כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 3 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

25

כן ,אבל היא לא נחמדה .(לא ג'וליה היא הלא נחמדה ) הבחורה השניה ששמה ..

כבר בשלב ההיתקשרות הראשונית בפלפון .

היא מסרבת לתת פרטים ברורים דוגמת איך היא נראית ?ובת כמה ?

וגם טורקת בפרצוף כאשר נישאלת .שאלה בסיסית ורלונטית מסוג זה .

תנסו ותיווכחו .

מעריץ ישבניות2009-2-13 13:26:54
אוהב רימינג ואנאל

27

אחלה פינוק הוים הייתי שם אצל בחורה נחמדה .היא יודעת לעשות מסג' ו.... שיער שטני בחורה צעירה חזה טבעי פיטמות

עגולות וגדולות גוון עור מוקה ונעים למגע הבחורה ממש נחמדה וזורמת בכל המובנים .

היא העבירה את החזה הגדול והנעים שלה על גופי וזה נתן הרגשה מעולה ליטפתי את רגליה ואת גופה הנעים והייתי כבר ממש מגורה ואז היא נשכבה עליי והתחככה בגופי וביחד עם השמן כבר לא יכולתי להחזיק את עצמי וגמרתי....אני באופן אישי די מתחבר לענין כי מבחינתי זה "סקס בטוח" באוירה טובה ובמחיר סביר מבלי הצורך לעטות את מעיל הגשם, שאותו אני ממש לא אוהב .

ממילא , לדעתי, בכסף אפשר לקנות סקס אבל לא אהבה ואינטימיות אז זה נראה כמו עסקה לא רעה - לפחות במבחן התוצאה .

29

[QUOTE=pntre]אולי בטל הן לא נחמדות אבל שירות עולמי[/QUOTE]

עם כל הכבוד ,ואין כבוד .

זה לא אמור לעבוד ככה .

מציע להעביר להן מסר שאם הם לא ינמיכו טונים במענה הטלפוני ,לא יזכו לביקורי

ולא לביקור של עוד הרבה שנענעו בגסות כמוני .

צילצלתי לשמוע פרטים ,הפרטים שנימסרו נאמרו בזילות רבה ובקצרה מירבית .

כאשר נישאלה השאלה שאלה בסיסית לגבי המראה של הבחורה

נעניתי בטריקת הטלפון בפרצוף .

הערה נוספת .

וגם למדווחים הניכבדים לתשומת ליבכם .

אם במקום ישנו שירותי מין מן הראוי שתציינו זאת בדיווח שלכם ולא תדברו בשפת הרמיזות .

שישנם דברים נוספים .

גם לא אהבתי שהיא לא נחמדה בהתחלה נותנת השירות ,ורק אם אתה הופך לקבוע אז היא הופכת לנחמדה .

זה ערמומיות ורצון לאכול את כול העולם ....אני לא חייב לה לנותנת השירות דבר וחצי דבר .

אני היום אצלה ומחר אצל המיתחרה שלה ....גם אם זה לא מוצא חן בעיניה .

גם בעיני לא מוצא חן שהיא לא נחמדה (לפחות בפגישות הראשונות )

שטורקת לי הפון כשנישאלת שאלה בסיסית ורלוונטית לגבי מראה חיצוני

שמסתירה העובדה שנותנת שירותי מין ,ורק כאשר אתה בתוך "המלכודת "ורוצה מין מעלה מחיר .

ושמשקרת לגבי מצבה כאילו היא "בדגל אדום " זאת כדי להשאיר הלקוח כשחצי תאוותו בידו ,ולודאת שיחזור שוב .

למי שיודע להבחין בדקויות יבין שמדובר בגישה שלא מכבדת את הלקוח .שיטה ידועה ממדינות רחוקות של אנשים קרירים

אוהב רימינג ואנאל

30

מעריץ ישבניות, איש באמונתו יחיה, וברור שאתה יכול ללכת למקומות אחרים, אבל לדעתי אתה טועה בגדול!

קודם כל, כשאתה מתקשר, השיטה שלהם היא באמת לא לתת פרטים על הבנות ומה הן עושות, כי הן לא יודעות מי אתה, ואולי אתה מהמשטרה??

לגבי המין- זה באמת לא כלול במחיר הבסיסי, ולכן אתה לא יכול לחייב את הבחורה לדבר איתך על זה אם היא לא רוצה. היא צריכה לנהל את המו"מ על זה כשאתה נכנס איתה לחדר לקבל פרטים, מה מתאים לה ומה לא, וייתכן שמה שבחורה אחת שם עושה, השנייה לא עושה, וגם לא עם כל לקוח, ולא בכל סכום. רק לשם הדוגמא: אם מישהו לקוח קבוע שלה ובא אליה פעמיים בשבוע, שווה לה לעשות איתו דברים שאיתך לא שווה לה לעשות כי אתה לקוח חדש, והיא עוד לא יודעת כמה פעמים בשבוע תבוא אליה וכמה אתה נדיב בטיפים. היגיון כלכלי פשוט! שלא תבין לא נכון: גם אני לא אוהב את הבחורות שמנסות להוציא מלקוחות הרבה כסף, אבל בכל זאת אתה לא יכול לדרוש ממנה לגלות לך את כל מה שהיא עושה וגם לעשות איתך הכל כשאתה לקוח חדש שלה.

סקס טוב הוא מהות החיים!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”