כ גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת - דף 3 - סקס אדיר

גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת

21
בהמשך לדיון שמתנהל פה ובלי קשר לאנג'לינה באופן ספציפי,
אני הולך להביע פה דעה לא שגרתית, דעה שהיא ההיפך מהמוסכמה החברתית.
לחלק מהאנשים יהיה קשה לעכל את זה, ואולי זאת הדעה שלי בשביל לחיות בשקט עם המצפון שלי אבל אני באמת מאמין בזה.
לדעתי זונה זה עיסוק ככל המקצועות. הזונה נותנת שירות ללקוח תמורת תשלום. אנחנו משלמים לזונה בשביל הזמן שלה ובשביל הכישרון שלה. בעיני אין שום הבדל בין זה לבין רופא, מכונאי, רואה חשבון, נגר או כל עיסוק אחר.
אני לא מנסה לשכנע או להיכנס לוויכוחים, אז תחסכו לי, רק מביע את דעתי.
עכשיו בטח תשאלו אותי אם היתה לי בת אם הייתי מסכים שהיא תהיה זונה, אז תשובתי היא שאם היא רוצה את זה והיא טובה בזה וזה עושה אותה מאושרת אז כן.

נ.ב.
הדעה שלי באה לידי ביטוי ביחס שלי לכל זונה שאני מבלה איתה וכתוצאה מכך נפילות זה דבר מאוד נדיר אצלי.

maxmax2010-2-7 23:19:24
אז אגמור בשיר מזמור

22
אחים שלו גברים - אם היית מסוגל להתמודד עם הטיעונים שהעליתי - הייתי מצדיע לך.
מכיוון שאתה יודע שאני צודק בכל מילה שאמרתי ואתה לא מסוגל לסתור את טיעוניי אתה מסיים את הויכוח ב"אתה לא שווה התייחסות". אפילו ילד בגן היה מנסה לענות ולהגן על טיעוניו ולא היה מגיב כפי שאתה הגבת.

מקסמקס -אם מקצוע הזנות הוא כמו כל המקצועות...האם היית ממליץ לאחותך או לבת שלך להיות זונה? איך תגיב אם הבת שלך תבוא אליך יום אחד ותאמר לך...אבא אני עובדת בזנות ואני גם מככבת בפורום של סקס אדיר?
"אין שום הבדל בין זונה ורופא"? תגיד לי מקס מקס אתה שפוי? לקחת את הכדורים היום? מבחינתך אם הבת שלך תהיה רופאה או זונה זה היינו הך?

חם כמו מדורה2010-2-7 23:24:35

23
חם כמו מדורה,
אני כבר עניתי על השאלה שלך עוד לפני ששאלת אותה ואתה אפילו לא טרחת לקרוא עד הסוף.
ממילא אני גם לא מתכוון להיכנס כאן לוויכוחים.
אני מבין ומקבל שלאנשים שונים יש דעות שונות, וזה עושה את העולם שלנו יותר מעניין.
חיה ותן לחיות.
אז אגמור בשיר מזמור

24
חם כמו מדורה
תאמין או לא, העולם מאד מורכב.
לאנשים יש רגשות מורכבים.

הבעיה היחידה שאין לך יכולת רגשית לתפוס מורכבות כזו, ולכן תגובותיך בפוסט הזה כל כך לא במקומן.

תשקיע את האנרגיות שלך במקום אחר.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

25
אחינו הליצן כשקוראים לנו קשקשן פעמיים יש לנו נטיה לא להיתיחס ברצינות לזה שקרא לנו כך.
אבל כדי שלא תחשוב שלא נתנו לך תשומי שמנו גם בולד בהודעה כדי להביע הזדהות עם הכעס שלך.

בכל מקרה מה שניסינו להגיד (לא לך אבל לאלה ששווים היתיחסות) זה שכל אדם הוא שונה מהאחרים ושמה שנראה לך חשוב בגיל 25 נראה לך שולי ולא חשוב בגיל 55 אם אתה לא מסוגל להכיל זאת אז חבל אבל זו לא בעיה שלנו.
אגב ילד בגן בו אני הייתי אם היו קוראים לו קשקשן פעמיים היה מיתיחס איליך קצת בפחות נימוס מאיתנו.

עכשיו דמיין את עצמך בן 50 הוריך עליהם השלום אינם במשחק יותר, אתה מבוסס ואכפת לך פחות מה החברה חושבת עליך ותתקדם מכאן ותפסיק להביא נימוקים של ילד בן 20+ שהחלב עוד לא יבש על שפתותיו.

הנימוקים שלך הם שזונה או שרלילה זה דבר בזוי ולכן שומר נפשו ירחק מהם, הנימוקים שלנו זה כל מקרה לגופו ושאנחנו לא פוסלים דבר מראש איכשהו הנימוקים שלנו נראים לנו קצת יותר בוגרים משלך אבל מה אנחנו כקשקשנים בעלי בעיות נפשיות מבינים מהחיים שלנו לעומת ליצן עצוב וכועס שכמוך.

[QUOTE=חם כמו מדורה]
אחים שלו גברים - אם היית מסוגל להתמודד עם הטיעונים שהעליתי - הייתי מצדיע לך.
מכיוון שאתה יודע שאני צודק בכל מילה שאמרתי ואתה לא מסוגל לסתור את טיעוניי אתה מסיים את הויכוח ב"אתה לא שווה התייחסות". אפילו ילד בגן היה מנסה לענות ולהגן על טיעוניו ולא היה מגיב כפי שאתה הגבת.

מקסמקס -אם מקצוע הזנות הוא כמו כל המקצועות...האם היית ממליץ לאחותך או לבת שלך להיות זונה? איך תגיב אם הבת שלך תבוא אליך יום אחד ותאמר לך...אבא אני עובדת בזנות ואני גם מככבת בפורום של סקס אדיר?
"אין שום הבדל בין זונה ורופא"? תגיד לי מקס מקס אתה שפוי? לקחת את הכדורים היום? מבחינתך אם הבת שלך תהיה רופאה או זונה זה היינו הך?

[/QUOTE]

26
[QUOTE=הולך בטל]
הבעיה היחידה שאין לך יכולת רגשית לתפוס
מורכבות כזו, ולכן תגובותיך בפוסט הזה כל כך לא במקומן.

[/QUOTE]

הולך בטל, אתה אל תספר לנו על יכולת רגשית אחרי שהעברת על טלי ביקורת בצורה כל כך פוגעת ובלי טיפת רגישות.
להעביר ביקורת זה טוב אבל צריך לזכור שבצד השני יש בן אדם ולהגיד את הדברים בצורה מכובדת.
טוב, אולי למדת מזה משהו...

maxmax2010-2-7 23:50:10
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”