כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 21 על ידי רימינג מעשי [QUOTE=gunner]מתלקחת? יענו היא חמה אש? כל דבר "קטן" (ויסלח לי החוואי, אני לא מכיר אותו), מדליק אותה?[/QUOTE] מתלקחת ביחד ( מעניין עם מי)ומתפרקת בספיניקים יען כי חרמנית רצח.להלן תרגום בגוף הסרט.spink18 up, 14 downsomeone who is horrny beyond reasoni am so spink i just want to have sex רימינג מעשי2011-12-25 20:39:37 ציטוט 25 דצמבר 2011, 20:39
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 22 על ידי gunner רימינג - לאור תיאורו את הישבן האדום לוהט, אתה לא חושב שהוא התכוון למעשה לספאנקינג? I fart in your general direction ציטוט 25 דצמבר 2011, 22:10
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 23 על ידי אחים שלו גברים מה פתאום ספאנקינג? כל מי שעשה ספינינג עם ביגוד לא מתאים חווה ישבן אדום ולוהט.... ציטוט 25 דצמבר 2011, 22:17
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 24 על ידי קישקשתא [QUOTE=סמבטיון] מסתבר ש- לחץ חברתי מתון עובדנא לשים לב לנוסח הודעת הפתיחה בשירשור החדשhttp://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=23388">http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=23388בלי יותר מדיי פנטזיות ובדיות [/QUOTE] קראתי את נוסח הודעת הפתיחה בשרשור החדש: "ויקטוריה מפנטזיה" לדעתי צריך להיות: "ויקטוריה מפנטזיה פוגשת את מר פנטזיה" כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 26 דצמבר 2011, 11:23
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 25 על ידי קישקשתא [QUOTE=החוואי]דרך אגב אנדריי גם אני די לא סובל רוסים ( טוב ברוב המקרים גם הרוסיות לא סובלות תרוסים) מת רק על הרוסיות .[/QUOTE] חוואי גזען ופתאטי: אתה מודע לכך שבלי רוסים לא היו גם רוסיות? (החסידה לא באמת מביאה את הרוסיות לעולם) כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 27 דצמבר 2011, 11:21
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 26 על ידי רימינג מעשי [QUOTE=קישקשתא]רימינג, יש מצב שגם החוואי לטנטי? [/QUOTE] הלטנטיות התחילה לעבוד שעות נוספות ציטוט 27 דצמבר 2011, 11:27
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 27 על ידי קישקשתא [QUOTE=rd06]אני מציע להחליף את השם "חוואי" ל- "ינשוף"http://www.youtube.com/watch?v=AivBh0YRGXE אני ממש לא מבין למה כל מי שמחמיא לכשרון הכתיבה שלך אתה קורא "אוהב ג..ים"לדעתי ,נכון להיום, אתה הכותב המוכשר ביותר בארץ בקטגוריית "מדע בידיוני" ו-"סיפורי סבתא" נ.ב:אגב "אוהב גברים" , יש מצב שבדימיונך בכל פעם שאתה כותב סיפור אתה רואה את עצמך בתפקיד הראשי תחת השמות ניקול/יאנה ושות' ?[/QUOTE] rd, אני איתך אבל אם כבר מחליפים שם, לא כדאי להחליף גם תמונה? כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 27 דצמבר 2011, 22:15
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 28 על ידי gunner החוואי מזכיר לי שישנם אנשים שיכולים לצחצח את שיניהם 24 שעות ביממה וזה לא יעזור. gunner2011-12-27 22:59:21 I fart in your general direction ציטוט 27 דצמבר 2011, 22:25
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 29 על ידי קישקשתא [QUOTE=החוואי] נפגשתי שוב עם נטלי הפעם במשרד שלי.מימשתי עוד פנטזיה קטנה .עשיתי אותה באנאלי חזק כמו שאני אוהב על השולחן על גבי הניירת . והחלק היותר טוב דמיינו את נטלי עם חולצה בלבד למען הזהירות. מוצמדת חזק חזק לכוון הקיר מזכוכית באחד המגדלים בקומה הגבוהה בת"א מוקפת בנוף מרהיב.מקבלת בתחת חזק חזק בשילוב ספינקים מאדימים. רק להזכר בטוסיק האדום הננעץ בחוזקה רבה מול הנוף המרהיב , אך איזה הרגשה. החוואי[/QUOTE] אתה מנקה חלונות בסנפלינג? מכאן שאבת את הרעיון? כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 27 דצמבר 2011, 23:13
כל מי שלא מאמין לחוואי, הוא או הומו, או קנאי. 30 על ידי קישקשתא החוואי משתמש פורום סקס XEX נמצא תחת פיקוח •¿ הצטרף / הצטרפה: 16/-06-/2010 מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 117 קישקשתא2011-12-28 08:21:36 כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 28 דצמבר 2011, 00:14