כ למה הפורום כל כך יבש?? - דף 3 - סקס אדיר

למה הפורום כל כך יבש??

21
הנה המספרים שאני מכיר לגבי השוק. לפי אתר הלמ"ס יש כ-2 מליון גברים בגילאים שבין 15 ל- 55 או 2.4 מיליון בין 15 ל- 65.
ההערכות הזהירות ביותר מדברות על ממוצע של 20% משתמשי מין בתשלום, המביא אותנו למשהו כמו 450 אלף גברים (לקנה מידה: כמעט כמו כל המצביעים של יש עתיד).

למה הפורום כל כך יבש??

22
אפרו,
אני מקווה שאני לא טועה, אך לפי מה שאני זוכר המספר של 1 מיליון שהשתמשו בו כצידוק לחוק נגד המשתמשים בשירותי זנות
התייחס למספר הביקורים אצל זונות בישראל. לא למספר הגברים, אלא מספר הביקורים.

למה הפורום כל כך יבש??

23
אני חושב שהשרשור הזה העלה נקודה סופר חשובה, לא משנה כמה לקוחות מביא דיווח טוב לאותה בחורה, זאת רק טיפת בים הלקוחות שיבואו אליה גם ככה שהם לא חברי פורום.
כך שבעצם הסיבה לא לדווח מהפחד שמה הבחורה תוצף, תעלה מחירים ותוריד רמת שירות התפוצצה ושייכת לעבר.
תתחילו לדווח, כמה שיותר דיווחים, כך ה""לחץ"" יתפזר על יותר בחורות.

למה הפורום כל כך יבש??

25
בעבר עלה רעיון לפיו יהיה פורום מסויים למשתמשים רשומים בלבד.

כמו שרשם האמריקאי- רוב האנשים שקוראים כאן את הדיווחים בכלל לא רשומים לפורום ונהנים מהדיווחים בעוד הם לא תורמים כלום. לדעתי באחוזים זה 85% אורחים לא רשומים ו15% משתמשים פעילים.

לדעתי האישית, המצב הכלכלי כרגע לא טוב בכלל במדינה ואי אפשר להתעלם מהעובדה שהשוק מצטמצם מבחינת הלקוחות ( ואלה שנשארים עושים צעדים מחושבים והולכים הרבה פחות ) אבל בדיוק מאותה סיבה יש הרבה נותנות שרות חדשות שמחפשות כסף מהיר.

ועדיין, היו כבר תקופות כאלה קשות בשוק ולא היה כל כך יבש..

למה הפורום כל כך יבש??

27
[QUOTE=ploni]
תתחילו לדווח, כמה שיותר דיווחים
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

יואיל בטובו אדוני להפנות אתנו לדיווח 1 בודד (שלו) על נותנת שרות בפורום?

קישקשתא2013-03-14 09:06:54
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

למה הפורום כל כך יבש??

30
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=ploni]
תתחילו לדווח, כמה שיותר דיווחים
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

יואיל בטובו אדוני להפנות אתנו לדיווח 1 בודד (שלו) על נותנת שרות בפורום?

[/QUOTE]

בתור אחד שלקח חלק בשרשור ההסטורי שלי (הראשון) אתה אמור לדעת למה אינני מדווח עדיין.
חבל לבזבז כל כך הרבה סמיילים מבלי להקדיש רגע של מחשבה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”