כ שאלה למומחי המוצצות - דף 3 - סקס אדיר

שאלה למומחי המוצצות

21
לגבי מריה - שלושה ימים מנסה לקבוע - פעמיים דיברה איתי וביקשה "תיתקשר מחר" - קובעים שעה שנבר "בניחותה" ואז פשוט לא עונה. די נמאס לי לנסות. כנראה באמת מוצפת כרגע בטלפונים, ואת החדשים היא "מסננת".
shlom8

שאלה למומחי המוצצות

22

כן זה בדיוק ככה היא אומרת לך להתקשר בשעה מסויימת כדילקבוע ולבוא ואז אתה מבזבז את הזמן והיא לא עונה לא בזמן לא רחיי שעה ולא אחריי שעתיים ו ובכלל לא מגיבה

אז כמובן שכל החשק יוצא זה לא איזה פרויייקט על

שאלה למומחי המוצצות

27

הנה עוד מהמוצצות הטובות באמת הראויות לשבח (על סמך המלצות מהפורום וממקורות אחרים) :
- לא לפי סדר כרונולוגי -

• רותי הג'ינג'ית המשפריצה

• לין

• וירה (הבולעת) שנוי במחלוקת, מועמדת להדחה לכרגע..

• נטלי מפלורנטין
  • בר
  • נטלי בת 40 (בן יהודה לשעבר) מבוגרשוב - חברתה של אלכס.

המלצות על סמך חוות דעת עצמי, מניסיוני :

• איב הג'ינג'ית

• שרון מת"א (המלוכסנת)

• טלי מחלוצים 25 (לא ידוע לי אם הביצועים שלה
    השתפרו או ירדו מאז)

• דיאנה מבעל העקידה 45

• אלנה (הקונגרס 2 לשעבר) - Rolling75 חברי היקר והשובב יכול גם לומר את דעתו קריצה

• אורטל מבוגרשוב

יתווסף עוד בהמשך....
חברים, אנא הזרימו עוד חוות דעת רציניות.
בסוף היום, אחרי כל ההמלצות החמות של חברי הפורום, הם יתווספו לרשימה.

* נא להתייחס בבקשה לאיכות המציצה, הבליעה היא עניין שולי.

המוצצת שתקבל את רוב הקולות, תקבל פרס סוכריה על מקל בטעם תות אצבע למעלה

SEXHUNTER2011-08-01 16:02:02
Follow your instincts, not your horniness

שאלה למומחי המוצצות

28
אני קבוע של וירה וממליץ עליה בחום,אבל אם תשים לב כל אלה שדברו על המציצה של וירה התלהבו מזה שהיא "בולעת הכל"
לגבי המציצה עצמה לדעתי וירה אחת הממוצצות הגרועות,היא מוצצת עד טיפה אחרי הכובע ומערבת במציצה את שינייהאצבע למטה

אני מנסה לארגן לה שעורים פרטיים אצל ברקריצה

luciano2011-08-01 08:51:33
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

שאלה למומחי המוצצות

29
אני הייתי מוסיף את דנה מרחוב אל על בר"ג ואת ניקול מהר ציון 57

ואם אין לך בעיה עם קוקסינלית גם בינהן יש מוצצות מעולות
ובזונות רחוב את זו שעומדת בעליה לבסיס, אחד מהגרונות העמוקים שיש

לזיון פה מהיר וזול שולמית מהעץ בתל-ברוך

שאלה למומחי המוצצות

30
[QUOTE=SEXHUNTER]

אתה גדול!!!!! :)
כן אלנה מקסימה: גרון עמוק, גמירה בפה....כל כך חבל שהיא לא בולעת...אבל היא אוהבת שגומרים לה על החזה :)

<font ="apple-style-span"="" color="#ffffff">הנה עוד חלק מהמוצצות הטובות באמת הראויות לשבח (על סמך המלצות מהפורום וממקורות אחרים) :
<div style="text-align: right; "><font ="apple-style-span"="" color="#ffffff">                                              - לא לפי סדר כרונולוגי -

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">רותי הג'ינג'ית המשפריצה

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">לין

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">וירה (הבולעת) שנוי במחלוקת, מועמדת להדחה לכרגע..

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">נטלי מפלורנטין
  • <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">בר 
  • <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">נטלי בת 40 (בן יהודה לשעבר) מבוגרשוב - חברתה של אלכס.

<div dir="RTL">

<div dir="RTL"><font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">

<div dir="RTL"> 

<div dir="RTL"> <font ="apple-style-span"="" color="#ffffff">המלצות על סמך חוות דעת עצמי, מניסיוני :

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">איב הג'ינג'ית 

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">שרון מת"א (המלוכסנת)

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">טלי מחלוצים 25 (לא ידוע לי אם הביצועים שלה
    השתפרו או ירדו מאז)

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">דיאנה מבעל העקידה 45

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">אלנה (הקונגרס 2 לשעבר)  - Rolling75 חברי היקר והשובב יכול גם לומר את דעתו קריצה

• <font ="apple-style-span"="" color="#ffcc00">אורטל מבוגרשוב

<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt"><font ="apple-style-span"="" color="#0000ff"> 

<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt"><font ="apple-style-span"="" size="2" color="#66ff66">יתווסף עוד בהמשך....  
<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt"><font ="apple-style-span"="" color="#66ff66" size="2"><span ="apple-style-span"="" style="line-height: 13px;">חברים, אנא הזרימו עוד חוות דעת רציניות.</span>
<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt"><font ="apple-style-span"="" color="#66ff66" size="2"><span ="apple-style-span"="" style="line-height: 13px;"></span>
<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt"><span ="apple-style-span"="" style="line-height: 13px; "><font ="apple-style-span"="" size="1" color="#66ffff">המוצצת שתקבל את רוב הקולות, תקבל פרס סוכריה על מקל בטעם תות <font ="apple-style-span"="" size="2" style="color: rgb102, 255, 102; ">אצבע למעלה</span>
<div dir="RTL" style="margin-right:18.0pt">

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”