בבת ים לנה-ליבראלית ופרטית
22הרבה זמן שלא הייתי עם פרטית חדשה .
סה"כ התיאורים כאן די מדוייקים לגבי המראה והשירות .
לדבר אחד אף אחד כאן לא ממש התייחס ולדעתי הוא אחד החשובים אם לא האאא
איך הגוף שלה ?
טוב היא 170 בערך יש לה מבנה גוף קצת מוצקי כזה כמו של מתאבקת בטקמנדו אגב היא אמרה לי שבעברה זה מה שהיא עשתה אז תיזהרו לא לעצבן אותה :) .
חוץ מזה יש לה חזה נחמד בטן רופסת כמו שאמרו קודמי עם כרס של ממש .
תחת מכובד לא רזונת בכלל בפלג הגוף התחתון אז זה בעיה מבחינתי לפחות ופנים מאוד מיוחדות ויפות את זה חייבים לציין .
בקיצור אני לא בטוח שאני אחזור בטווח המחירים הזה ובהתחשב בעובדה שהתחת שלה גדול .
נחכה שתעשה קצת דיאטה ותתחיל לרוץ :)
23שלום לכולם.
מה קורה עם לנה? כבר כמה ימים שהטלפון נכנס למענה קולי.
יכול להיות שסגרו לנו עוד מקום?
גם ג'וליה נעלמה מבלי שוב.
מישהו מכיר אוקראינית ליברלית ופרטית בסגנון ג'וליה ולנה?
וחג שמח לכולם ולכולן
לפעמים גם צריך לדעת לגמור מהר
24מישהו יודע מה קורה עם לנה?
(המודעה הוסרה והטלפון כבוי). 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
25[QUOTE=קישקשתא]מישהו יודע מה קורה עם לנה?
(המודעה הוסרה והטלפון כבוי). 
[/QUOTE]

עושה דיאטה והתחילה לרוץ כדי להפגש עוד פעם עם gg1
26היא עוד תחזור ברגע שיגמרו לה המזומנים
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
27לנה חזרה!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
28התקשרתי לתניה, רציתי לבקר אותה אך משום מה טלפון לא זמין או שאף אחד לא עונה. החלטיתי לבקר לנה וזאת לאחר המלצות בפורום. נראה לי שזאת לא אותה לנה שדיברו אליה, להלן הדיווח.
הגעתי לבת ים גבול עם יפו לאחר תיאום מראש.
מקום דיסקרתי בבניין מגורים, בכניסה ליד מעלית ישנה מצלימה. דירה גדולה, נקיה וממוזגת.
לנה פגשה אותי עם חלוק שחור וחיוג . פנים חמודות, אפשר להגיד יפה, עם תספורת אופנתי.
עוד לא הספקתי לפתוח פה שאלה אם אני מדבר באנגלית, אמרתי שאני יכול לדבר איתה ברוסית, אם זה נוח לה. ברור שהיא הסכימה.
לא הציע קפה ולא מים למרות שבחוץ חם מאוד. שלחה אותי למקלחת והלכה לאשן סיגריה.
לאחר מקלחת חקתה לי בחדר שינה, על מיט לבושה באותו חלוק שפגשה אותי. החלנו במזמוזים ותוך כדי הורדתי לה חלוק וגיליתי שהגוף שלה בהבדל לפנים לא משהו. כן, אין מה לעשות, אני אוהב רזות עם בטן שטוחה ולא מה שהתגלה לי. אמרתי לעצמי חבל שלא רואים בנות בעירום לפני החלטה להיכנס, יגידו שאני מגזים אבל אני משלם כסף וכסף טןב עבור שירות ו״סחורה״ סליחה על ביטוי ומצפה לקבל משהו טוב וזה לא קרה. טוב אין מה לעשות אני כבר בפנים ורוצה או לא רוצה צריך להמשיך. ברור שלא אמרתי לה מילה.
החילה במציצה בלי, רגילה, לא היה עמוק. כאשר עברנו לסקס ניסיתי אנאלי אך לא הלך, אמרה שכואב לה וויתרתי. ביקתי ממנה לגמור בפה והיא הסכימה מהר. הלכתי למקלחת וכאשר יצאתי היא ישבה בסלון וראה סרט מצויר טום וג׳רי. התיישבתי לידה. רציתי לשתית, אמרה שאין מים יש רק קולה דייט, לא אוהב קולה ודייט במיוחד אך לא הייתה ברירה. סמתי לב שיש לנו עוד כרבע שעה אך לנה אמרה שאני צריך להתחיל להתלבש כזמן נגמר. לא התווכחתי איתה כי ככה לא רציתי אותה לסיבוב שני.
יצאתי מבואס והכל בגלל החרמנות, כשזיין עומד-שכל לא עובד.
ללינה מליונסקי יש גוף יותר יפה זה 150 ₪
גם אפשר להביא באותו סכום כ380 ₪ מורן מגן הורדים לשעבר שנראת הרבה יותר טוב.
לסיכום - אני לא חוזר בטוח.
הגעתי לבת ים גבול עם יפו לאחר תיאום מראש.
מקום דיסקרתי בבניין מגורים, בכניסה ליד מעלית ישנה מצלימה. דירה גדולה, נקיה וממוזגת.
לנה פגשה אותי עם חלוק שחור וחיוג . פנים חמודות, אפשר להגיד יפה, עם תספורת אופנתי.
עוד לא הספקתי לפתוח פה שאלה אם אני מדבר באנגלית, אמרתי שאני יכול לדבר איתה ברוסית, אם זה נוח לה. ברור שהיא הסכימה.
לא הציע קפה ולא מים למרות שבחוץ חם מאוד. שלחה אותי למקלחת והלכה לאשן סיגריה.
לאחר מקלחת חקתה לי בחדר שינה, על מיט לבושה באותו חלוק שפגשה אותי. החלנו במזמוזים ותוך כדי הורדתי לה חלוק וגיליתי שהגוף שלה בהבדל לפנים לא משהו. כן, אין מה לעשות, אני אוהב רזות עם בטן שטוחה ולא מה שהתגלה לי. אמרתי לעצמי חבל שלא רואים בנות בעירום לפני החלטה להיכנס, יגידו שאני מגזים אבל אני משלם כסף וכסף טןב עבור שירות ו״סחורה״ סליחה על ביטוי ומצפה לקבל משהו טוב וזה לא קרה. טוב אין מה לעשות אני כבר בפנים ורוצה או לא רוצה צריך להמשיך. ברור שלא אמרתי לה מילה.
החילה במציצה בלי, רגילה, לא היה עמוק. כאשר עברנו לסקס ניסיתי אנאלי אך לא הלך, אמרה שכואב לה וויתרתי. ביקתי ממנה לגמור בפה והיא הסכימה מהר. הלכתי למקלחת וכאשר יצאתי היא ישבה בסלון וראה סרט מצויר טום וג׳רי. התיישבתי לידה. רציתי לשתית, אמרה שאין מים יש רק קולה דייט, לא אוהב קולה ודייט במיוחד אך לא הייתה ברירה. סמתי לב שיש לנו עוד כרבע שעה אך לנה אמרה שאני צריך להתחיל להתלבש כזמן נגמר. לא התווכחתי איתה כי ככה לא רציתי אותה לסיבוב שני.
יצאתי מבואס והכל בגלל החרמנות, כשזיין עומד-שכל לא עובד.
ללינה מליונסקי יש גוף יותר יפה זה 150 ₪
גם אפשר להביא באותו סכום כ380 ₪ מורן מגן הורדים לשעבר שנראת הרבה יותר טוב.
לסיכום - אני לא חוזר בטוח.
29ביקרתי את העלמה אתמול.
סה" כ לדעתי לא מומלצת.
חזה קטן ונפול, בטן שמנמנה רופסת.
פנים נחמדות.
נחמדה מאוד, מדברת אנגלית וקצת עברית.
אין סיכוי לאנאלי גם לבעלי פצפון.
מציצה חשופה אבל לא טובה.
אבל הכי גרוע, הגיינה דנטאלית נמוכה ביותר..
ריך לא נעים מהפה, יש מצב שלא מצחצחת בין רימינג לנשיקות
עם הלקוח הבא בתור
30שלום חברים,דיווח ראשון שלי לאחר
הרבה זמן שאני פסיבי הגיע הזמן שאתחיל
לתרום.
אז ככה ביקרתי את לנה פעמיים בחודש האחרון
הפגישה הראשונה הייתה פשוט מושלמת,היה לי
איתה סקס משובח היה שם הכל מהכל חוץ מאנאלי,
יצאתי מהפגישה שלי איתה מסוחרר לגמריי פשוט
בהייי!!!!
הגעתי לפגישה השנייה עם ציפיות(ציפיות יש רק על כריות)
בשמים,בשורה התחתונה לנה פשוט מרחה את הזמן,הסקס
היה מכני,מציצה חלשה והייתה לי את ההרגשה שהיא רק
רוצה שאני אגמור ואלך.
הרבה זמן שאני פסיבי הגיע הזמן שאתחיל
לתרום.
אז ככה ביקרתי את לנה פעמיים בחודש האחרון
הפגישה הראשונה הייתה פשוט מושלמת,היה לי
איתה סקס משובח היה שם הכל מהכל חוץ מאנאלי,
יצאתי מהפגישה שלי איתה מסוחרר לגמריי פשוט
בהייי!!!!
הגעתי לפגישה השנייה עם ציפיות(ציפיות יש רק על כריות)
בשמים,בשורה התחתונה לנה פשוט מרחה את הזמן,הסקס
היה מכני,מציצה חלשה והייתה לי את ההרגשה שהיא רק
רוצה שאני אגמור ואלך.
״שים ידך על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כשעה. שב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כדקה. זו יחסות״.אלברט איינשטיין.