כ סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות - דף 3 - סקס אדיר

סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות

21
הייתי אצל סנדרה השבוע ואני ממליץ בחום.
קבענו בערך שעתיים מראש בטלפון והפנתה לחדר להשכרה בבת ים היא מחכה בבית קפה קרוב עד שתגיע ותרים אליה טלפון כשאתה באיזור ואז פוגשת אותך בכניסה.
מתגלה לפני בחורה יפה עם גוף יפה, חזה עומד וטבעי - התמונות אמיתיות אולם לדעתי עברו ריטוש קל באיזור הישבן שהאמת במציאות הרבה יותר סקסי מאחר ויש קצת מה לתפוס....
התחלנו במקלחת משותפת שבה כבר עמד לי כמו טיל כשהיא משחקת מלטפת ומסבנת את הקטן ולאחר מכן מבקשת שאסבן את גבה ואת הישבן שלה...מגרה בטירוף!!
משם עברנו למיטה - החלה במציצה חשופה ברמה בינונית של כמה דקות, הפסקתי אותה כי כבר הייתי חרמן אש מהמקלחת והמשחקים,(הבחורה גם מריחה טוב וחלקה בכל הגוף) והתחלתי לפמפם במיסיונרית עד לגמירה המיוחלת שהגיעה מהר מאוד.
לאחר מכן נכנסנו למקלחת שניה - קצת מסאז מצידה ואז החלפנו תפקידים והענקתי לה מסאז שחירמן אותה מאוד, התחלתי להרגי אותה מתפתלת ונהיית רטובה וזה כמובן חירמן אותי ומהר מאוד העמידה לי אותו שוב עם מציצה נוספת (הפעם עם חליפה) התחלתי לזיין אותה בדוגי חזק של כ - 10 דקות כשהיא צועקת וגומרת ואני כבר מזיע מהאינטנסיביות של הזיון - כבר לא קל לגמור פעמיים בזמן כ"כ קצר... בסופו של דמר גמרתי חזק ונשכבנו על המיטה מתנשפים.
התחלנו לדבר ואמרה לי שלא מקבלת רוסים מאחר והיא חזק בקהילה הרוסית פה בארץ ולא רוצה להיתקל במקרה באבא או אח של אחת החברות שלה...ולכן כשמתקשרים אליה היא תשאל אותכם אם אתם דוברים רוסית, אם תגידו שלא הדרך לגן עדן פתוחה בפניכם, במקרה שכן אז תבקש מחיר מופקע כדי שלא תגיעו.

לסיכום מומלץ - ציון 8 שלי.

אוהב טבעי

23
אחרי חיפושים רבים על כאלה טובות באיזור בת ים חולון ראיתי את סנדרה ,
אז אני חייב לציין שהיא מדהימה !
אז זה הלך ככה :
התקשרתי בסביבות 12:00 בבוקר והיא ענתה דיי מהר ואמרה שהיא במספרה לשעה בערך ושאני אתקשר אחרי ,
התקשרתי אחרי והסבירה מה היא עושה ומה לא , אז ככה :
היא לא נפגשת עם רוסים מאותה טענה שנרשמה קצת למעלה ולא עושה חריגים !
אנאלי עושה לפי מה שהבנתי (היא לא התנגדה שאגע שם אבל לא רציתי במיוחד)

אז לתיאור של מה שקרה :
הגעתי לרחוב והתקשרתי לפי בקשתה כמה דקות לפני והודיעה לי שהיא כבר בחדר ושהכנס
עד שמצאתי את הבית זה סיפור אחר אבל כשנכנסתי ראיתי מישהי קצת יותר גבוהה ממני שנראית דיי טוב ,
נכנסנו לחדר ומכיוון שאני נראה צעיר ולא הבאתי תעודת זהות היא החליטה שבמקום שעה אז 40 דקות.
נכנסנו למקלחת ביחד וכתוצאה מהליטופים חבריקו נעמד כמו חייל והיא נדהמה שכזה מהר יש תגובה
הסתבנו ונגענו אחד בשניה ואחרי מקלחת מרעננת מעוד התנגבנו ואמרה לי לשכב על המיטה
כמובן אחרי שנגעה ליטפה והכל שמה גומי ועשתה עבודת קודש במציצה והיא לאט לאט הבינה שגם אני רוצה לפנק
אז עברנו ל69 נשארנו בתנוחה הזו אני חושב 10 דקות ואז היא זזה והסתובבה לדוגי ואחרי כמה דקות לתנוחה המיסיונרית
אז התקשתי בתנוחה אבל הסתדרנו ואחרי כמה דקות החלטתי לרדת לה ולא הפסקתי במשך 10 - 15 דקות עד שגמרה
אין ספק שהתלהבה ממני כי היא הוסיפה ואמרה שהיא חיכתה לגמירה כל היום
היא אמרה שיש עוד כמה דקות ושכדאי שגם אני אגמור ניסתה למצוץ ניסתה לעשות לי ביד עם איזה ג'ל ולא עזר
נגמר כשהיא מלטפת ונשכבת לי על החזה ומנשקת את הגוף שרק עשה את החוויה למדהימה יותר.
בסופו של עניין לא גמרתי אבל יצאתי עם חוויה נהדרת עם טעם של עוד ואמרה שאני חייב לה.
בסופו של דבר נכנסנו להתקלח ונפרדנו בנשיקה קטנה.

יצאתי כאילו זכיתי בלוטו ואין ספק שאני הולך לשם שוב בסוף שבוע או בשבוע הבא.

ציונים :
מראה : 9.0
לדעתי היא מאוד נשית ויפה לא מלאה ולא רזה
היא יפיפיה אמיתית החיסרון היחיד שאני אוהב נשים עם שיער ארוך .
חזה : 9.5
חזה יפיפה ואמיתי ללא סילקון כיף לגעת בו והוא בול בגודל המתאים .
כוס : 10
ממש כיפי חם ויחסית צר אהבתי כל רגע להיות בו , כיף ללקק וכיף לחדור פשוט כיף !
מציצה : 9.0
למרות שהיה מקונדם היא מושקע וכיפי אין ספק שהדדיות הייתה פה.
זיון : 9.9
למרות שלא ביליתי בזיון הרבה כי הזמן היה מוקצב ולא הייתי בקיע בתנוחות שיותר כל לחדור בהן
הוא היה מושקע וכיפי והיא הצליחה לגרות אותי.
בכללי : למרות שהזמן היה מוקצה היה נהדר ולמרות של גמרתי אני אחזור שוב לגמור את המלאכה.
בסופו של דבר שולם 350 כולל החדר.

רוצו מהר ואל תביטו לאחור היא מדהימה ! חיוך

24
דיווח ראשון על ההתנסות הראשונה שלי עם בחורה עובדת.

אני כבר שנים משתעשע עם הרעיון, ואחרי חודש-חודשיים של צפייה שקטה בפורום - החלטתי לאזור אומץ ולחוות על בשרי.
התקשרתי לסדנרה בבוקר, וקבענו להפגש כמה שעות מאוחר יותר. נפגשנו במלונית קטנה ומעופשת בבת ים. נכנסתי פנימה, בעלת המלונית בקשה ממני לחכות רגע (בשניה הראשונה חששתי שהיא האחת...) ואז סנדרה הגיעה.
בחורה רוסיה, נאה מאוד למראה, גובה בערך 1.75, עיניים עמוקות ויפות. בהחלט הבחורה מהתמונות, והאמת שבמציאות היא נראית יותר טוב מבתמונות.

נכנסים לחדר, מחליפים שטרות - ואחרי רחרוח קל במסווה של חיבוק, סנדרה מזהה שהתקלחתי טרם הגיעותי ומחליטה לדלג על המקלחת. בשלב הזה, אני חייב להודות, כולי ציפייה, התרגשות, קצת פחד ובעיקר זקפה קשה, זקפת-ציפיה.
סנדרה פושטת שמלתה בתנועה מהירה ומתחילה להפשיט גם אותי. אין מה להגיד, הבחורה בורכה בגוף מהאגדות. אומנם דוגמנית היא לא, אבל יש לה גוף נשי, שופע וסקסי. חזה גדול, טבעי ורך - ועור חלק ונעים.
קצת ליטופים ונשיקות ודיי מהר, מהר מדי לטמעי, היא יורדת אל בין חלצי. באמת אחת המציצות החזקות, במיומנות הראויה לבעלת מקצוע עתירת ניסיון. לאחר 10 דקות של הרפייה אורלית היא נשכבת עלי ואני מתחיל לחדור לתוכה.

לצערי, מכאן החוויה החלה להתדרדר במהירות.
התחלתי, כדרכי בקודש, בחדירה איטית ועדינה - ואף על פי כמה גניחות מאולצות והערות על כמה קשה וגדולה גבריותי - היה לי ברור שהיא במקום אחר עכשיו.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא נאיבי דיו בכדי לצפות להנאה אמיתית, בכל זאת גם אם אני הייתי צריך לשכב כל יום עם 10 בחורות לא הייתי נהנה, אבל לדעתי בחורה עובדת נמדדת ראשית כל ביכולות המשחק שלה, בכמה היא מסוגלת לתת לך את האשליה הנכספת.
וכאן חברים, הנפילה היתה גדולה. 20 דקות של סקס בינוני עד גרוע (מספיק בשביל שמחשבתי תנדוד להתעסקות סתמית בפגמים קטנים). גרוע רק מפני תחושת מונוטוניות מנומנמת שעטפה את שנינו.
שני אנשים שעושים את התנועות מבלי באמת להיות ולהרגיש, תו"כ גניחות במבטא רוסי וחמימות ממכרת בין הרגלים.
למרות השעמום גמרתי בעוז (בכל אופן גוף נשי, שופע וסקסי גוהר מעלי...).

מקלחת קצרה בחור טחוב, בעודי שומע את אותו הנאום שקיבלתי בבוקר מועבר ללקוח אחר בטלפון בדיוק יוצא מן הכלל - וכל מה שעובר לי בראש זה "ברח מכאן !".
לבטים קשים, אבל בסופו של דבר אני מחליט שאם כבר גררתי את עצמי לכאן - בוא ניתן לזה סיכוי.
כמה דקות אחרי, אני מוצא את עצמי בשידור חוזר של אותה חוויה מנומנמת. בשלב הזה לא יכולתי יותר. הפסקתי באמצע, אמרתי תודה, הלכתי ולא אחזור.

לסיכום, בחורה מדהימה - אבל לא הצלחתי להתחבר. והאמת שאין לי מספיק ניסיון בשביל להגיד אם זו היא או אני.
כרגע אין לי חשק מיוחד לחזור לשירותיהן של נשים עובדות. אבל מהכרות עם עצמי, הטבע הבוגדני שלי יביא אותי לשירותיהן, אפילו אם רק בכדי לא להסתכן בלפגוע בבת-זוג בגלל סקס שיותר קשה להסתיר.
אז אולי בעוד כמה דיווחים, אני אוכל להסתכל לאחור והחליט.

25
שלום לכולם אני חדש כאן, אבל בעסק כבר מיגיל 18 (9 שנים) ואני חייב לציין שסנדרה היית האחת והיחידה, משהוא שלא ניתקלתי בו בעבר גם במחיריםקצת יותר יקרים.

זה מתחיל מהיחס הטוב העדין והשובבי שלה עם כל מני מילות חימום וניגמר במליון נשיקות פרידה מתוקות שקשה לשכוח וכל שכן שקשה שלא לחזור בשבילם שוב.

אז כמו שכבר בטח הבנתם נהנתי בטרוף וממה אתם שואלים אז ככה:

העור כייפי למגעה, השדיים עסיסיות נעימות ודורשות ליקוק ועיסוי, הכוס מזמין מציצה, הנקיות שלה מזמינה ליקוק בכל הגוף, הריח הנעים שיש בחדר (לכל הלא מעשנים שבנינו) האוירה וההרגשה שהיא נותנת, הפינוק המדהים.

ומשהוא שלא פחות חשוב זה הכנות היא לא מחפשת את טובת הכסף אלה את טובתו של הלקוח.

במקרה שלי פשוט היא ראתה שאין סיכוי לפעם שניה אז היא אמרה שנעשה פחות זמן בפחות כסף אפילו שיכלה להרוויח יותר כי בסה"כ זה מה שקבענו בכל מקרה שווה לנסות ומי שלא הולך פשוט מפסיד........................

26
היום ביקרתי את סנדרה מבת ים .

אין לי סיבה לחזור על מה שאמרו קודמי מלפני שנתיים ושלוש - גם אני מצטרף לחוויותיהם מסנדרה, והפרטים נכונים גם כיום.

תמצית טכנית : לסנדרה עבודת יום, ואת הארוח היא מקיימת בימי ראשון , שלישי וששי - כפי שמופיע במענה הקולי שלה.

המחיר לשעה הוא 470 - משמועה, אני לקחתי את השרות של חצי שעה ב- 300 ש"ח.

תמצית האדם : סנדרה היא אשה צעירה, יפה בפנים ובגוף ללא פשרות, עם אישיות חיובית ותקשורתית, ישראלית מרקע רוסי. מלאת ביטחון עצמי , מעניינת ומקסימה.

תבלו, מלומברוזו

27
נשמעת ונראת עסקה טובה לכל הדעות Beer

שמתי לב למברוזו שבדיווחים שלך, אין תוכן אתה מתאר בכלליות את הסיטואציה
אבל דברים בסיסים אתה לא מציין או משמיט, אשמח לדעת האם זה בכוונה
או שאינך אדם המרבה במילים,
מכיון שאתה אדם בעל ידע, הדיווחים שלך יכולים להיות יותר בצורה של עזר והכוונה
לחברי הפורום,

koky123452013-12-16 07:40:21

29
לפני שהלכתי לסנדרה קראתי את הפוסטים של קודמי הנכבדים.
כל מה שאמרו התאים גם לעובדות היבשות וגם להתרשמות שלי מהבחורה המתוקה הזאת, ומהשרות שהיא נותנת.
כאשר אני פותח פוסט אני כמובן מחוייב לתת את הפרטים האלו. גם אז הסגנון שלי הוא יבשושי משהו, בוודאי בהשוואה לכותבים מענגים כמו הפרופסור ואחרים.

כדי לא להשאיר את הדף חלק, אציין שאת הגוף של סנדרה אני מתאר כמפואר, ואת האישיות שלה כמאירה, ואת השרות שלה כמענג.

לכתוב בפוסט איפה ואיך היא ליקקה אותי ואני אותה, באיזו תנוחות חדרתי ובאיזו גמרתי פחות מתאים לי. אני מניח שהרבה מהמכניקה הנעימה הזו הוא גם אינדיוידואלי לכל מפגש בין הגבר לבחורה.

בכל אופן, על כל שאלה קונקרטית אשמח להשיב בפרטי.

בוקר טוב וחמים, מלומברוזו
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”