הרגע חזרתי מביקור אצל סנדרה במנדלי
אני אתחיל בביקורת על המקום, הגעתי צלצלתי בפעמון, לקח להם כמה דק לפתוח לי ,
המקום נראה טוב , די חדש אבל חסרה בו אווירה הכל מואר כזה כאילו נכנסת לאיזה גלריה ומוזיקה די לא מתאימה למקום שאתה אמור לבוא להירגע בו.
הפקידה שפתחה לי את הדלת הייתה נחמדה הכניסה אותי לאחד החדרים ואחרי 2-3 דק נכנסה סנדרה , היא נראתה סבירה עם בגדים אז אמרתי לעצמי יאללה נזרום.
סנדרה נראית די מבוגרת משהו בסביבות ה35+
לא רזה קצת מלאה אבל גוף אסתטי חוץ מחזה ממש נפול.
שם כנראה באמת לא העלו את המחיר והוא עומד על 250 ל-40 דק,
בכל מקרה, משהו מאוד מוזר בבחורה הזאת, מצד אחד היא מנסה להיות נעימה ולדבר ולזרום ומצד שני הדיבור שלה מאוד אגרסיבי כזה, היא כאילו משדרת שירותיות אבל תיקתקה לי את הצורה, הזוי לגמרי.
אחד הטיפולים היותר גרועים שקיבלתי, הבחורה פשוט השפריצה עלי שמן ומרחה אותו על הגב ( לפחות יהיה לי עור חלק ונעים ).
אחרי איזה רבע שעה היא ביקשה ממני להתהפך, כמובן שלא הסכמתי ואמרתי להמשיך עוד כמה דק'
5 דק אחר כך היא ביקשה שוב ובגלל שראיתי שלהתווכח איתה לא יביא אותי לשום מקום , התהפכתי , היא התחילה לשפשף
ו5-6 דק אחר כך גמרתי, עבודת הידיים שלה די מכאנית ולא ממש נראה כאילו יש לה סבלנות.
נכנסתי למקלחת ואז היא באה עם הספוג הזה והתחילה לסבן לי את הגב.
אחרי 35 דק' ו-3 מקלחות (2 שלי ו-1 שלה) הייתי בחוץ עם הרגשה כאילו עבדו עלי,
אני יודע שיש כאן הרבה אנשים שלא ישמחו לשמוע את זה ואפילו יגידו שאני מיחצן
אבל בשביל עוד 20 שקל אני מעדיף ללכת לגבעון, המקום נותן אווירה יותר נעימה, מוזיקה יותר נעימה, עד היום קיבלתי שם שירות מצויין והבנות שם נראות פחות או יותר אותו דבר כמו במנדלי.
לסיכום
דיסקרטיות - 7
מראה - 6
יחס - 8
טיפול - 3
עבודת ידיים - 5
אני בספק אם אני אחזור לשם