כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 3 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

22
הדגימה שלי אתמול הייתה עם "ליזה", רוסיה בלונדינית רזה.
אספתי אותה על יד הקיוסק ברחוב המלאכה.
ליקוק ביצים פנטאסטי, התעניינה כל רגע אם העבודה שהיא מבצעת היא לרוחי (פלוס גדול), וגמירה בפה.
מיוזמתה גם דאגה שהרכב יישאר נקי מ"הפתעות".

טוענת שפעם עבדה במתחם הבורסה.

23
מוסלי אני יודע על מי אתה מדבר, יחסית הרבה זמן כבר היא נמצאת בחולון...
מעולם לא בדקתי אותה כי היא לא כמו שאני אוהב, היא ללבנה בלי חזה, ואם אני לא טועה היא צבעה עכשיו לחום בהיר את השיער (במקור יותר בלונדינית), פנים רזות, נמוכה.

אני לא יודע לגבי הבחורה שהוזכרה כמה הודעות מעלי עם מיני ושיער שחור ליד השופרסל, אבל בחמישי חיפשתי את הבחורה שעקרב 69 תיאר (ליד איזשהי כיכר עם נהג מונית שמשגיח) ולא מצאתי, אולי כי באתי ב1 בלילה.

מה שכן, שמתי לב שיש חדשה מהבורסה שעברה לחולון, אני אתן תיאור ומי שראה אותה כבר יכיר...

בת 40 בערך, נראית רוסיה אבל היא ישראלית, רזה אבל לא נרקומנית, עובדת בד"כ רק בסופ"ש , פאה של שיער כתום (כמו שצובעים את השיער) עד לכתפיים, חזה קטן, בד"כ עם מיני.
בחולון היא היתה 20 מטר מהסנוקר רק לכיוון הכיכר של הבאולינג.
בבורסה היא היתה עובדת באחד משני המקומות:
או ברחוב שיש בו פיפ שואו ומכונים (אני מתכוון לרחוב שניתן "לעקוף" ע"י פניה ימינה לכביש עוקף בתחילתו)
או בהמשך של אותו רחוב אם פונים שמאלה אז מגיעים לכיכר (יש שם מועדון של מבוגרים, נראה לי "התאטרון") ושם בכיכר היא היתה עם עוד כמה...

יחסית בבורסה היא היתה מבוקשת, היא צרה ולא נרקומנית, אבל מעבר לזה אני לא מוצא בה הרבה פלוסים...

24

אהלן וסהלן,

לפני שעה חזרתי מאזה"ת בחולון.. דיי שומם המקום האמת.

הגעתי לרחוב הבנאי.. (ליד הרמזורים).. עמדה שם מבוגרת רוסיה בת 50+

אני שואל אותה כמה זה?.. היא אומרת לי 50 שקל מציצה וזיון..

היה רק כסף גדול (הכל בשטרות של 200, ו2 שטרות של 20).. אני שואל אותה 40 שקל מתאים ?

אז היא אומרת לי מה זה שוק.. אמרתי לה רוצה גם סיגריה.. היא אומרת בסדר תביא גם 2 סיגריות.

בסוף היא זרמה איתי תמורת 40 שקל + 2 סיגריות מלברו אדום.

היא גבוהה כ 1.73 , שיער שחור אסוף (לא שאלתי מה השם).. לבשה שימלה אפורה ומתחת גרביונים שחורים.

אין יותר סליזי מלזיין זקנה באוטו ב 40 שקל ולקרוע לה ת'צורה!!

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

26
[QUOTE=maxmax]חולה כוס,
אם 40 שקל ושתי סיגריות זה חמישים שקל אז פעם הבאה תסגור איתה על עשר סיגריות.
ותגיד, אתה מוכר את האוטו?
[/QUOTE]

לא כדאי לך לקנות את האוטו שלי.. כל הריפודים מלאים בכתמים של שפיך..

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

28

[QUOTE=גבינט]
אני לא יודע לגבי הבחורה שהוזכרה כמה הודעות מעלי עם מיני ושיער שחור ליד השופרסל, אבל בחמישי חיפשתי את הבחורה שעקרב 69 תיאר (ליד איזשהי כיכר עם נהג מונית שמשגיח) ולא מצאתי, אולי כי באתי ב1 בלילה.
[/QUOTE]

לגבי הבחורה עם הנהג מונית אתה צריך להגיע בשעות יותר מוקדמת...

היא בדרך כלל מסיימת לאזור 12 לפעמים קצת לפני...

אני הייתי דוגם את הבחורה הקודמת שהייתה..היא היתה עושה אחלה של מציצה...

30
תשמע אני מעולם לא מרשה לעצמי לזיין את זונות הרחוב אפילו עם קנדום, זה נורא מפחיד אותי, ובינינו- רובן מכורות לסמים, כך שהסבירות לHIV גבוהה.
מה שכן לתת להם בפה אני מוכן . לכן מה שאני אוהב זה להוריד את המושב הקדמי ואז לשכב, כשהבחורה מתכופפת מהמושב שלה כשהתחת שלה מורם. אני מתעקש שיורידו תחתון או יפשילו אותו כך שבזמן שאני מקבל מיצצה אני תוקע לה אצבע בתוסיק ואם היא מתנגדת אז מפליק לה, ככה אני אוהב. האמת היא שיש עוד סיבה וזה להיות בסטנדביי להתקפלות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”