כ ניקול וקתרין - קריית מוצקין - דף 3 - סקס אדיר

ניקול וקתרין - קריית מוצקין

21
שבת שלום!
אז ככה, ביקרתי אצל קטיה עם השיער הקצר לפני כמה ימים. לפני שהתחלנו את כל העסק דיברתי איתה על מה שרושמים פה בנוגע לתקתוק והיא אמרה שהיא תשתדל לשפר את זה ושזה גם תלוי בבן אדם שבא.
אז ככה לזיון, כסף מחליף ידיים אני נשכב על המיטה היא נשכבת מעליי ומתחילה להתחכך עם כל גופה על החבר מלמטה, תוך כדי היא מתחילה נשיקות (לא בפה) מהצוואר ועד לחבריקו. שמה עליו חליפה ומתחילה למצוץ בקצב, למרות הגומי הייתה אחלה מציצה.
לאחר מכן מזיין אותה בדוגי עוברים לעמידה כשהיא נשענת על הארון ואני מזיין אותה מאחורה , מסיונרית ואז היא החלה לדהור על חבריקו עד לגמירה.
ש
לסיכום, עם קטיה יש לי כימיה סבבה והשירות טוב בהתאם. בהתחלנ עם חדשים היא לא הכי זורמת ושוב כמו שרשמתי בהתחלה תלוי בכימיה איתה. מקווה שהדיבורים איתה על נושא התקתוק יעזרו ואם כן אז לדעתי זה יהיה אחד המקומות היותר טובים בקריות.
זיון נעים

ניקול וקתרין - קריית מוצקין

29
היום בשעות אחר הצהריים קפצתי לבקר את קטיה. אותו גוף יפה ושזוף חזה חמוד ועומד, מתחילים בנשיקות(לא בפה), חירמונים, הבחורה יודעת באיזה נקודות לגעת ומחרמנת כמו שצריך., לאחר מכן החלה במציצה מקונדמת ומושקעת ועברנו למנה העיקרית כאשר היא רוכבת עלי, דוגי ואז השכבתי אותה עם הבטן על המיטה והתחלתי לפמפם עד לגמירה. כרגע במצב של היום זאת הדירה המועדפת עליי גם הבחורה ניראת טוב וגם השירות טוב. ניקול הבחורה השנייה בינתיים לא תיהיה בדירה.
זיון נעים!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”