איך אפשר להשאיר טיפ במקום כזה מגעיל . שלא לדבר על 250 שקלים .
שגם זה על פארש.
קלודין נפילה בריבל 13
22סופרמן, הגשת קבילה להנהלה ממש לא תעזור, תקתוקיה זה מדיניות של מקום ונקבעת על ידי הבעלים.
הבעלים מוצאים בחורות שמתאימות את עצמן למקום ולדרישתיו.
הפקידות מונחות על ידי ההנהלה לגרום ללקוח לצאת לאחר לא יותר מרבע שעה.
לכן מה בדיוק תעזור קבילה להנהלה?
בחורה שמסרבת לעשות תנוחות מסויימות כי כואב לה? אני ממליץ לכולם למרות שזה אולי ישמע כחפירה לסגור את הפרטים עד הסוף לפני הכניסה ולפני התשלום, כשאני הולך לבודי אני סוגר מראש שזה בעירום מלא ועוד פרטים אחרים כדי שאח"כ לא אתבקש לשלם על הורדת התחתונים או שבכלל הבחורה תעשה בודי.
מי שמאונן לא מזיין
קלודין נפילה בריבל 13
23NEVERNOTENOUGH,העניין הוא שבדר"כ אתה קודם כל משלם במקומות כאלו ורק אז אתה נכנס עם הבחורה,וגם בחדר קרה כבר מנסיון שאתה סוגר אתה על פרטים שאתה רוצה שהיא תעשה לך,ואחרי שהכסף מחליף ידיים,גם היא הופכת לאדם אחר(כמו שקרה לי עם אירנה מאלנבי 26) היחס שלה היה מזוויע ותקתקני מאוד ביקורתית ,וזה נורא מסתכל ומעצבן,מה עושים ?
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
קלודין נפילה בריבל 13
24[QUOTE=superman1979] העניין הוא שבדר"כ אתה קודם כל משלם במקומות כאלו ורק אז אתה נכנס עם הבחורה[/QUOTE]
זה לא בדיוק נכון, בכל התקתוקיות נשלחות הבנות לחדרי ההמתנה למסירת פרטים, בשלב הזה אפשר לדבר על הכל לפני התשלום.
אם הבחורה מסרה פרטים מסויימים בכניסה לדוגמא שאלת אם אפשר בדוגי ואמרה כן ובחדר התהפכה זה כבר נושא אחר של בחורה רמאית ופה ההנהלה לא תעזור לך כי הם צריכים את הבנות.
תזכור שלדירות מגיעים הרבה אנשים שבכלל לא מכירים את הפורום ואת הדיווחים פה ולכן כתיבה זו או אחרת לגבי הבחורה לא בדיוק מזיזה להם.
זה לא אומר שלא צריך להזהיר וטוב שעשה פותח השרשור, לפחות כך אלו שכן קוראים בפורום ינצלו מאותה בחורה.
לי יש נוהג קבוע לפני כניסה לבחורה לבדוק פה אם כתבו עליה ומה.
זה לא בדיוק נכון, בכל התקתוקיות נשלחות הבנות לחדרי ההמתנה למסירת פרטים, בשלב הזה אפשר לדבר על הכל לפני התשלום.
אם הבחורה מסרה פרטים מסויימים בכניסה לדוגמא שאלת אם אפשר בדוגי ואמרה כן ובחדר התהפכה זה כבר נושא אחר של בחורה רמאית ופה ההנהלה לא תעזור לך כי הם צריכים את הבנות.
תזכור שלדירות מגיעים הרבה אנשים שבכלל לא מכירים את הפורום ואת הדיווחים פה ולכן כתיבה זו או אחרת לגבי הבחורה לא בדיוק מזיזה להם.
זה לא אומר שלא צריך להזהיר וטוב שעשה פותח השרשור, לפחות כך אלו שכן קוראים בפורום ינצלו מאותה בחורה.
לי יש נוהג קבוע לפני כניסה לבחורה לבדוק פה אם כתבו עליה ומה.
מי שמאונן לא מזיין
קלודין נפילה בריבל 13
25[QUOTE=sidework]
משאיר טיפ 50 - כמנהגי בקודש - "זה בשבילך, אבל אל תתקתי אותי". מקובל, לא? (לא שאלתי על אנאלי אפילו).
[/QUOTE]
לפני הכל מצטער לשמוע על הנפילה שלך, אבל אתה מכיר את המקום עצמו ולכן יכולת להכין את עצמך נפשית.
דבר שני: לא משאירים טיפ לבחורה עוד לפני האקט עצמו, ובכלל לדעתי לא משאירים טיפ בתיקתוקיות....
גם נותנים לך זיון שהוא 10-15 דק' וגם אתה משאיר טיפ על זה שאתה יודע שיתקתקו אותך?

בגלל זה אנחנו רואים את את המנהג של הבחורות לא להחזיר עודף.
משאיר טיפ 50 - כמנהגי בקודש - "זה בשבילך, אבל אל תתקתי אותי". מקובל, לא? (לא שאלתי על אנאלי אפילו).
[/QUOTE]
לפני הכל מצטער לשמוע על הנפילה שלך, אבל אתה מכיר את המקום עצמו ולכן יכולת להכין את עצמך נפשית.
דבר שני: לא משאירים טיפ לבחורה עוד לפני האקט עצמו, ובכלל לדעתי לא משאירים טיפ בתיקתוקיות....
גם נותנים לך זיון שהוא 10-15 דק' וגם אתה משאיר טיפ על זה שאתה יודע שיתקתקו אותך?

בגלל זה אנחנו רואים את את המנהג של הבחורות לא להחזיר עודף.