כ דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום - דף 3 - סקס אדיר

דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום

21

עמית כתב:

ההגדרה של טרולינג במונחי האינטרנט:
שליחת מאמר בקבוצת דיון המכיל טעות ומיועד לעודד מאמר המשך המציין את הטעות

ולכן ההגדרה כנראה לא קלעה לכוונה של "לחי חזקה" .....

מתוך הויקיפדיה באנגלית :

(Troll (Internet

From Wikipedia, the free encyclopedia

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room or blog, with the primary intent of provoking other users into an emotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

ומתוך הויקיפדיה בעברית :

טרול (אינטרנט)

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

בסלנג האינטרנט, טרול הוא משתתף בפורום באינטרנט (או בצ'אט), שכל מטרתו היא להזיק באמצעות שיבוש מהלך הדיון בו.

הטרול מסב נזק באמצעות כתיבת הודעות הפוגעות במשתתפים אחרים, הפרת כללי ההתנהגות בפורום, שלהוב (Flaming), התחזות לאחר וכדומה. כמו כן, חלק מהטרולים משתמשים בשיטות של האקרים, כגון גניבת זהויות, וכדומה.

כלומר, לא מדובר במאמר שהוא בהכרח "טעות" אלא בכל מאמר שהוא מתלהם inflammatory או מתסיס, במטרה ל"הצית" מגיבים אחרים.
וזו היתה כוונתי בפוסט המקורי שלי. I rest my case your honor !

שבת שלום,

לחי חזקה

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום

22

Nimrod_M כתב:

זה כבר לא רק מקום לספק אינפורמציה, זה סוג של ככר העיר למפגשים - משיק לפורמים חברתיים אחרים.

וכמו שנאמר בסוף כל "פורטל יש בורדל"....

נכון מאוד ומנוסח יפה, בפרט הסיפא.

בפורומים אחרים שבהם אני משתתף (מקצועיים בעיקר), קיימת הפרדה מאוד ברורה בין הפורומים המרכזיים עם הגדרות מאוד ברורות, כפי שהפורומים מוגדרים אף כאן, והם מיועדים לפוסטים עם מידע תכל'ס בלבד.

בנוסף, ישנו פורום אחד נוסף, המכונה Cafe, שבו ניתן להעלות כמעט כל נושא והוא בדיוק נועד לספק את הצורך של "כיכר העיר למפגשים".

שבת שלום,

לחי חזקה

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”