2 מודעות חדשות עם תמונות אמיתיות
התקשרתי שוב מס' פעמים לסירוגין לויקי מק.אתא וליוליה(אחות של קטי) ושוב שתיהן לא ענו. הלאה. חשבתי על דניאל המסז'יסטית שלאור כל הדיווחים החיוביים עליה(במיוחד של החבר עיסוי קצף) נרשמה כמטרה בעדיפות גבוהה אצלי אך ענה רק תא קולי. חשבתי על מסזי'סטית נוספת - אלינה הקווקזית שלא ברור אם עדיין פעילה אך שומע רק צליל חיוג ללא מענה. מס' ניסיונות נוספים לכל הבחורות שהזכרתי ללא מענה של אף אחת מהן גם לי לעבור למטרות בעדיפות שנייה.
נסיתי את הטלפון 054-9067480 מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8022
שלגביו מצאתי רק את השרשור הישן(ולא בטוח שעדכני) הזה:
התקשרתי שוב מס' פעמים לסירוגין לויקי מק.אתא וליוליה(אחות של קטי) ושוב שתיהן לא ענו. הלאה. חשבתי על דניאל המסז'יסטית שלאור כל הדיווחים החיוביים עליה(במיוחד של החבר עיסוי קצף) נרשמה כמטרה בעדיפות גבוהה אצלי אך ענה רק תא קולי. חשבתי על מסזי'סטית נוספת - אלינה הקווקזית שלא ברור אם עדיין פעילה אך שומע רק צליל חיוג ללא מענה. מס' ניסיונות נוספים לכל הבחורות שהזכרתי ללא מענה של אף אחת מהן גם לי לעבור למטרות בעדיפות שנייה.
נסיתי את הטלפון 054-9067480 מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8022
שלגביו מצאתי רק את השרשור הישן(ולא בטוח שעדכני) הזה:
וגם שם אין תשובה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7430
ושוב פעם אין מענה. כבר ירדתי למטרות בעדיפות שלישית

ניסיתי טלפון נוסף שלא מצאתי דיווחים עליו 054-3800288 מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8152
ענתה לי פקידה והתברר שמדובר בדירה דיסקרטית(=תיקתוקייה במסווה של דירה דיסקרטית) והפנתה אותי לדגניה 77 בקריית חיים(WTF? יש גם שם תיקתוקייה?

בעוד אני מתלבט נזכרתי ב'סינדרלה' שנמצא בחלוצי התעשייה קרוב לצומת קריית אתא. זכרתי שמדובר במסז'ים ושהדיווחים הם ככה ככה... כלומר לא חד משמעיים לטוב/לרע ומאחר שממילא הייתי קרוב לשם החלטתי לנסוע.
המקום עצמו לא יתאים לחרדי הדיסקרטיות ביניכם. נמצא ליד הכביש הראשי במעבר בין שני בניינים ליד מועדון חשפנות 'סקסו'(היה פעם בבר יהודה). הרבה תנועה במיוחד במשך היום. לי אישית לא ממש הפריע. עולים במדרגות. המקום נמצא בקומה שנייה בבניין. זה למעשה מכון מסז' בההסוואה של חנות סקס. גם בכניסה אין שום דיסקרטיות. נכנסים ישירות לתוך החנות. החדרים נמצאים מאחורי וילון חרוזים כזה. בעל הבית מסר פרטים: 15 ד' 150 ש"ח, 30 ד' 200 ש"ח. נו, שיהיה. קרא לקטיה שהובילה אותי לחדר הראשון(נראה לי שיש שם 4-5 חדרים).
החדרים עצמם די גדולים יחסית למכון אך מאוד בסיסיים באיבזור: מיטת מסזי'ם+שידה עם טייפ להשמעת מוזיקה במהלך הטיפול, כיור ובחלקם(לא כולם) יש מקלחות.
ניסיון 1: קטיה הברונטית סירבה לומר את גילה אך ניראית כמילפית בתחילת/אמצע שנות ה-30 שלה. בערך 168-169 ס"מ, שיער שחור, חזה סיליקוני עם פיטמות גדולות, פנים יפות, טיפונת שחומה, בטן שעברה לידה או שתיים עם קצת סימני מתיחה אבל בסדר בכללי, תחת טיפה רופס אבל גם בסדר, וקצת קעקועים פה ושם.
נראתה סבבה וגם באה בגישה נחמדה

שמה את ישבנה בזווית אליי ושוב ביקשה בנימוס - לאחר שניסיתי

בשלב מסויים נשכבה לידי והגישה לי את הסיליקוניים שלה לתוך הפה תוך שאני מוצץ/מלקק לה את הפיטמות וסוטר על התחת שלה מדי פעם. ביצעה תנוחה נוספת כשהיא רוכבת על בטני תוך ששולחת יד משומנת אחורה ומשפשפת. כמו שאמרתי - היא די סבבה בקטע הידני והחלפת התנוחות. גם משלבת קצת דיבור מלוכלך למי שאוהב("תמצוץ לי הפיטמה", "קח אצבע בטוסיק" דברים כאלה...).
רציתי לגמור על ישבנה ב'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת' אך לצערי סירבה. גם לא בתוספת תשלום. אמרה שחבל שלא אמרתי לה מראש כי היא לא עושה דברים כאלה... המשיכה להביא לי ביד, גם בין שדיה אבל סירבה שאשכב עליה ואשפריץ על גופה - גם לא בין השדיים. ניסתה גם להביא אותי לגמירה כשאני בדוגי עם ידנית+פרוסטטה אך גם ללא הועיל(ידנית פשוט לא מזיזה לי). ככה עד לתום הזמן. לזכותה ייאמר שנתנה 30 ד' מלאות ולא חיפפה. כמובן שלא גמרתי כי ידנית לא מזיזה לי. על אחת כמה וכמה אחרי 3 מספרים שעשיתי קודם.
התלבשנו וקטיה הציעה לשדך לי בחורה נוספת שהגיעה עכשיו למשמרת ואולי היא תסכים לגמירה בשפשוף על התחת. יאללה שיהיה.
לסיכום: מילפית נחמדה ודי סבלנית, ניראית סבבה, יודעת לעשות ידנית(רק שלי זה לא מזיז), נותנת את מלוא הזמן ומאפשרת גם פרוסטטה ללא תוספת. מנגד לא ליברלית ולא ממש זורמת לדברים נועזים יותר, ודי מקובעת בגבולות שלה. האם שווה את המחיר? לטעמי לא. יותר מדי מגבלות יש לה.
ניסיון 2: אז כמו שאמרתי קטיה שידכה לי בחורה בשם ניקול שהגיעה למשמרת בדיוק כשסיימנו בחדר, לא לפני שנכנסה להתקלח. ואני מן הסתם עדיין הייתי חרמן ורציתי להשפריץ וממש לא היה לי זין להתחיל לבדוק שוב מטרות. קטיה אמרה לי שדיברה עם ניקול ואין לה בעיה שאגמור בשפשוף על ישבנה. יאללה נזרום

ניקול הייתה עדיין בבגדים מהבית וקטיה ביקשה שאעבור לחדר הסמוך ואמתין לה שתחליף ל'בגדי עבודה'

ניקול היא רוסיה ברונטית בת 27, שיער שחור, פנים ככה ככה אבל בסדר, גוף עסיסי במקצת, חזה סיליקוני, עור חום-בהיר, תחת עסיסי, בטן שעברה לפחות לידה אחת(קצת סימני מתיחה) וקצת קעקועים על הגוף. ניראית לא רע, אבל קטיה יותר יפה ממנה.
הכסף החליף ידיים, יצאה לכמה ד', חזרה, התפשטנו שנינו ונצמדנו בהמון מזמוזים ונשיקות. גם היא - כמו קטיה - מאפשרת נשיקות בגוף ונגיעות בשני החורים אבל מבקשת להימנע מצרפתיות ומהחדרת אצבעות. התמזמזנו המון בעמידה, תוך שהיא מביאה לי ביד ומנשקת את צווארי, ואני חופן בתאווה את התחת העסיסי

בשלב מסויים עברה מאחוריי, והחלה להביא לי ביד כשהיא מלקקת את צווארי ואוזניי, נושפת בהן וממזמזת לי את התחת. יש לציין שבקטע של המזמוזים היא יותר פראית וחושנית מקטיה(שגם היא פחות או יותר בסדר בקטע הזה), ובהמשך כופפה אותי לצורת ר' עם ידיים על הקיר מול המראה והביאה לי ביד+משחקי ביצים ופליקים בתחת ובמפשעה.
אח"כ עברנו כשאני בדוגי במיטה והיא ממשיכה לשחק לי בזין ובביצים עם יד משומנת+ספנקינג ומשחקים עם האצבע בישבן. היא אוהבת פליקים בתחת ונתנה לי לא מעט(טוב, וגם אני לה

אח"כ ביצעה תנוחה מגניבה כזאת

קצת ניסתה למרוח אותי

התבאסה עליי. "נו, ביקשתי לא על הגב"

סה"כ הייתי איתה כ 30-25 ד' בערך ללא שום לחץ של זמן מצידה

לסיכום: מילפית סקסית מעט עסיסית, קצת התחכמה איתי בסוף אבל הייתה נחמדה וסבלנית בכללי. החסרונות שהיא לא ממש ליברלית וזורמת(אבל קצת יותר מקטיה), אבל די מפנקת. כפורקן מהיר וזול יחסית נראית לי סבבה. לא איזו מציאה נדירה אבל בסדר גמור. אני באופן אישי די נהניתי איתה. לטעמי מומלצת. תהנו.
יצאתי משם והאמת שעדיין הייתי קצת חרמן(נו מה לעשות, חירמן אותי התחת העסיסי של ניקול

שיהיה סופ"ש רגוע ושקט לכולנו. רק בשורות טובות.