[QUOTE=killer1144]אתחיל ואומר מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא לא מכבד את כולם...
קבענו לשעה 19:00 בערב אמרה " i try in 19:00" כבר חששתי קצת אבל חרמנותי גברה עלי במיוחד לאור הדיווחים ולאור העובדה שאמרה שהיא עושה פדיקור בשעה 17:00 ואני חולה כפות רגליים(כתבתי לה עדיפות ללק אדום/שחור)
בקיצור עבדכם הנאמן מגיע מטבריה כבר ב17:00 הגעתי לבת-ים ומחכה, דחתה אותי ל19:20, ב"מקרה" יצא בחור(רוסי) החוצה מהבניין כי הדלת הייתה נעולה ונכנסתי פנימה.
חשוב לי ומה נעשה שריטה ידיים רגליים ושתהיה חלקה בגוף השאר בונוס.
בקיצור:
פנים-6 בערך, חמודה לא נפלתי מהרגליים...
חזה חמוד בינוני גם-5
ידיים עם ציפורניים שחורות ארוכות סקסי כשאני מדמיין אותה תופסת את הבחור למטה...אבל כפות הרגליים שהם גולת הכותרת מבחינתי לא היו לטעמי, בצבע אפור מכוער מט כזה שלא הותיר לי ברירה ולהתקפל, לצורך השוואה בשביל שתבינו גבר שאוהב חזה ואין לבחורה חזה ילך כי הדבר העיקרי מבחינתו זה החזה כנ"ל עם רגליים מבחינתי.
בקיצור הייתה מאוד נחמדה אמרה לי הכל בסדר אתה יכול ללכת זה לא חובה עם חיוך,הציעה אפילו לשתות, רואים שהיא יודעת לתת יחס טוב ומפנקת ומאוד חמודה.
למרות שהייתי חרמן פצצות עליה מהדיווחים והייתי מאוד שמח לכתוב דיווח טוב אבל לצערי כשזה לא אז לאבכי
חוץ מזה המון המון תודה לחולה חזה שלא מובן מאליו אחי אתה נותן המון לחברים באתר ומגיע לך כל הכבוד תודהStar

[/QUOTE]

אם הייתה מקשיב להודעה שלי אז הייתה חוסך לעצמך את הנסיעה המיותרת והטירחה .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

נסטיה בת ים (מושלמות)

200
[QUOTE=Yo]כרגע היא העלתה סטטוס שלה ריקוד בחצי ערום ,יש לה גוף מדהים ,אם לא הייתי מפחד להתמכר לכוס שלה אז הייתי מזיין אותה בכל פני שיש לי.[/QUOTE]
איפה בדיוק היא העלתה את הסטטוס הזה בוואצפ?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”