כ ילנה ויקי- עיסויים ברחוב הרואה 74 - דף 3 - סקס אדיר

ילנה ויקי- עיסויים ברחוב הרואה 74

24
לצערי הבחורה נהרסה
כנראה יותר מדי פרסום עבד אליה לשלילי
כבר לא משקיעה מנסה לחפף כמה שיותר מהר
קבעתי איתה שעה וחיכיתי לה בחוץ 30 דקות מסתבר הלכה לקניות
חבל מאד שהיא נהרסה כל כך מהר :(
200 מצלצלים ופחות מ 12 דקות הייתי פשוט הרגשתי מרומה

25
לא היא לא נהרסה, כי עכשיו חזרתי ממנה ולקחתי את המסלול של השעה ובסה"כ הייתי אצלה שעה ועשרים דקות.

אני חושב שהגזימו פה עם התיאורים עליה, היא ממש לא שמנה ואין לה כרס גדולה, יש בטן אבל בינונית מינוס והפיטמות שלה זה כמו 2 ונטילים ממש.

אני רק לא מבין איך אתם קיבלתם מציצה/זיון?! כשיצאתי מהמקלחת היא נורא התפעלה מהמראה החיצוני שלי וכל הזמן דיברה על זה ואמרה לי תודה על ההזדמנות שניתנה לה לעסות אחד עם גוף כמו שלי (הייתי אומר שהיא דיי נסחפה, אני מתאמן כבר כמה שנים אבל אני לא ענק) אבל למרות כל המחמאות לא קיבלתי ממנה מציצה ואפילו אצבעות היא לא נתנה לי להכניס! כשהתחלתי לשלוח לה אצבעות למטה (והיא הייתה עם תחתונים כל הזמן כמעט) היא אמרה לי שהיא לא אוהבת אצבעות ואפילו כששאלתי אם היא יכולה לרדת לי בתשלום נוסף אז היא אמרה:"לא לא אפילו לא בתשלום, אני לא עושה אנאלי ולא מציצה ולא סקס רגיל" מה שכן קיבלתי ממנה זה צרפתיות והיא נתנה לי לרדת לה וזהו

תסבירו לי משהו, כשאתם באים לאחת כזו אתם שותקים במהלך המסאז' ונותנים לאקסטרות לצאת ממנה לבד או שאתם מדברים איתה תוך כדי ומנסים לגרום לה להבין שזה מה שאתם רוצים ואז מקבלים את זה? או אולי להחמיא לה יותר היה עובד? או שאולי לנסות לדבר איתה כמו שאני מנסה להתחיל עם בחורה רגילה?

26
הכי חשוב לבוא נקי ומבושם (ככה אני תמיד מגיע לעיסוי)..

כמובן לתת לה מחמאות שהיא נראית טוב וכו...

לגעת וללטף ברכות ואלגנטיות .. ואם אתה מוצא חן בעינה .. אז הכימיה בינכם משחקת תפקיד..

והבחורה יותר ניפתחת וזורמת לדברים רציניים.. אני הגעתי איתה למציצה בלי ולנשיקות צרפתיות (כל זה בפגישה

הראשונה , והייתי אצלה רק פעם אחת)

היא לפחות רחצה אותך בסוף הטיפול ??

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

27
איי נכון... שכחתי את הקטע עם הליטופים העדינים זה גם עוזר באמת, מחמאות לא נתתי כי היא הייתה קצת קרה כזאת בהתחלה אז הנחתי שזה יבוא ממנה ולא עשיתי כלום, הייתה כימיה כי היא החמיאה לי הרבה ואני כניראה כמו איזה מפגר אומר לה תודה וזהו

היא לא רחצה אותי, היא הציעה את זה בעצמה או שאתה ביקשת? איך זה היה? אחרי שגמרתי היא אמרה:"מה כבר אתה רוצה לקום? חכה קצת תירגע..." והמשיכה לגעת בי.

אגב, בסוף מסתבר לי שאני מכיר אותה מאיפשהו דרך אמא שלי (כמובן שבלי קשר לעיסוק הזה) והיא למזלי לא זכרה אותי אז זה סוג של התגשמות כזאת כי ממה שאני זוכר גם פעם היא הייתה דיי מילפית, היא גרה בעיר שלי.

שמע הפיטמות שלה זה משהו, זה ממש מרגיש כמו בקבוק שתיה של תינוקים כזה.

DDDD42010-2-2 23:31:18

28
אני גם לקחתי את הטיפול של השעה ב 300 ש"ח (וגם אני הייתי שם משהו כמו שעה ו 20 .. כמוך אחי)

לא ביקשתי ממנה כלום .. המציצה באה מרצונה (והאמת הופתעתי)..

בסוף הטיפול היא אמרה לי בוא לאמבטיה אני אסבן אותך ויעזור לך להוריד את השמן ..

היא סיבנה את כל גופי (וגם את חבריקו ) ופשוט קליחה אותי.

אני מאמין שאם הייתי מתמיד ומבקר אותה מאז הפעם הקודמת , עוד פעם או פעמיים.

אין לי ספק שהייתי נותן לה בראש!
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

30

שלום לכולם,

הבחורה מפרסמת ביד 2 וגם באתר זה...

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&Adverti seID=3306

התמונות אמתיות ,אבל קצת משקרות. היא שמנמנה ופנים לא כ"כ נאות, והיא לא נראת בת 35...לפחות 40. אבל,(וזה אבל גדול...)מאוד סמפטית לא תקתקנית המון סבלנות וכמו שאמרה לי " אני כאן שלך יהיה טוב ותחזור..."

• היא כן מממשת פנטזיות ללא תוספת מחיר.

• אין אקסטרות והיא מבקשת שלא תלחץ עליה בנושא.

• יש חניה ומקום דיי דיסקרטי.

• אם באת כמה דקות מוקדם יותר תראה את הלקוח יוצא.(הרחוב הוא ללא מוצא).

• יש מצב לנשיקות....וחירמונים הדדים.

יש מצב שאחזור....

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”