ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!
26ראיתי שעכשיו היא שינתה את שמה לואלרי ב 2 הפרסומים שלה ביד 2 והורידה את הזמן ל 45 דקות באותו מחיר של 200 שקל במקום שעה קודם לכן , כמו כן היא לא עונה לחסוי כמו שהיא כותבת במודעות שלה
27המראה שלה מעולה! בלונדינית (צבועה), גבוהה, גוף טוב מאוד, ושפתיים מדהימות, טוסיק עסיסי (רק דרך בגדים) וחזה מרשים (מעולם לא התפשטה)
היחס שהיא נותנת וההשקעה מדהימים! היא אישה וליידי!
היא עובדת בדירה שלה - לכן חשוב לשמור על פרטיותה. אזור שקט ודיסקרטי בפתח תקוה. אין אקסטרות! אני הייתי אצלה 50 פעמים לפחות. לא מתפשטת ולא מוכנה לעשות כלום מעבר למה שמצהירה (עיסוי פלוס פלוס)
המחיר הוא 200 ש"ח לשעה אלא אם מתקלחים לפני אחרי ואז הזמן הוא שעה כולל הכל
כפי שרשום מעלי היא משתמשת בשם ואלרי. למרות שיש לה גם שם ישראלי (רשום על כל התעודות שלה על הקיר). אני קבוע שלה. כבר שנה בערך. בפתח תקוה. כמעט כל מה שרשום כאן נכון!
לטעמי ולדעתי היא מומלץ בחום למי שמחפש מסאז' כמעט מקצועי (היא מדופלמת, אבל בגלל היותה ליידי בכל מובן המילה - העיסוי חלש במקצת). יש בונוס נחמד מאוד בסוף (יש לה מיטה חשמלית מתכוננת - שוס). כדאי שתתייחסו אליה יפה - היא מתוקה מאוד ואני מפחד שיקלקלו אותה.
תשמרו עליה - שיהיה לי להיכן להמשיך ולהגיע...
היחס שהיא נותנת וההשקעה מדהימים! היא אישה וליידי!
היא עובדת בדירה שלה - לכן חשוב לשמור על פרטיותה. אזור שקט ודיסקרטי בפתח תקוה. אין אקסטרות! אני הייתי אצלה 50 פעמים לפחות. לא מתפשטת ולא מוכנה לעשות כלום מעבר למה שמצהירה (עיסוי פלוס פלוס)
המחיר הוא 200 ש"ח לשעה אלא אם מתקלחים לפני אחרי ואז הזמן הוא שעה כולל הכל
כפי שרשום מעלי היא משתמשת בשם ואלרי. למרות שיש לה גם שם ישראלי (רשום על כל התעודות שלה על הקיר). אני קבוע שלה. כבר שנה בערך. בפתח תקוה. כמעט כל מה שרשום כאן נכון!
לטעמי ולדעתי היא מומלץ בחום למי שמחפש מסאז' כמעט מקצועי (היא מדופלמת, אבל בגלל היותה ליידי בכל מובן המילה - העיסוי חלש במקצת). יש בונוס נחמד מאוד בסוף (יש לה מיטה חשמלית מתכוננת - שוס). כדאי שתתייחסו אליה יפה - היא מתוקה מאוד ואני מפחד שיקלקלו אותה.
תשמרו עליה - שיהיה לי להיכן להמשיך ולהגיע...

28היי
הייתי אצל הבחורה, באמת נראית טוב, יש לה בת בת 17......לא יאמן
נראית כמו אחותה.
העיסוי שלה די טוב ואפילו בשלב מסויים נתנה לגעת מעל ומתחת לבגדים,
הבעיה שלא ממש ארוטי, מרגיש די מכני ויש כאלו שנראות
הרבה פחות טוב ועושות עיסוי הרבה יותר מחרמן.
חבל כי באמת חמודה ואכפתית, אבל עיסוי לא יותר מבסדר.
הייתי אצל הבחורה, באמת נראית טוב, יש לה בת בת 17......לא יאמן
נראית כמו אחותה.
העיסוי שלה די טוב ואפילו בשלב מסויים נתנה לגעת מעל ומתחת לבגדים,
הבעיה שלא ממש ארוטי, מרגיש די מכני ויש כאלו שנראות
הרבה פחות טוב ועושות עיסוי הרבה יותר מחרמן.
חבל כי באמת חמודה ואכפתית, אבל עיסוי לא יותר מבסדר.
מוטי2
29מישהו היה אצלה לאחרונה ויכול לדווח ? ראיתי שהפרסום שלה ביד 2 נעלם ....
30הייתי אצלה שבוע שעבר.
עדיין נראית טוב, מאוד. אכן יש לה בת. כיתה י,א. הסתובבה בסלון בגופיה לבנה... מהממת.
העיסוי שלה יותר מטוב. וכן, נותנת לגעת מעל ומתחת לבגדים, רק שממש לא מתלהבת מזה (כנראה שמעדיפה שלא נעשה זאת)
ההרפיה כלולה, ולא צריך לבקש, זה מגיע בסוף ... נעשתה קצת מכנית לאחרונה. כאילו בלי חשק. אולי עובר אליה משהו...
בחורה / אישה מאוד חמודה, יפה ואכפתית. חבל שלא זורמת קצת יותר, לא לאקסטרות - זה ממש אין, אלא להרפיה אירוטית מחרמנת.
ההרפיה כלולה, ולא צריך לבקש, זה מגיע בסוף ... נעשתה קצת מכנית לאחרונה. כאילו בלי חשק. אולי עובר אליה משהו...
בחורה / אישה מאוד חמודה, יפה ואכפתית. חבל שלא זורמת קצת יותר, לא לאקסטרות - זה ממש אין, אלא להרפיה אירוטית מחרמנת.
אני אמשיך להגיע